Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai

g.gif ir as jauciu gersiu ta Conception ax.gif esu visa nusilpus tokia, tai manau ir vitaminu truksta visokiu, reikia pasistiprinti drinks_cheers.gif o jau kai pastosiu tai gal paliksiu tik foline g.gif

merginos, uzklausiu dar karteli.. gal zinote kodel vienoms po persileidimu skiria E vitamino, o kitoms net neuzsimena apie ji blush2.gif gal turit paie tai paltesnes info, as arba nemoku ieskoti arba nerandu doh.gif
Atsakyti
man irgi nieko neuzsimine del vitamino E
Atsakyti
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 16, 08:12)
g.gif  ir as jauciu gersiu ta Conception ax.gif  esu visa nusilpus tokia, tai manau ir vitaminu truksta visokiu, reikia pasistiprinti drinks_cheers.gif  o jau kai pastosiu tai gal paliksiu tik foline g.gif

merginos, uzklausiu dar karteli.. gal zinote kodel vienoms po persileidimu skiria E vitamino, o kitoms net neuzsimena apie ji  blush2.gif  gal turit paie tai paltesnes info, as arba nemoku ieskoti arba nerandu doh.gif

kiek pamenu vit E padeda leliui isitvirtinti....pries pirmaji pastojima mes abu su mb gerem ir foli ir vit E
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2010 07 16, 07:20)
kiek pamenu vit E padeda leliui isitvirtinti....pries pirmaji pastojima mes abu su mb gerem ir foli ir vit E

o po kiek mg geret ir gal gali pasakyt kokios firmos? blush2.gif nes kiek ziurejau visur E su A kartu, o A man atrodo nera gerai... g.gif o tavo mb irgi gere foli, nezinojau kad reikia, reikes duot ir man, del viso ko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 16, 10:38)
o po kiek mg geret ir gal gali pasakyt kokios firmos? blush2.gif  nes kiek ziurejau visur E su A kartu, o A man atrodo nera gerai... g.gif  o tavo mb irgi gere foli, nezinojau kad reikia, reikes duot ir man, del viso ko mirksiukas.gif

as kazkada tokius gerdavau Vitaminas E

o cia apie ilgalaiki vitamino E vartojima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 16, 09:12)
g.gif  ir as jauciu gersiu ta Conception ax.gif  esu visa nusilpus tokia, tai manau ir vitaminu truksta visokiu, reikia pasistiprinti drinks_cheers.gif  o jau kai pastosiu tai gal paliksiu tik foline g.gif

merginos, uzklausiu dar karteli.. gal zinote kodel vienoms po persileidimu skiria E vitamino, o kitoms net neuzsimena apie ji  blush2.gif  gal turit paie tai paltesnes info, as arba nemoku ieskoti arba nerandu doh.gif

Nezinau kodel, bet Conception as niekur nerandu pirkti doh.gif
Po pirmo persileidimo man ir buvo israsytas vitaminas E. Geriau ji iki antro nesekmingo nestumo doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ledo sirdis @ 2010 07 16, 12:16)
Po pirmo persileidimo man ir buvo israsytas vitaminas E. Geriau ji iki antro nesekmingo nestumo  doh.gif  doh.gif

sio vitamino buna Eurovaistinese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ledo sirdis @ 2010 07 16, 09:16)
Po pirmo persileidimo man ir buvo israsytas vitaminas E. Geriau ji iki antro nesekmingo nestumo  doh.gif  doh.gif

uzjauciu del nepasisekusiu, bet tikek, kad viskas bus gerai 4u.gif mes cia visos tokios suviltiskos 4u.gif
o gal nustate priezasti antro? nepyk, kad lieciu ta skaudzia tema, bet idomu pasidalinti bedom ax.gif

Conception siaip maciau eurovaistinej ir as, beto galima visada internetu pirkti drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(sun_shine @ 2010 07 16, 07:42)
as kazkada tokius gerdavau Vitaminas E

o cia apie ilgalaiki vitamino E vartojima doh.gif

nu baisu del to vezio sukelimo doh.gif blink.gif bet as netikiu, na nebent gertum kelis metus g.gif manau jei pora menesiu, neturetu pakenkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 16, 13:24)
nu baisu del to vezio sukelimo doh.gif  blink.gif  bet as netikiu, na nebent gertum kelis metus g.gif  manau jei pora menesiu, neturetu pakenkt g.gif

oi ne ne, 2 menesiai tai cia nera ilgalaikis vartojimas - viskas OK smile.gif
Atsakyti
kadangi man kraujavimas prasidejo kelioneje uzsienyje sekmadieni, nebuvo i ka kreiptis, pasiskaityti Jusu komentarus man buvo labai svarbu, todel noriu atiduoti atiduokle.

8 sav. prasidejo kraujavimas (tamsiai rudos isskyros, pilvo skausmai, veliau kraujas ir kresuliai). Echoskopas rode 6 sav. (buvau pas 2 echoskopuotojas). Dare isvalyma. Priezastis greiciausiai - virusas (visus metus nesirgau, o pries pora sav, vasara, buvo uzpuoles gerkles skausmas ir sloga, vat tokie is pirmos paziuros nekalti dalykai).

Jei dar kam bus aktualu, nurodymai po isvalymo:
-nesimaudyti vonioje ir viesose vietose
-nesimyleti 2 sav
-stengtis nepastoti 6 men. (kai kur skaiciau sako 3 men.)
-dviguba folines rugsties doze
-pries planuojant nestuma vel, ateiti pasidaryti tyrimus

Kai pradejau dometis, pasirodo procedura techniskai labai paprasta, todel pvz klinikose daro bet kas, rezidentai. Bet is kitos puses nesvariai atlikta opracija gali sukelti komplikacijas (kurios veliau galetu sukelti nestumo problemu), todel geriau nepagaileti pinigeliu ir paieskoti, pas ka ta procedura atlikti.

As visada tikiu, kad viskas ivyksta i gera ilgalaikeje perspektyvoje. Labai nemalonu, bet laikykimes!
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 07 16, 12:49)
sio vitamino buna Eurovaistinese  4u.gif

QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 16, 13:24)
uzjauciu del nepasisekusiu, bet tikek, kad viskas bus gerai 4u.gif  mes cia visos tokios suviltiskos 4u.gif
o gal nustate priezasti antro? nepyk, kad lieciu ta skaudzia tema, bet idomu pasidalinti bedom ax.gif

Conception siaip maciau eurovaistinej ir as, beto galima visada internetu pirkti drinks_cheers.gif

Jau kelias Eurovaistines praejau - neradau. Teks pasistengti.
Antrasis - nesivystantis, tiesiog sirdute nustoju plakusi ir viskas. Dar savaitele bandem gyventi stebuklu, bet galutine isvada buvo A verysad.gif Pirmaji persileidima sieju su avarija, nes butent ta savaite ir nustojo vystytis. O antrasis ... ??? Dabar darausi AFS tyrimus. Ziuresim, gal ten slypi visu nesivystanciu priezastis g.gif
Tikiu, kad anksciau ar veliau (aisku visad norisi, kad anksciau) visos sulauksim savo stebukleliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(empa @ 2010 07 16, 13:05)

As visada tikiu, kad viskas ivyksta i gera ilgalaikeje perspektyvoje. Labai nemalonu, bet laikykimes!

Stiprybes tau 4u.gif kita karta tikrai viskas bus gerai 4u.gif tu bent zinai priezasti, gali tuom pasiguosti, o va kitoms, tame tarpe ir as neaisku nuo ko bash.gif

bet kaip sakoma, pasikalbam ir judam link tikslo smile.gif man tie pokalbiai su likimo draugem tikrai padejo mirksiukas.gif aciu seimininkei ir visoms dalyvems drinks_cheers.gif
Atsakyti