QUOTE(Klumpė @ 2011 01 08, 23:12)
Labas,
Aš šią minutę baisiai pikta. Reikėtų jūsų patarimo. Depiliuodavausi pas kosmetologę, bet dėl lėšų trūkumo nusprendžiauvėliau tai daryti namuose (pas kosmetologę viskas būdavo gerai). Nusipirkau kasetės šildytuvą, natūralaus vaško kasetę ir juostelių. Pagal rekomendacijas 20 minučių palaukiau, kol vaškas įkais. Tačiau net ir įkaitęs jis labai sunkiai slydo oda. Jau betepant vašką, dalis plaukų jiko ant tos besisukančios dalies. Vaškas dengėsi plonu ir, sakyčiau, netplygiu sluoksniu. Uždėjus juostelę, ne visi plaukai nusiplėšė. Žodžiu, visiška nesąmonė- vaškuota oda ir pusė likusių plaukų nenudepiliuotų.
O kaip turi slysti vaškas- lengvai, ar turi iš karto kiek kibti prie odos? Ar pridėjus juostelę, jums iš karto toje vietoje nusiima visas plaukas? Kokį vašką naudojat? Man kaip minėjau, siūlė natūralų. Ant kasetės taip ir parašyta.
Būtų malonu, kad patartumėt. Gal man tereikia įsigyti tik kitą kasetę?
Gal nenuriebalinote odos, oda dregna buvo, arba tikeciausia, kad vaskas neikaites buvo. 20 min ne visada pakanka. Kaip ggne patare, reikia pirmiau pasibandyti ikaitima ant juosteles tepti, o jei oda dregna, tai pabarstykite talku. Plaukai turetu visi nusiimti, na, nebent, koks ne i ta puse uzssisuskes, bet cia vienetai turetu likti. Vakas parenkamas pagal plauka, pries perkant, paklauskite, koks vaskas kokiam palukui tinka ir nesvarbu, jis naturalus, ar ne. Nes vaskas silpniems plaukams, sunkiai ima storus ir atvirksciai. Be to, vaskas turi teptis plonai ir lengvai (jei jis gerai ikaites)