Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai

QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 19, 09:53)
Linkiu, kad rezultatai nudziugintu 4u.gif jauciu kai suzinosi, kad viskas ok, busi pati laimingiausia pasaulyje thumbup.gif  skaityk geriau nebuna, problema rasta, pasigydyta, issigydyta, belieka tik smileysex.gif ir laukti nestuke.gif  net pavydziu trupuciuka ax.gif

as LABAI LABAi tikiuosi, kad tik toje 'zarazoje' yra priezastis ir viskas po to bus OK...

o Tu nepavydek - surasi greitai ir Tu priezasti 4u.gif viskas bus tvarkoje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sun_shine: 19 liepos 2010 - 09:50
QUOTE(sun_shine @ 2010 07 19, 07:47)
as LABAI LABAi tikiuosi, kad tik toje 'zarazoje' yra priezastis ir viskas po to bus OK...

o Tu nepavydek - surasi greitai ir Tu priezasti  4u.gif  viskas bus tvarkoje  4u.gif

tai aisku, kad toje "zarazoje" bash.gif smile.gif

nu gerai gerai jau, nebepavydziu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte Aiste @ 2010 07 19, 00:12)
labas,mergaites...........................
as taip pat jungiuosi prie jusu.sustojo mano maziuko sirdele verysad.gif jauciuosi tokia sugniuzdyta,truksta zodziu

Uzjauciu kuo nuosirdziausiai. Laikykis!
Atsakyti
Stiprybes tau Mamyte-Aiste, tikrai suprantu kaip dabar jautiesi... laikykis is visu jegu ir zinok kad esi ne viena cia musu visas burelis, ir tikiu kad, kiekviena galesim parasyti savo istorijos laiminga pabaiga...
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(Mamyte Aiste @ 2010 07 19, 02:12)
labas,mergaites...........................
as taip pat jungiuosi prie jusu.sustojo mano maziuko sirdele verysad.gif jauciuosi tokia sugniuzdyta,truksta zodziu

Laikykis console.gif Mes visos cia zinom, kaip tai yra skaudu ir tik tikejimas, kad kita karta viskas bus gerai - mus ir palaiko smile.gif Patikek 4u.gif
Dabar labai svarbu, kad tiek psichologiskai, tiek fiziskai atsigautum. Neskubekit ir islaukit ... 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasigirti, vakar pridaviau tyrimams krauja ir ne tik blush2.gif penktadieni jau zinosiu rezultatus, t.y. gal jau zinosiu priezasti del kurios lelius mane paliko g.gif
uj uj kaip baisu buvo, na bet dabar svarbu islaukti frusty.gif
Atsakyti
Gudrute30, labai tikiuosi, kad pagaliau issiaiskinsi kodel taip ivyko 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, senokai lankiausi siame portale...Kovo pradzioj netekau savo angelelio, buvom jau ketvirtam men...dar iki siol sunku 4u.gif Dabar atlieku visus reikiamus tyrimus, is genetikos puses atsakymai geri, tik endokrinologe nenudziugino vakar, prolaktinas apie 2000 rodo, plius kazkokie vyriski hormonai padideje...Tai nuo vakar paskyre bromkriptina, vakar pirmaja pusiuke isgeriau, tai nakti ne kaip miegojau, pykino siek tiek...Gal kuri irgi geret si vaista? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperLaura @ 2010 07 21, 08:01)
Sveikutes, senokai lankiausi siame portale...Kovo pradzioj netekau savo angelelio, buvom jau ketvirtam men...dar iki siol sunku 4u.gif Dabar atlieku visus reikiamus tyrimus, is genetikos puses atsakymai geri, tik endokrinologe nenudziugino vakar, prolaktinas apie 2000 rodo, plius kazkokie vyriski hormonai padideje...Tai nuo vakar paskyre bromkriptina, vakar pirmaja pusiuke isgeriau, tai nakti ne kaip miegojau, pykino siek tiek...Gal kuri irgi geret si vaista?  unsure.gif

as negeriau,bet is kit merginu zinau,kad toks jo bjaurus salutinis poveikis.Yra dar kazkokie vaistai,bet ar ju yra lt ar ne ,neisivaizduoju.Vertetu pasiklaust gydytojos.
Del prolaktinos ir vyrisku hormonu padidejimo dazniausiai kaltos policistines kiausides-su jom padidejusi persileidimu rizika,tik kazin ar tokiam nemazam nestume? g.gif

Beje,kazkuri raset apie O jautima po A.Nu vakar galvojau durna as,bet po o testo ir siandien,vis del to supratau,kad buvo O,kaip laikrodukas 13 dienu po A.Dar niekad taip neijaute.
O galvojau pirma menesi o tikimybe maza,ne del planavimo,siaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 21 liepos 2010 - 09:42
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 21, 10:35)
Beje,kazkuri raset apie O jautima po A.Nu vakar galvojau durna as,bet po o testo ir siandien,vis del to supratau,kad buvo O,kaip laikrodukas 13 dienu po A.Dar niekad taip neijaute.
O galvojau pirma menesi o tikimybe maza,ne del planavimo,siaip.

o as dar viena dalyka pastebejau - gal kam nors is jusu po visu persileidimu irgi taip yra: po O man pakyla kuno temperatura ir laikosi iki pat mmm (2 savaites) - toks jausmas, kad buciau persalusi. O po mmm viskas tvarkoje - kaip niekur nieko smile.gif Anksciau iki tu nestumu nieko panasaus fiziskai nejausdavau, ta prasme ant tiek stipriai kaip dabar g.gif
Ar yra kam nors taip?
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 07 21, 13:53)
o as dar viena dalyka pastebejau - gal kam nors is jusu po visu persileidimu irgi taip yra: po O man pakyla kuno temperatura ir laikosi iki pat mmm (2 savaites) - toks jausmas, kad buciau persalusi. O po mmm viskas tvarkoje - kaip niekur nieko smile.gif Anksciau iki tu nestumu nieko panasaus fiziskai nejausdavau, ta prasme ant tiek stipriai kaip dabar g.gif
Ar yra kam nors taip?

man jau savaite visa saltukas toks mazas krecia, visa karsta tokia oda, temperaturos nematavau, nes nezymiai krecia, bijau, kad jei bus pradesiu pergyventi ir ieskoti ligu g.gif kaip tik mazdaug pries savaite turejo buti O.... bet man ir nestumo pradzioje taip buvo, jauciausi lyg persalusi.... smile.gif
Atsakyti
Durnas itarimas,kad imunines sistemos "bajeriukai" cia bus.Gal is kart po O ji pradeda aktyvet ir jauciat tuos persalimo pozymius?Esu tikrai skaiciusi,kad per stipri imunine,moteris pastojus jaucia persalima,nors tai tikrai nieko kito,kaip organizmo kova su svetimkuniais.
Juk kai kurie imunologai gydymus nestume tai ko is kart po O ,tai gal tame racijos yra,kad is kart po o yra reikalas ja paslopint?
Atsakyti