Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys. 5 dalis, Tęsiam

QUOTE(*agnyte* @ 2011 01 12, 14:22)
jusu filmuke visai kitaip, nei, kad as radau, jusu variantas paprastesnis  smile.gif  nereikia jokiu medvilniniu juosteliu. Receptas, kuri as radau

a, tai radot tą variantą, kai masė pasidaro tokia skystesnė ir ją naudoja kaip vašką, t.y. tepa ir plėšia juostele, nu žinokit vienąkart, kai man gavos per skysta masė pabandžiau su juostelėm-nė velnio ten nieks man nesiplėšė, viskas bėgo, tik išsitepliojau pati ir laiką sugaišau, variantas iš filmuko daug lengvesnis ir patogesnis smile.gif sėkmės bandant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bolsiaka @ 2011 01 12, 15:22)
a, tai radot tą variantą, kai masė pasidaro tokia skystesnė ir ją naudoja kaip vašką, t.y. tepa ir plėšia juostele, nu žinokit vienąkart, kai man gavos per skysta masė pabandžiau su juostelėm-nė velnio ten nieks man nesiplėšė, viskas bėgo, tik išsitepliojau pati ir laiką sugaišau, variantas iš filmuko daug lengvesnis ir patogesnis smile.gif sėkmės bandant 4u.gif

Paprastai namu darbo variantai buna pigesni, bet reikalauja daugiau igudziu, o daznai ir visai nepavyksta.. Neapsigaukite, bandydamos sutaupyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 01 12, 17:58)
Paprastai namu darbo variantai buna pigesni, bet reikalauja daugiau igudziu, o daznai ir visai nepavyksta.. Neapsigaukite, bandydamos sutaupyti  ax.gif

kad nebus dideliu nuostoliu is 6 saukstu cukraus, 2 saukstu citrinos sulciu ir 2 saukstu vandens smile.gif o su laiku ateina ir igudziai mirksiukas.gif tik va idomu man, kodel citrinos sultys ieina g.gif
Atsakyti
QUOTE(bolsiaka @ 2011 01 12, 08:47)
esu smile.gif privargau, pakol išmokau, ne vienąkart teko virt pervirt ir terliotis, bet kai išmokau, tai man nepamainomas dalykas.. mano odą bėrė tiek po skutimo, tiek po epiliatoriaus, o kartais ir po kremų. vaško nesu bandžius, tai nžn. o po šitos terlės, tai liuks-pora valandų ir jau galiu su sijonu į miestą eit smile.gif  man geriausiai padėjo vat šis filmukas tiesa, rusiškai, bet manau anglų k. irgi yra panašių.

papasakok, kaip issivirt ta mase reikiamos teksturos? kada nustot kaitint, kad nepervirtu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 01 12, 23:49)
kad nebus dideliu nuostoliu is 6 saukstu cukraus, 2 saukstu citrinos sulciu ir 2 saukstu vandens  smile.gif  o su laiku ateina ir igudziai  mirksiukas.gif  tik va idomu man, kodel citrinos sultys ieina  g.gif

Jei daug laisvo laiko yra, tai taip...
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 01 12, 23:49)
kad nebus dideliu nuostoliu is 6 saukstu cukraus, 2 saukstu citrinos sulciu ir 2 saukstu vandens  smile.gif  o su laiku ateina ir igudziai  mirksiukas.gif  tik va idomu man, kodel citrinos sultys ieina  g.gif

kad verdamas cukrus nesikristalizuotu, tam dedama citrinos rugstis
Atsakyti
QUOTE(qgne @ 2011 01 17, 11:54)
biggrin.gif  nejuokaukit smile.gif 5mm per akis gerai nudepiliuoti,aiku kuo ilgesnis tuo svariau nusiims,bet mazuma kas uzsiaugina 1cm biggrin.gif  biggrin.gif

pritariu, tikrai tiek nereikia. 5 mm ir maziau skauda, negu 1 cm.
Atsakyti
QUOTE(anille @ 2011 01 14, 18:37)
papasakok, kaip issivirt ta mase reikiamos teksturos? kada nustot kaitint, kad nepervirtu?  smile.gif

ogi kaitinti :)sudėti tuos 6 šaukštus cukraus ir po 2 vandens ir citrinos sulčių(nežinau kaip kitom, aš bandžiau ir citrinos rūgštį ale nepavyko toks pakaitalas) i mažesnį puodą ir kaitinti, kol pasidaro vidutiniškai geltono gintaro spalvos-ne šviesesnės, nes bus skysta ir ne pačios tamsiausios, nes tuomet ji labai greit stings. konsistencija turi būt tokia, kad atvėsusią masę galima būtų imt į rankas ir minkyt kaip plastiliną iki ji pabals, o tada jau galima ir cukrintis smile.gif jei išeina per skysta galima dėti dar cukraus ir kaitint iš naujo, bet ne visad pavyksta, o į per tirštą pilti vandens.
Atsakyti
QUOTE(bolsiaka @ 2011 01 18, 11:34)
ogi kaitinti :)sudėti tuos 6 šaukštus cukraus ir po 2 vandens ir citrinos sulčių(nežinau kaip kitom, aš bandžiau ir citrinos rūgštį ale nepavyko toks pakaitalas) i mažesnį puodą ir  kaitinti, kol pasidaro vidutiniškai geltono gintaro spalvos-ne šviesesnės, nes bus skysta ir ne pačios tamsiausios, nes tuomet ji labai greit stings. konsistencija turi būt tokia, kad atvėsusią masę galima būtų imt į rankas ir minkyt kaip plastiliną iki ji pabals, o tada jau galima ir cukrintis smile.gif jei išeina per skysta galima dėti dar cukraus ir kaitint iš naujo, bet ne visad pavyksta, o į per tirštą pilti vandens.

as matyt kazka ne taip padariau doh.gif ji man gavosi tamsi, per daug kieta, ar dar galima ja kazkaip pervirti, ar daryti viska is naujo?
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 01 17, 16:16)
bandau darytis mase is cukraus smile.gif ziuresiu kas cia gausis

ar gavosi? man cia kazkokia mistika biggrin.gif speju, kad daug igudziu reikia, kol ismoksti tuo geriu naudotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 01 18, 15:57)
as matyt kazka ne taip padariau  doh.gif  ji man gavosi tamsi, per daug kieta, ar dar galima ja kazkaip pervirti, ar daryti viska is naujo?

aga, bandykit dapilt vandens.. jei ir tada neišeis teks iš naujo virti. čia kantrybės reik, nes tikrai ne iškart gaunas.. ja naudotis lengviau nei pasigamint ax.gif ir pamėginkit paieškot info ankstesnėse temose, ten merginos kelias savaites berods šį metodą aptarinėjo ir daug patarimų buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bolsiaka: 18 sausio 2011 - 15:04
http://www.beautyfor...d=344&pid=14180
Gal kas bandėte?
Atsakyti