merginos, uzklausiu dar karteli.. gal zinote kodel vienoms po persileidimu skiria E vitamino, o kitoms net neuzsimena apie ji
merginos, uzklausiu dar karteli.. gal zinote kodel vienoms po persileidimu skiria E vitamino, o kitoms net neuzsimena apie ji
man irgi nieko neuzsimine del vitamino E
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 16, 08:12)
kiek pamenu vit E padeda leliui isitvirtinti....pries pirmaji pastojima mes abu su mb gerem ir foli ir vit E
QUOTE(jurgyte666 @ 2010 07 16, 07:20)
kiek pamenu vit E padeda leliui isitvirtinti....pries pirmaji pastojima mes abu su mb gerem ir foli ir vit E
o po kiek mg geret ir gal gali pasakyt kokios firmos?
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 16, 10:38)
o po kiek mg geret ir gal gali pasakyt kokios firmos?
nes kiek ziurejau visur E su A kartu, o A man atrodo nera gerai...
o tavo mb irgi gere foli, nezinojau kad reikia, reikes duot ir man, del viso ko 
as kazkada tokius gerdavau Vitaminas E
o cia apie ilgalaiki vitamino E vartojima
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 16, 09:12)
Nezinau kodel, bet Conception as niekur nerandu pirkti
Po pirmo persileidimo man ir buvo israsytas vitaminas E. Geriau ji iki antro nesekmingo nestumo
QUOTE(ledo sirdis @ 2010 07 16, 12:16)
Po pirmo persileidimo man ir buvo israsytas vitaminas E. Geriau ji iki antro nesekmingo nestumo

sio vitamino buna Eurovaistinese
QUOTE(ledo sirdis @ 2010 07 16, 09:16)

uzjauciu del nepasisekusiu, bet tikek, kad viskas bus gerai
o gal nustate priezasti antro? nepyk, kad lieciu ta skaudzia tema, bet idomu pasidalinti bedom
Conception siaip maciau eurovaistinej ir as, beto galima visada internetu pirkti
Papildyta:
QUOTE(sun_shine @ 2010 07 16, 07:42)
nu baisu del to vezio sukelimo
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 16, 13:24)
nu baisu del to vezio sukelimo
bet as netikiu, na nebent gertum kelis metus
manau jei pora menesiu, neturetu pakenkt 
oi ne ne, 2 menesiai tai cia nera ilgalaikis vartojimas - viskas OK
kadangi man kraujavimas prasidejo kelioneje uzsienyje sekmadieni, nebuvo i ka kreiptis, pasiskaityti Jusu komentarus man buvo labai svarbu, todel noriu atiduoti atiduokle.
8 sav. prasidejo kraujavimas (tamsiai rudos isskyros, pilvo skausmai, veliau kraujas ir kresuliai). Echoskopas rode 6 sav. (buvau pas 2 echoskopuotojas). Dare isvalyma. Priezastis greiciausiai - virusas (visus metus nesirgau, o pries pora sav, vasara, buvo uzpuoles gerkles skausmas ir sloga, vat tokie is pirmos paziuros nekalti dalykai).
Jei dar kam bus aktualu, nurodymai po isvalymo:
-nesimaudyti vonioje ir viesose vietose
-nesimyleti 2 sav
-stengtis nepastoti 6 men. (kai kur skaiciau sako 3 men.)
-dviguba folines rugsties doze
-pries planuojant nestuma vel, ateiti pasidaryti tyrimus
Kai pradejau dometis, pasirodo procedura techniskai labai paprasta, todel pvz klinikose daro bet kas, rezidentai. Bet is kitos puses nesvariai atlikta opracija gali sukelti komplikacijas (kurios veliau galetu sukelti nestumo problemu), todel geriau nepagaileti pinigeliu ir paieskoti, pas ka ta procedura atlikti.
As visada tikiu, kad viskas ivyksta i gera ilgalaikeje perspektyvoje. Labai nemalonu, bet laikykimes!
8 sav. prasidejo kraujavimas (tamsiai rudos isskyros, pilvo skausmai, veliau kraujas ir kresuliai). Echoskopas rode 6 sav. (buvau pas 2 echoskopuotojas). Dare isvalyma. Priezastis greiciausiai - virusas (visus metus nesirgau, o pries pora sav, vasara, buvo uzpuoles gerkles skausmas ir sloga, vat tokie is pirmos paziuros nekalti dalykai).
Jei dar kam bus aktualu, nurodymai po isvalymo:
-nesimaudyti vonioje ir viesose vietose
-nesimyleti 2 sav
-stengtis nepastoti 6 men. (kai kur skaiciau sako 3 men.)
-dviguba folines rugsties doze
-pries planuojant nestuma vel, ateiti pasidaryti tyrimus
Kai pradejau dometis, pasirodo procedura techniskai labai paprasta, todel pvz klinikose daro bet kas, rezidentai. Bet is kitos puses nesvariai atlikta opracija gali sukelti komplikacijas (kurios veliau galetu sukelti nestumo problemu), todel geriau nepagaileti pinigeliu ir paieskoti, pas ka ta procedura atlikti.
As visada tikiu, kad viskas ivyksta i gera ilgalaikeje perspektyvoje. Labai nemalonu, bet laikykimes!
QUOTE(sun_shine @ 2010 07 16, 12:49)
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 16, 13:24)
uzjauciu del nepasisekusiu, bet tikek, kad viskas bus gerai
mes cia visos tokios suviltiskos
o gal nustate priezasti antro? nepyk, kad lieciu ta skaudzia tema, bet idomu pasidalinti bedom
Conception siaip maciau eurovaistinej ir as, beto galima visada internetu pirkti
Jau kelias Eurovaistines praejau - neradau. Teks pasistengti.
Antrasis - nesivystantis, tiesiog sirdute nustoju plakusi ir viskas. Dar savaitele bandem gyventi stebuklu, bet galutine isvada buvo A
Tikiu, kad anksciau ar veliau (aisku visad norisi, kad anksciau) visos sulauksim savo stebukleliu
QUOTE(empa @ 2010 07 16, 13:05)
Stiprybes tau
bet kaip sakoma, pasikalbam ir judam link tikslo