Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys. 5 dalis, Tęsiam

QUOTE(susidomejus @ 2010 08 28, 18:05)
jeigu darbui, tai pirk geriau kur buna tokie, taip sakant, trys viename - puodas karstam vaskui ir dvi kasetes. Vistiek patogiau but viskam pasiruosus, kai kliente ateina. pas mane atskirai, tai kankinuosi. Kainuoja, aisku daugiau, bet tada turesi gera priemone darbui ir ilgam.
Papildyta:

kai istrauki laida- vesta, vel reik kist  doh.gif vargas su tokia priemone. Jinai skirta naminiam naudojimui. geriau su stovu. Kai viena dirbsi, kita kais.

Mačiau tokį įrenginį kur viskas kartu, berods 365lt. kainuoja, bet aš neseniai nusipirkau vaikiško maistelio šildytuvą, tai žadu jame šildyti elastinį vašką, na man taip patarė, sakė, kad tas pats, o kojų, rankų depiliacijai kaip tik dabar svarstau ką geriau pirkt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelie*: 28 rugpjūčio 2010 - 18:37
QUOTE(Amelie* @ 2010 08 28, 19:36)
Mačiau tokį įrenginį kur viskas kartu, berods 365lt. kainuoja, bet aš neseniai nusipirkau vaikiško maistelio šildytuvą, tai žadu jame šildyti elastinį vašką, na man taip patarė, sakė, kad tas pats,  o kojų, rankų depiliacijai kaip tik dabar svarstau ką geriau pirkt g.gif

nezinau, bet dabar jau mastau, kad geriau pirkti gera daikta iskart, ka nors universaliau, kad nereiktu po kelis turet. Voliojasi dabar pas mane dar vienas sildytuvas, skirtas vaskui skardinese, nenaudoju, dabar pirkau atskira kasetems ir karstam vaskui, ir padirbus padariau isvada, kad geriau turet universalu gera daikta, kuri nusiperki ir uzmirsti visas bedas, nepatobumus, sniurus ir tobulinimus, bes tai yra geras daiktas, kuris kaip tik padeda isvengti visokiu nepatogumu dirbant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 28 rugpjūčio 2010 - 18:51
QUOTE(susidomejus @ 2010 08 28, 18:51)
nezinau, bet dabar jau mastau, kad geriau pirkti gera daikta iskart, ka nors universaliau, kad nereiktu po kelis turet. Voliojasi dabar pas mane dar vienas sildytuvas, skirtas vaskui skardinese, nenaudoju, dabar pirkau atskira kasetems ir karstam vaskui, ir padirbus padariau isvada, kad geriau turet universalu gera daikta, kuri nusiperki ir uzmirsti visas bedas, nepatobumus, sniurus ir tobulinimus, bes tai yra geras daiktas, kuris kaip tik padeda isvengti visokiu nepatogumu dirbant.

Na gal ir taip, patogu turėtų būt tai tikrai, bet dabar mąstau, jei toks įrenginys sugestų nepataisomai,tarkim koks sujungimas būtų neduok dieve , tai viskas tada, vėl naują pirkti reikėtų o jei viskas atskirai būtų, ta prasme du kasetiniai šildytuvai atskiri plius šidytuvas pažastims ir t.t, tai bent jau keli įrenginiai liktų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelie*: 28 rugpjūčio 2010 - 19:36
QUOTE(Amelie* @ 2010 08 28, 20:11)
Na gal ir taip, patogu turėtų būt tai tikrai, bet dabar mąstau, jei toks įrenginys sugestų nepataisomai,tarkim koks sujungimas būtų neduok dieve , tai viskas tada, vėl naują pirkti reikėtų o jei viskas atskirai būtų, ta prasme du kasetiniai šildytuvai atskiri plius šidytuvas pažastims ir t.t, tai bent jau keli įrenginiai liktų g.gif

O man kazkaip geriau atskiri, gi buna, kad kartais ateina tik kojas pesti ir viskas, arba tik usiukus, tai kam visa ta agregata sildyti? Man kazkaip diskomforto del tio nesijaucia, tik galvoju, kad dar antra kasetini reiketu nusipirkti, nes kai baigiasi kasete, reikia ilgai laukti, kol nauja pasils. Bet tuo metu galima ka nors kito daryti, bet vistiek nepatogumas. O kaip kiekvienai geriau, cia kiekvienos reikalas mirksiukas.gif Svarbu patogu biggrin.gif
Atsakyti
naura14 aš ir manau pirksiu viską atskirai smile.gif O dabar pereisiu prie kitų klausimų ax.gif
Merginos, dauguma jūsų jau esate dirbančios, ar galite man pasakyti, kokias procedūras daugiausiai atliekate? Vat vakar tik užsiminiau, kad dirbsiu ir jau atsirado dvi klientės darytis bikini srities depiliaciją, tai kažkaip planuose buvo daryti tik pažastų, kojų, rankų, veido o bikini srities kažkodėl prisibijau, bet jei tokia paklausa manau tikrai pradėsiu, o kaip jums sekasi dirbti, ar esat patenkintos savo darbu?
Ir dar...vakar kalbėjau su savo pažįstama, ji sakė visą gyvenimą vargsta su plaukelių įauginėjimu bikini srity, kojose sakė niekad neįauga, bet "ten" sakė, net žaizdos atsiranda, užpuliuoja blink.gif Ką patartumėt daryti, kaip gydyti, kaip tą problemą išspręsti? Turėčiau dar vieną labai plaukuotą klientę rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelie*: 29 rugpjūčio 2010 - 06:27
QUOTE(Amelie* @ 2010 08 29, 07:02)
naura14 aš ir manau pirksiu viską atskirai smile.gif O dabar pereisiu prie kitų klausimų ax.gif 
Merginos, dauguma jūsų jau esate dirbančios, ar galite man pasakyti, kokias procedūras daugiausiai atliekate? Vat vakar tik užsiminiau, kad dirbsiu ir jau atsirado dvi klientės darytis bikini srities depiliaciją, tai kažkaip planuose buvo daryti tik pažastų, kojų, rankų, veido o bikini srities kažkodėl prisibijau, bet jei tokia paklausa manau tikrai pradėsiu, o kaip jums sekasi dirbti, ar esat patenkintos savo darbu?
Ir dar...vakar kalbėjau su savo pažįstama, ji sakė visą gyvenimą vargsta su plaukelių įauginėjimu bikini srity, kojose sakė niekad neįauga, bet "ten" sakė, net žaizdos atsiranda, užpuliuoja blink.gif Ką patartumėt daryti, kaip gydyti, kaip tą problemą išspręsti? Turėčiau dar vieną labai plaukuotą klientę  rolleyes.gif

daugiausiai ir darosi koju ir bikinio depiliacijas, tik bikinis yra kebliau, skausminga vieta. Pradesi ir ismoksi biggrin.gif kad neiaugtu reikia pasisveist po kokios savaites po depiliacijos, kad dygstantys neiauginetu. .
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 08 29, 10:18)
daugiausiai ir darosi koju ir bikinio depiliacijas, tik bikinis yra kebliau, skausminga vieta. Pradesi ir ismoksi biggrin.gif kad neiaugtu reikia pasisveist po kokios savaites po depiliacijos, kad dygstantys neiauginetu. .

Aišku, dėkui už ats. 4u.gif Turbūt žiemą darbo mažiau, vasarą daugiausiai ar tiesa?Ir dar...jei įaugę plaukeliai , ar turiu juos iškelt su pincetu prieš darant depiliaciją ar geriau palikt taip kaip yra ir tik prakonsultuot, kad po depiliacijos darytų šveitimą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelie*: 29 rugpjūčio 2010 - 10:26
Aš kaip klientė norėčiau ir kad pasisiūlytų, ir, kad pagelbėtų, nes manau jog jus tai geriau suprantate ir jums patogiau tai atlikti. Bet gal pati nepulkite to daryti, atsiklauskite, nes kiekviena labai skirtinga,visokių juk pasitaiko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 08 29, 10:59)
Aš kaip klientė norėčiau ir  kad pasisiūlytų, ir, kad pagelbėtų, nes manau jog jus tai geriau suprantate ir jums patogiau tai atlikti. Bet gal pati nepulkite to daryti, atsiklauskite, nes kiekviena labai skirtinga,visokių juk pasitaiko wink.gif

Marzde, čia jūs man rašote?
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2010 08 29, 11:23)
Aišku, dėkui už ats. 4u.gif  Turbūt žiemą darbo mažiau, vasarą daugiausiai ar tiesa?Ir dar...jei įaugę plaukeliai , ar turiu juos iškelt su pincetu prieš darant depiliaciją ar geriau palikt taip kaip yra ir tik prakonsultuot, kad po depiliacijos darytų šveitimą?

uzsirasant depiliacijai galima parekomeduoti pries ateinant nusisveisti. Ziema depiliaciju maziau.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 08 29, 14:39)
uzsirasant depiliacijai galima parekomeduoti pries ateinant nusisveisti. Ziema depiliaciju maziau.

Supratau, žodžiu man traukti jų nereikia smile.gif Pas mus į mokyklą atėjo moteris pasidaryti kojų depiliacijos, tai pas ją šitiek daug įaugusių plaukų buvo, kad merginos dviese po prakaitu su pincetu kokią valandą juos traukė, na mokytoja sakė taip daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2010 08 29, 16:04)
Supratau, žodžiu man traukti jų nereikia smile.gif  Pas mus į mokyklą atėjo moteris pasidaryti kojų depiliacijos, tai pas ją  šitiek daug įaugusių plaukų buvo, kad merginos dviese  po prakaitu su pincetu kokią valandą juos traukė, na mokytoja sakė taip daryti g.gif

galima daryti, jeigu kliente nori. Tik kvalifikuotai.
Atsakyti