Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: Gandriukas

kas zinot,kokia ten nauja tvarka isigaliojo vaikam, kurie laikinai neina i darza,bet yra sarasuose.
Atsakyti
kiek girdėjau,yra panaikinama ,,laikinai išsibraukusių" vaikų sąrašai.Norint neprarasti vietos reikia pateikinėti kas mėnesį arba gydytojų pažymą,arba pamaininio darbo pažymą.kitaip vaikučiai bus išbraukti, norint vėl kada nors patekti į darželį reikės iš naujo užsirašyti į eilę.
Atsakyti
QUOTE(draugelis_111 @ 2009 03 30, 13:42)
kiek girdėjau,yra panaikinama ,,laikinai išsibraukusių" vaikų sąrašai.Norint neprarasti vietos reikia pateikinėti kas mėnesį arba gydytojų pažymą,arba pamaininio darbo pažymą.kitaip vaikučiai bus išbraukti,  norint vėl kada nors patekti į darželį reikės iš naujo užsirašyti į eilę.

o jei mama yra kito vaiko prieziuros atostogose?
Atsakyti
QUOTE(Lacoste @ 2009 04 01, 16:09)

Deja, tai nieko nekeičia...
Atsakyti
QUOTE(Lacoste @ 2009 04 01, 17:09)

jai esate vaiko preziuros atostogose tai reike pazimos is darbo ir moketi uz tos dienos kai nelankot nereike pati tokia pazima nesiau ne bent per paskutines kelios dienos kaskas pasikeite g.gif
Atsakyti
Man tai patiko tokia situacija: tėvai nieko neinformavę išvyksta į JAV, vaikas, aišku, kartu. Vaiko nėra darželyje jau 2 mėnesių, o paskui motina skambina ir prašo tą vietą laikyti, nes, kai jie grįš (dievas žino kada), norės lankyti schmoll.gif .
Keisti tokie pageidavimai, per daug savanaudiškumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(draugelis_111 @ 2009 03 30, 11:42)
kiek girdėjau,yra panaikinama ,,laikinai išsibraukusių" vaikų sąrašai.Norint neprarasti vietos reikia pateikinėti kas mėnesį arba gydytojų pažymą,arba pamaininio darbo pažymą.kitaip vaikučiai bus išbraukti,  norint vėl kada nors patekti į darželį reikės iš naujo užsirašyti į eilę.

Hmm,o jei aš mokėsiu už tą vietą,nesvarbu kad nelanko?tai ką-irgi išmes lauk?
Atsakyti
Sveikos mamytės,
kurių lialiukai "Gandriuką" turėjo pradėti lankyti jau šią vasarą... Grupės nebus sudaromos schmoll.gif verysad.gif Vasarą darželis nedirbs.
Viltis, kad vaikas per vasarą bent kiek pripras prie grupės ir auklėtojos, taip ir liko tik viltimi...
O klausimas, kur vaiką dėti per vasarą, dirbant abiems tėvams visą dieną, liko atviras...
Ar yra mamyčių, kurios susidūrė su tokia pačia problema? Kaip jūs ieškote sprendimo???
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 05 07, 14:45)
Sveikos mamytės,
kurių lialiukai "Gandriuką" turėjo pradėti lankyti jau šią vasarą... Grupės nebus sudaromos  schmoll.gif  verysad.gif Vasarą darželis nedirbs.
Viltis, kad vaikas per vasarą bent kiek pripras prie grupės ir auklėtojos, taip ir liko tik viltimi...
O klausimas, kur vaiką dėti per vasarą, dirbant abiems tėvams visą dieną, liko atviras...
Ar yra mamyčių, kurios susidūrė su tokia pačia problema? Kaip jūs ieškote sprendimo???

Nieko sau unsure.gif Ar čia direktorė taip sakė? Mano paskutinės žinios buvo, kad vasarą bus viena grupė, o antros, rudeninės, likimas neaiškus. Matyt vėl kažkas pasikeitė...
Atsakyti
Bet tai nedirbs visas darželis blink.gif ar tik naujai sudaromos grupės unsure.gif
Atsakyti
Darželio direktorė kalbėjo apie naujai sudaromas grupes... Apie likusiųjų likimą nieko nežinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilcia: 07 gegužės 2009 - 19:13
QUOTE(rutulyte @ 2009 05 07, 19:00)
ir aš tiek matau  drinks_cheers.gif

------------------

Tai ar galit pasakyt kiek šiuo metu kainuoja pasistatyt namą  ax.gif
Šiaip įdomu kas kokį  ir už kiek pasistatėt  rolleyes.gif

Nežinau kokia situacija dabar, bet prieš mėnesį man sakė, kad vasarą darželis nedirbs vieną - liepos - mėnesį.
Atsakyti