Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys. 5 dalis, Tęsiam

4u.gif Dekoju uz paaiskinima,as db lygagreciai raut pradejauo ne i wirsu o prie pat odos,bei dar kai waska pasildziau tame dubenelyje su siltu wandeniu,pradejo daug daug geriau raut. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 15 liepos 2010 - 12:14
QUOTE(Netikra @ 2010 07 15, 11:45)
Sveikos,
patarkit, kuo geriau šalinti ūsiukus namų sąlygom. Niekada neturėjau tos problemos, bet dabar jau jaučiu, kad atsiranda. Aišku, vasarą jie pas mane šviesūs, bet vis tiek pastebimi. 
Ačiū smile.gif

Aš tamsesnius plaukelius su pincetu išraunu, šviesūs ir plonyčiai gyvaplaukiai lieka, taip man natūraliai kažkaip atrodo. Bandžiau ir vašku, bet tada visai plika palieka ir nenatūraliai atrodo, iškarto matosi kad depiliuota. Tai su pincetu karc nuo karto pereinu, išraunu tamsesnius plaukelius ir viskas čiki wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūtarė @ 2010 07 15, 12:25)
Aš tamsesnius plaukelius su pincetu išraunu, šviesūs ir plonyčiai gyvaplaukiai lieka, taip man natūraliai kažkaip atrodo. Bandžiau ir vašku, bet tada visai plika palieka ir nenatūraliai atrodo, iškarto matosi kad depiliuota. Tai su pincetu karc nuo karto pereinu, išraunu tamsesnius plaukelius ir viskas čiki wink.gif

Aš irgi galvojau apie pincetą, bet man labai skauda po vieną pešiotis, vašku būtų geriau. O kažin jei su epiliatorium pabandyčiau....?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Netikra: 15 liepos 2010 - 15:38
QUOTE(Netikra @ 2010 07 15, 16:37)
Aš irgi galvojau apie pincetą, bet man labai skauda po vieną pešiotis, vašku būtų geriau. O kažin jei su epiliatorium pabandyčiau....?

Pincetu galima rauti, jei plaukiukai pavieniai, bet jei daug ir tamsus, tai pincetu nieko nepadarysit. Vasku vienas du ir nera, nors skauda. O epiliatoriumi kai kas daro, bet ten jautri vieta, be to, po to gali isberti
Atsakyti
gal kas zino ar kaune galima kur nors isigyti depileve karite vasko? (turiu omeny ne internetu)
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2010 07 16, 00:02)
gal kas zino ar kaune galima kur nors isigyti depileve karite vasko? (turiu omeny ne internetu)

Nagavitoj, kontaktus nete pasiziurekit smile.gif
Atsakyti
4u.gif Vakar pirmą kartą depiliavau kojas su vašku ir juostelėmis, rezultatas super, na kaip pirmam kartui tai matosi porą plaukelių neišpeštų, bet tobulėjimui ribų nėra.
Galvoju kaip čia bikinio zoną depiliuot juk baisiai skauda, kaip čia pasiryžti? g.gif
Atsakyti
o man wis neiseina wiska swariai israut nuo koju..Nors tik pirma karta zaidziu su wasku,bet tiesa sakant jau nusibodo,nes nemoku greit dirbti su juo ilgai uzima.Beja ta acorellos rytietiska waska kiek reiketu sildyt?Na kokia ta mase turi buti,silta??Nes gal nuo to ir priklauso kaip swariai wiska israusi nuo wasko silumos. g.gif
Atsakyti
Laba diena, atėjau patarimų net ir reklama man tiktų biggrin.gif žodžiu nusprendžiau depiliaciją nauose epiliatoriumi iškeisti į depiliaciją namuose vašku (buvau bikini depiliuotis salone, na super ax.gif ) turiu keletą klausimų:
kokį vaško šildytuvą patartumėte rinktis kad tiktų depiliuotis kojas ir bikini? Kiek suprantu kasetinis tiktų?Kažkas čia man pasakojo, kad reikalingi skirtingi šildytuvai blink.gif ar tai tiesa?gal galite rekomenduoti vašką?Ir yotube gal kokių nuorodų yra apie depiliacija namuose (aš angliškai nelabai, todėl sunku su paieška 4u.gif ) ir gal rekomenduotumėte kokią elektroninę parduotuvę, kur reikiamas priemones galėčiau įsigyti. Jei atsiras tokių kuriuos perskaitys ir netingės atrašyi, labai lauksiu komentarų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
noriu patarimo, nuomonės, atsiliepimų 4u.gif
1. Ar kas nors darėtės fotoepiliaciją?
2. Ar čia tikrai taip gerai kaip rašo?
3. Ar verta tai darytis?
4. Ar yra šalutinis poveikis?

Fotoepiliacija-

Skirtingo ilgio šviesos bangos prasiskverbia po oda. Plaukų svogūnėliai, sugerdami šviesą, sukaupia jos šiluminę energiją. Rezultatas – temperatūra poveikio vietoje pakyla iki folikului pavojingo lygio ir jis suardomas (kuo tamsesnis plaukas, tuo procedūra veiksmingesnė).

šaltinis http://www.alfa.lt/straipsnis/10377901
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2010 07 16, 07:20)
Nagavitoj, kontaktus nete pasiziurekit  smile.gif

labai dekui, jau nusipirkau savo vaska, dabar gal galetumet dar pasakyt, kaip pasildyti namu salygomis ta vaska? ar man visa vaska sildyti, ar atsideti i metalini bliudeli kazkoki kieki ir tada tik sildyti? ir ar Karite vaska galima tepti su ranka kaip krema, ar butinai su kokia mentele?
QUOTE(mr nobody @ 2010 07 20, 13:11)
Gal kas parasys kiek Karite waskai Negavitoje kainuoja?

as pirkau 800g skardineje mokejau apie 50lt (tiksliai neatmenu, nes pirkau ne tik vaska) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2010 07 20, 16:01)
labai dekui, jau nusipirkau savo vaska, dabar gal galetumet dar pasakyt, kaip pasildyti namu salygomis ta vaska? ar man visa vaska sildyti, ar atsideti i metalini bliudeli kazkoki kieki ir tada tik sildyti? ir ar Karite vaska galima tepti su ranka kaip krema, ar butinai su kokia mentele?

kaip supratau isigijot skardineje, rekomenduoju joje ir sildyti. namu salygomis patariu sitaip istatyti skardine i puoda su vandeniu ir pakaitinti, kol atlikinesite procedura, vanduo neleis greit atsalti vaskui.

ranka tikrai nemanau, kad iseis uzsitepti smile.gif , siulau susirast kokia mentele, tai gali buti bet kas, stalinis peilis, vienkartinis peiliukas ar pan...
Atsakyti