Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai

QUOTE(zuikutas @ 2010 07 27, 16:50)
Tame ir beda, kad gydytoja paciai liepe nuspresti - lyg tai butu labai lengva (as dabar ligoninej). Nest. nustojo vystytis ties mazdaug 6 sav. (dabar turetu buti 8). Praeita karta is pradziu bande vaistais isvalyti, bet jie man nieko nepadejo - vis tiek turejo daryti abr. Dabar sako, kad tada tiesiog per maza doze skyre.

Bandyk tada laukti kol savaime prasides persileidimas. Jei neprasides savaites begyje, tada reikia vel eiti pas gydytoja ir nutars, ka daryti - cia tiesiog nuomone, ne patarimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 27, 11:00)
tai kaip suprantu bandysi neuzilgo vel? 4u.gif

as tai nebegaliu jau laukti, noriu bandyti is karto, juolabiau, kad tikimybe nera labai didele is karto, abu su MB komandiruojames daznai, susitinkam retai, tai tikimybe pataikyti i vaisingas dienas nera didele ax.gif
bijau aisku, kad gali buti blogai, bet guodziu save, kad visad mano organizmas kaip laikrodukas, mm dabar sulaukiau vel paciu laiku, praejusios buvo 25 dienos... jauciuosi gerai, tyrimai atrodo geri(nedariau AFS tik). Be to bijau, kad tas laukimas kol atsistatys kazkas dar labiau, nebutu atvirkstinis doh.gif

Tegaliu palinketi pacios didziuliausios sekmes 4u.gif Viskas bus gerai thumbup.gif Tik tikek ax.gif

QUOTE(zuikutas @ 2010 07 27, 13:48)
Mergytes,gal zinot kaip geriau daryt-is karto abrazija ar pirmiau vaistukais bandyt sukelt persil? Pas mane nesivystantis ir nepanasu,kad pats pasisalintu verysad.gif

Man abu persileidimai vyko 8 savaiteje, dvi abrazijos. Siaip pirma karta ginekologe sake, kad nestumas jau prie didesniu, todel su savaiminiu issivalymu jau ne kazin kas. O isties, gyventi su ta mintimi, kad pas tave vis dar lelius yra kelias savaites - man butu nepakeliama. Sunku paciai apsispresti ... .
Atsakyti
As bandyciau vaistais pradzioj. Jei neissivalys viskas, vis tiek darys A. O galgi issivalys ir A nebeprireiks...
Atsakyti
man irgi gine siule laukti kol prades valytis savaime, bet palaukus viena diena - vaziavau i ligonine. Nepakeliau psichologines busenos, kai jau zinai, kad viskas baigta, bet dar esi nescia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2010 07 28, 08:40)
man irgi gine siule laukti kol prades valytis savaime, bet palaukus viena diena - vaziavau i ligonine. Nepakeliau psichologines busenos, kai jau zinai, kad viskas baigta, bet dar esi nescia  verysad.gif

taip, busena yra nenusakomai nemaloni.. net nezinau zodzio, kuris apibudintu tokia busena..
Atsakyti
Gal tik man taip buvo... Bet prabudus po operacijos atsidusau ir gera vien ,kad baigesi... nezinau kaip apibudinti ta jausma... sad.gif((
Nes ta nezinomybe zudo... Jeigu jau tokia nelaime nutiko... gerau,kad pats organizmas issivalytu naturaliai... gal ir psichologiskai lengviau.
Tas laukimas zudo... sad.gif
Stiprybes ir sekmes! Viskas bus gerai, esi stipri ir sekantis kartas bus laimingas!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 27, 11:49)
Turiu klausima visoms 4u.gif

Prisiminiau kad kazkuri minejot kazka apie organizmo uzsiprogramavima persileisti tam tikra savaite. Mane drauge ipareigojo paklausineti (jai buvo 3 be priezasties, imunines tik netyre).

Gal zinote koks buna gydymas, nes jai apie tai gine net neminejo, atseit na jei tyrimai geri, reikia bandyt ir viskas toliau....

pas mane ir jau per 2 metus buvo 3 nesivystantys, ir persileidimai buna panasiu metu....nooors.. kas karta po truputi ilgiau isnesioju....liepos 19 turejau vaziuot pas gyd Karpenko....bet deja, mire tetis verysad.gif .....tai dbr planuoju rgpj 16 pas ja vaziuot...
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2010 07 28, 07:57)
pas mane ir jau per 2 metus buvo 3 nesivystantys, ir persileidimai buna panasiu metu....nooors.. kas karta po truputi ilgiau isnesioju....liepos 19 turejau vaziuot pas gyd Karpenko....bet deja, mire tetis verysad.gif .....tai dbr planuoju rgpj 16 pas ja vaziuot...

tai kai turesi kokiu ziniu pasidalink mirksiukas.gif
ir sekmes, tikiuosi ketvirta karta isnesiosi dar ilgiau...na kokius 9 menesius 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ledo sirdis @ 2010 07 27, 16:25)
Tegaliu palinketi pacios didziuliausios sekmes  4u.gif Viskas bus gerai  thumbup.gif  Tik tikek  ax.gif

aciu labai 4u.gif ir tau sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 28, 10:07)
tai kai turesi kokiu ziniu pasidalink mirksiukas.gif
ir sekmes, tikiuosi ketvirta karta isnesiosi dar ilgiau...na kokius 9 menesius 4u.gif
Papildyta:
aciu labai 4u.gif  ir tau sekmes 4u.gif

butinai pasidalinsiu 4u.gif gi kiekvienos is musu sekme, padeda kitoms neprarasti vilties nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos,

uzjauciu labai visas del atsitikusiu nelaimiu. Nelengvas gyvenimo etapas, bent jau man gyvenimas pasikeite. as irgi turejau nesivystanti nestuma, 12 savaite pradejo tepti, echoskopas parode, kad nesivysto nuo 9 sav. nesiojau 3 savaites mirusi leliuka.... nors niekada netikejau, kad man taip gali atsitikti, viskas atrodo taip sekdavosi

dabar jau praejo 3 men, jau geriau, galiu rasyti cia smile.gif. reikia aiskintis priezastis, infekciju nerado (citomegalo, toksoplazmoze, ureaplazma, mycoplazma, chlamidijos). Gydytoja itare, kad hormonai, nes iki 18 metu nesirgau menesinemis, buvo itartos policistines kiausides, o odos problemu turiu iki siol). Pasidariau dabar lytinius hormonus, visi lyg ir telpa i rezius (tiesa, pas gydytoja dar nebuvau).

Gal zinot, ka dar butu gerai issitirti, nes labai bijau bandyti antra karta, nezinau, ar dar taip istverciau ....

tiesa, dar vyras po abrazijos veze medziaga tirti i sorpo - cia jau kazkur minetus kariotipo tyrimus. bet ten jiems pasiseka nustatyti ne visada. jie bando auginti ta medziaga ir ziui ar su vaisiaus chromosom viskas gerai, bet ne visda tai uzauga... musu atveju atsakymas buvo toks, kad infekcija trukdo uzauginti ... o infekcija galejo buti ir nuo to, kad tas vaisius gulejo pilvuke tris savaites ir tiesiog iro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Judil: 29 liepos 2010 - 19:32
sveikos,
sisyk po abrazijos nusprendziau iskart pradeti tyrimus. Ilindau i satariskiu puslapi ir pasimeciau blush2.gif - kurioje labaratorijoje reikia imuninius tyrimus darytis (kaip supratau ju ten keletas yra)? Ar reikia is anksto registruotis ar juos daro bet kada?
Atsakyti
Labas, merginos,
ar bandet kuri nors daryti tyrima is plauko del mikroelementu stokos organizme? as dariau ir mano organizmui truksta Kalio ir Seleno, sake, del to nesivysto nestumai. idomu kiek galima pasitiketi tokiu tyrimu? nes pagal si tyrima tureciau puse metu gerti papildus ir susilaikyti nuo pastojimo, kitaip vistiek nepavyks, o laukti tiek labai nenoriu. turejau 3 nesivystancius nestumus ir 3 abrazijas.
Atsakyti