Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys. 5 dalis, Tęsiam

QUOTE(dresin @ 2010 08 12, 23:47)

tiesa, tos kur buvusios egiptuose ir siaip tuose krastuose, ar daretes depiliacija su siulu? man viena teta gryzus is Izraelio padare koju depiliacija su siulu. Nu pasaka! ir irankis - tavo kunas ir paprastas medvilninis siulas.  uzsirisa ta siula per kakla sau ir varo - rado tokias kilpas ir bac neber lopo plauku.... bet itariu pats sau nepasidarysi, nes visu kunu dirba kai traukia...

Oho, įdomu bigsmile.gif esu girdėjusi, kad antakius pešioja su siūlu, bet kad depiliacijas darytų.. bigsmile.gif Labai norėčiau išmėgint, gal yra, kur Lietuvoje taip depiliuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gustomama @ 2010 08 16, 14:12)
Sveikos 4u.gif
Gyret,gyret,uzsiauginau pieva ant koju biggrin.gif nu ir nusipirkau si daikta biggrin.gif ,bet nesuprantu kame reikalas,kad ne vieno plaukelio neispesa g.gif ka as ne taip darau blink.gif
Su cukrum,tai liuks,ale pagalvojau,kad greit suvalgysiu rolleyes.gif

o is kur gauni cukru? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shanty @ 2010 08 19, 10:33)
Nezinau ar su dideliu plaukuotumu tinkamas Byly vaskas....as tik uz profesionalias priemones...tuo labiau kad didelis ju pasirinkimas ir recepto nereikia  lotuliukas.gif
Ir dar pabandykit priesdepiliacines priemones, jos gerai nuriebalina, o ir odos tada nenutraukia  smile.gif  Limpa vaskas tik ant plauko.

aha...o kokia db rinktis tada g.gif

QUOTE(anille @ 2010 08 19, 20:44)
o is kur gauni cukru?  g.gif

namie dariausi,kazkur cia sm buvau pasiskaicius ir pameginau blush2.gif
7s.cukraus,3s.vadens,puse cit.sulciu,pakaitini maisydama,atvesini ir tepi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gustomama @ 2010 08 19, 22:17)
aha...o kokia db rinktis tada g.gif
namie dariausi,kazkur cia sm buvau pasiskaicius ir pameginau blush2.gif
7s.cukraus,3s.vadens,puse cit.sulciu,pakaitini maisydama,atvesini ir tepi ax.gif

o ir bikini su tokiu receptu susitvarkai?
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2010 08 12, 12:25)
Zodziu BYLY firmos vaskas parasyta:Depilatory warm wax. Jei pvz sugalvojai,kad viska daugiau nebenoriu depiliuotis skauda,arba visgi vis tiek nesiseka,o vasko ant kojos daug,tai tiesiog paemi po siltu vandeniu nusiprausi ir jo neber,nereikia jokiu aliejuku,iskart viskas nusiprausia,nes istirpsta.Sakau labai patogu,nes nereikia vargt su moliniais indais pilnais vandens,tiesiog 20sec mikrobangej ir kuo puikiausiai eisis darbas,nes visa laika islaikys tokia silumyte kurios beveik nesijaucia,cia kas bijo karscio ar dideles silumos.Sudetis:vaskas 250ml,12 plaunamu juosteliu,mentele.O vat as durne grizau namo ir menteles neradau doh.gif  lotuliukas.gif nepasiziurejau parduotuvej.Bet esme tame,kad reikia tepti laaaabai plona sluoksni,ir plesia viska tvarkingai iskart,nereikia pvz pakartoti to paties veiksmo ant tos pacios vietos dar karta,nes pvz liko plaukeliu,o man anksciau taip buvo.
Zodziu prifotkinau,o kazkodel i kompa nesusikelia,tai radau internete,toks pat:
user posted image
user posted image

Neiškenčiau ir aš smile.gif Vakar visą temą atydžiai perskaičiau blink.gif , šiandien lyg šiaip sau užėjau į EUROKOS BYLY vaško pažiūrėti.... mirksiukas.gif Ir radau byly firmos vašką be juostelių 400 ml, 24 lt. Norėjau įdėti foto, bet internete neradau. Irgi viskas tas pats, 20 s į miktobangę, po to tepi ir pleši.... Išbandžiau biggrin.gif , viskas gerai.... Ir likučiai po to puikiai nusiplauna,,,, ir kaina, sakyčiau normali...
Atsakyti
QUOTE(anille @ 2010 08 19, 22:21)

nea,tos vietos nelieciu lotuliukas.gif
QUOTE(Lina @ 2010 08 20, 21:23)
Neiškenčiau ir aš smile.gif Vakar visą temą atydžiai perskaičiau  blink.gif , šiandien lyg šiaip sau užėjau į EUROKOS BYLY vaško pažiūrėti.... mirksiukas.gif  Ir radau byly firmos vašką be juostelių 400 ml, 24 lt. Norėjau įdėti foto, bet internete neradau. Irgi viskas tas pats, 20 s į miktobangę, po to tepi ir pleši.... Išbandžiau  biggrin.gif , viskas gerai.... Ir likučiai po to puikiai nusiplauna,,,, ir kaina, sakyčiau normali...

Matomai jis daugiau skirtas plonesniems plaukeliams g.gif o del likuciu,tai tikrai puikiai pasisalina,tik kita karta manau naudosiu kai ka kitka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anille @ 2010 08 19, 21:21)

aš kažkada tvarkiausi, bet tai reikia laaabai daug drąsos biggrin.gif
Atsakyti
Merginos reikia patarimo 4u.gif
Nusprendžiau nusipirkti kasetinį vaško šildytuvą. Spec. parduotuvėje mačiau kainuoja 56lt., jis toks paprastas tik su laidu be jokio stovo. Ar turite kas nors tokį? Kaip suprantu termo reguliatoriaus nėra, reikia traukti iš razetės jei perkaista.

Jei turite tokį, ar patogu su juo dirbt?
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2010 08 28, 16:10)
Nusprendžiau nusipirkti kasetinį vaško šildytuvą. Spec. parduotuvėje mačiau kainuoja 56lt., jis toks paprastas tik su laidu be jokio stovo. Ar turite kas nors tokį? Kaip suprantu termo reguliatoriaus nėra, reikia traukti iš razetės jei perkaista.

Jei turite tokį,  ar patogu su juo dirbt?

turiu toki, jis neperkaista, palaiko pastovia temperatura, tik ateityje pirksiu su stovu, su stovu patogiau. Man reikia darbui patogesniu priemoniu. Bet namuose naudoti gerai ir toks, be stovo.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 08 28, 16:01)
turiu toki, jis neperkaista, palaiko pastovia temperatura, tik ateityje pirksiu su stovu, su stovu patogiau. Man reikia darbui patogesniu priemoniu.  Bet namuose naudoti gerai ir toks, be stovo.

Man taip pat darbui reikia, baiginėju kursus tai noriu pradėt depiliacijas atlikinėt smile.gif
Jei darbui tai sakai, geriau su stovu? Bet jau kaina tai skiriasi ženkliai, mačiau 120lt. toks kainuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2010 08 28, 16:10)

Jei turite tokį,  ar patogu su juo dirbt?

Viskas gerai, sau namuose kaip tik. Nereikalingas nei termoreguliatoriaus (nes vaskas tiek neikaista, kad galetu deginti), nei langelio, kuris parodo, kiek kaseteje vasko, tie dalykai tik padidina kaina. O del stovo, tai gali istraukti laida ir bus tas pats, kaip su stovu. As irgi dirbu su laidu, tai man gerai. Kai trukdo istraukiu ir viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2010 08 28, 18:25)
Man taip pat darbui reikia, baiginėju kursus tai noriu pradėt depiliacijas atlikinėt smile.gif
Jei darbui tai sakai, geriau su stovu? Bet jau kaina tai skiriasi ženkliai, mačiau 120lt. toks kainuoja g.gif

jeigu darbui, tai pirk geriau kur buna tokie, taip sakant, trys viename - puodas karstam vaskui ir dvi kasetes. Vistiek patogiau but viskam pasiruosus, kai kliente ateina. pas mane atskirai, tai kankinuosi. Kainuoja, aisku daugiau, bet tada turesi gera priemone darbui ir ilgam.
Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2010 08 28, 18:26)
Viskas gerai, sau namuose kaip tik. Nereikalingas nei termoreguliatoriaus (nes vaskas tiek neikaista, kad galetu deginti), nei langelio, kuris parodo, kiek kaseteje vasko, tie dalykai tik padidina kaina. O del stovo, tai gali istraukti laida ir bus tas pats, kaip su stovu. As irgi dirbu su laidu, tai man gerai. Kai trukdo istraukiu ir viskas ok.

kai istrauki laida- vesta, vel reik kist doh.gif vargas su tokia priemone. Jinai skirta naminiam naudojimui. geriau su stovu. Kai viena dirbsi, kita kais.
Atsakyti