Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys. 5 dalis, Tęsiam

As neturiu tokio kremuko unsure.gif Gal taukmedzio sviestas padetu? Pasitepiau dabar... Nu bet kokia durna as, taip ir galvojau kad paraus oda, bet ne, vistiek reikeji depiliuot doh.gif
Atsakyti
vaistinej jo tikrai yra, ir jis nebrangus..jis apsaugo ir vandesn ir nuo dirginimu
Atsakyti
QUOTE(Nevesta @ 2010 07 22, 17:47)
vaistinej jo tikrai yra, ir jis nebrangus..jis apsaugo ir vandesn ir nuo dirginimu

Jau rytojui reik, o siandien nebenueisiu i vaistine.. Nu tiek to, gal praeis... Mazeja jau paraudimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevesta @ 2010 07 22, 16:07)
merginos, esu naujoke..pasiskolinau kasetini sildytuva, nusipirkau kasete jautriai odiai, nes mano oda labai jautri..paprasiau,kad drauge nuplestu juostele, bet nusiplese su plonu sluoksiu odos. kodel taip nutiko? blush2.gif

nutiko, nes oda jautri, o drauge nemoka plesti smile.gif

plesti juostele reik sitaip, viena ranka itempiat oda (prilaikot) kita lygiagreciai, kokie 3-5 cm virs depiliuojamo ploto plesiat juostele, o ne i virsu keliat..
Atsakyti
sveikos merginos, ziuriu jus cia pazengusios depiliacijos srity.
esu isbandziusi epiliatoriu, bet tai man pasirode tokia nesamone - valanda uztrunka kol sugraibau visus plaukelius (kalbu apie kojas smile.gif), oda po to nera labai svelni, po keliu dienu ima ataugineti nauji plaukeliai, po savaites matosi juosi taskeliai - plauku uzuomazgos. vieni auga toliau, kiti dar ir iauga i oda.
vienu zodziu pasakiau niekada daugiau su epiliatorium.
vel skutu kaiop ir seniau, ir nusibosta man kasdien terliotis.

klausimas: kodel iauga plaukeliai? pilinga ir kempine naudoju kasdien, ir vistiek jie isauga.

ar depiliuojant vasku irgi jie po savaites ima ataugineti/iaugineti?
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2010 07 22, 21:53)
esu isbandziusi epiliatoriu, bet tai man pasirode tokia nesamone - valanda uztrunka kol sugraibau visus plaukelius (kalbu apie kojas smile.gif), oda po to nera labai svelni, po keliu dienu ima ataugineti nauji plaukeliai, po savaites matosi juosi taskeliai - plauku uzuomazgos. vieni auga toliau, kiti dar ir iauga i oda.

blink.gif niekada niekada. net pati pirma karta depiliuojant kojas depiliatorium neuztrukau valandos doh.gif Max 10 min tongue.gif

O vat mane ziauriai nervina tas briedas, jog jei su vasku depiliuoji, plaukai neatauga iki 3-4 sav, juk jau po sav ima listi plaukeliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevesta @ 2010 07 22, 16:07)
merginos, esu naujoke..pasiskolinau kasetini sildytuva, nusipirkau kasete jautriai odiai, nes mano oda labai jautri..paprasiau,kad drauge nuplestu juostele, bet nusiplese su plonu sluoksiu odos. kodel taip nutiko? blush2.gif

Arba drauge blogai nupese, arba tik atrode, kad ten oda. Daznai buna, kad vaskas nuima negyva suragejusi odos sluoksni, bet nuo to tik geriau. Bet jei tikrai pacia oda nurove, jautei skausma ir net bego kraujas, tai daugiau nesileisk , kad drauge pestu mirksiukas.gif
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 22, 16:59)
Ka daryt?  cry.gif  Zodziu prisidirbau... Netiketai nutarem rytoj vaziuoti i gamta, prie ezero. Nu galvoju reik susitvarkyt kojas. Kazkaip visai uzmirsau, kad negalima po depiliacijos dvi dienas eiti i saule, degintis  verysad.gif  Tai ka dabar daryt. Negana to, paraudo oda, kaip niekad pries tai (bandziau naujas dep. juosteles)  doh.gif
Patarkit kanors  help.gif

Del paraudusios odos, tai visada po depiliacijos reikia tenpti specialiu raminanciu kremuku.

QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 22, 17:29)
As neturiu tokio kremuko  unsure.gif  Gal taukmedzio sviestas padetu? Pasitepiau dabar... Nu bet kokia durna as, taip ir galvojau kad paraus oda, bet ne, vistiek reikeji depiliuot  doh.gif

Geriau paprastas drekinantis kremukas. Taukmedis gali uzkisti poras.
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2010 07 22, 21:53)
sveikos merginos, ziuriu jus cia pazengusios depiliacijos srity.

klausimas: kodel iauga plaukeliai? pilinga ir kempine naudoju kasdien, ir vistiek jie isauga.

Na, man irgi ilgai užtrunka kojas nudepiliuoti... Per vieną valandą aš dažniausiai tik vieną koją susitvarkau. biggrin.gif Irgi nepatinka, kad jos po to vis tiek šiurkščios būna... Man su vašku geriau. Nueinu pas kosmetologę, nupeša viską - kojos kaip šilkinės būna. Bet tikrai ne visą mėnesį, po kokios savaitės-10 dienų ima lįsti nauji pavieniai plaukeliai, bet kokias 2-3 savaites tikrai galima drąsiai vakščioti. Todėl man vaškas labiau patinka nei epiliatorius... Su juo dėl plaukų daugiau vargo.
Atsakyti
Nesuprantu... Išbandžiau šiandien savo kasečių šildytuvą. Turiu nusipirkusi vaško su mikromika - trumpam ir storam plaukui. Tepasi plonai, lygiai... Bet nieko nenusiplešia. doh.gif Sakau, gal juostelės kaltos? Nusipirkau kažkokias pigesnes po 4lt nors buvo ir po 15lt (pardavėja pati šitas įkišo).
Atsakyti
jau issirinkau sita sildytuva http://www.proco.lt/...id=11&detal=100, bet niekaip neissirenku is tiek daug vasku, kuri pirkti http://www.proco.lt/?p=2&id=53, labai laukciau patarimu, kas naudoja ir kokie patinka, kokie ne ir kodel
Atsakyti
QUOTE(alphaa @ 2010 07 24, 16:14)
jau issirinkau sita sildytuva http://www.proco.lt/...id=11&detal=100, bet niekaip neissirenku is tiek daug vasku, kuri pirkti http://www.proco.lt/?p=2&id=53, labai laukciau patarimu, kas naudoja ir kokie patinka, kokie ne ir kodel

Is savo patirties galiu pasakyti, kad sios firmos vaskai visi labai geri, pasibandyk visu po viena ir matysi, kuris tau labiau prie sirdies. Man asmeniskai sitas nepamainomas vaskas , o siaip tikrai neapsigausi bet kuri nusipirkusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alphaa @ 2010 07 24, 16:14)

O kam tokį brangų? Aš savo už 60lt nusipirkau, nepastebėjau, kad kažkuo blogesnis už kitus būtų. Tik neina nusidepiliuoti, nežinau, ar vaškas netinka, ar juostelės. biggrin.gif Greičiausiai vaškas... doh.gif Neišpeša plaukų...
Atsakyti