Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai

QUOTE(Jasmine @ 2010 08 01, 19:53)
Labas, merginos,
ar bandet kuri nors daryti  tyrima is plauko del mikroelementu stokos organizme? as dariau ir mano organizmui truksta Kalio ir Seleno, sake, del to nesivysto nestumai. idomu kiek galima pasitiketi tokiu tyrimu? nes pagal si tyrima tureciau puse metu gerti papildus ir susilaikyti nuo pastojimo, kitaip vistiek nepavyks, o laukti tiek labai nenoriu. turejau 3 nesivystancius nestumus ir 3 abrazijas.

oho, o kur tokius tyrimus ir kas daro ?

tikriausiai del infekciju esi pasidariusi visus tyrimus?

mano kaimyne turejo du persileidimus. po to visai netycia paaiskejo, kad ji ir vyras turi anginas, issioperavo ir dabar turiu jau du leliukus smile.gif
Atsakyti
Merginos, kurioje labaratorijoje santariskese daretes imuninius tyrimus?
Atsakyti
QUOTE(Jasmine @ 2010 08 01, 19:53)
Labas, merginos,
ar bandet kuri nors daryti  tyrima is plauko del mikroelementu stokos organizme? as dariau ir mano organizmui truksta Kalio ir Seleno, sake, del to nesivysto nestumai. idomu kiek galima pasitiketi tokiu tyrimu? nes pagal si tyrima tureciau puse metu gerti papildus ir susilaikyti nuo pastojimo, kitaip vistiek nepavyks, o laukti tiek labai nenoriu. turejau 3 nesivystancius nestumus ir 3 abrazijas.

o kur tokius tyrimus galima pasidaryt???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2010 08 03, 22:23)
o kur tokius tyrimus galima pasidaryt???? g.gif

čia 4u.gif (žr. 11 punktą)
Atsakyti
QUOTE(Judil @ 2010 08 02, 21:11)
oho, o kur tokius tyrimus ir kas daro ?

tikriausiai del infekciju esi pasidariusi visus tyrimus?

mano kaimyne turejo du persileidimus. po to visai netycia paaiskejo, kad ji ir vyras turi anginas, issioperavo ir dabar turiu jau du leliukus smile.gif

as cia dariau
http://www.deles.lt/...c...6&Itemid=43

ten yra astuntas punktas-Mikroelementų trūkumo nustatymas iš plaukų.
o kaip tavo kaimynams tas anginas nustate? man irgi gerkle daznai skauda. ir angina buvo, bet niekas nieko neisoperavo biggrin.gif o tyrimu esu pasidarius daugybe.
Papildyta:
QUOTE(zuikutas @ 2010 08 03, 14:37)
Merginos, kurioje labaratorijoje santariskese daretes imuninius tyrimus?

Santariskese yra toks kabinetas-mokami kraujo tyrimai. ten daro imunologinius tyrimus. as dariau juos, bet niekas nepakomentavo ju rezultatu.
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 08 03, 21:29)
čia   4u.gif  (žr. 11 punktą)

aciu 4u.gif ziuriu yra fil ir Klaipedoj thumbup.gif , reiks pasidometi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2010 08 04, 10:26)
aciu 4u.gif  ziuriu yra fil ir Klaipedoj thumbup.gif , reiks pasidometi  ax.gif

o, Tu irgi klaipediete 4u.gif
as taip pat susidomejau situo tyrimu - gal reiks pasidaryti ax.gif
Papildyta:
siandien dar leksiu kraujuka priduoti del TTE ir SHBG ax.gif ir jau kaip busiu viska pasidarius is tyrimu smile.gif O kita savaite jau pas daktaryte keliausiu konsultacijai pries nestuma ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sun_shine: 04 rugpjūčio 2010 - 09:40
QUOTE(sun_shine @ 2010 08 04, 09:34)
o, Tu irgi klaipediete  4u.gif
as taip pat susidomejau situo tyrimu - gal reiks pasidaryti  ax.gif
Papildyta:
siandien dar leksiu kraujuka priduoti del TTE ir SHBG ax.gif ir jau kaip busiu viska pasidarius is tyrimu smile.gif O kita savaite jau pas daktaryte keliausiu konsultacijai pries nestuma ax.gif

as is PLQ ax.gif
gal domejais kainomis?kiek laiko trunka kol suzinai atsakymus?
as snd lekiau dar karta issitirt kraujo gr ir rezus faktoriu...mat tyre pries 13 metu, kai laukiaus dukros ir nustate I-.....bet vakar tvarkiau tecio dokumentus ir aptikau, kad jo kraujo gr buvo III+, mamos I+......tai kilo abejoniu ir del manosios tikslumo......bet deja...patvirtino, kad mano I-.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2010 08 04, 10:57)
as is PLQ  ax.gif
gal domejais kainomis?kiek laiko trunka kol suzinai atsakymus?
as snd lekiau dar karta issitirt kraujo gr ir rezus faktoriu...mat tyre pries 13  metu, kai laukiaus dukros ir nustate I-.....bet vakar tvarkiau tecio dokumentus ir aptikau, kad jo kraujo gr buvo III+, mamos I+......tai kilo abejoniu ir del manosios tikslumo......bet deja...patvirtino, kad mano I-.... verysad.gif

ka tik is laboratorijos grizau - pridaviau krauja del TTE ir SHBG - sumokoejau viso 76 LT. Dariausi Endemik laboratorijoje - pas juos pigiausiai iseina darytis, nes jie turi savo laboratorija smile.gif TTE atsakymas bus jau poryt, o kitas ateinanti pirmadieni arba antradieni smile.gif
O del Rh tai pas mane ilga istorija, tai as laukiu atsakymo is poliklinikos, paziuresim, koks tenais bus atsakymas smile.gif Nes mano nuostabai Endemike gavau atsakyma, kad mano Rh yra minusinis doh.gif, nors teisese irasyta kad Rh+ yra smile.gif
O siaip visus tyrimus dariausi Endemike, tai jei darau pirmadieni, tai iki penktadienio veliausiai buna atsakymai, o kai kurie net treciadieni jau buna 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sun_shine: 04 rugpjūčio 2010 - 10:43
Mergaites, gal galit rekomenduoti koki genetika? Kaip suprantu, viskas vyksta labai ilgai, tad norisi kuo greiciau pradeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare2009 @ 2010 08 04, 11:04)
Mergaites, gal galit rekomenduoti koki genetika? Kaip suprantu, viskas vyksta labai ilgai, tad norisi kuo greiciau pradeti doh.gif

as lankiaus Kauno klinikose pas Serapina
Papildyta:
QUOTE(sun_shine @ 2010 08 04, 10:42)
ka tik is laboratorijos grizau - pridaviau krauja del TTE ir SHBG - sumokoejau viso 76 LT. Dariausi Endemik laboratorijoje - pas juos pigiausiai iseina darytis, nes jie turi savo laboratorija  smile.gif TTE atsakymas bus jau poryt, o kitas ateinanti pirmadieni arba antradieni smile.gif
O del Rh tai pas mane ilga istorija, tai as laukiu atsakymo is poliklinikos, paziuresim, koks tenais bus atsakymas smile.gif Nes mano nuostabai Endemike gavau atsakyma, kad mano Rh yra minusinis doh.gif, nors teisese irasyta kad Rh+ yra smile.gif
O siaip visus tyrimus dariausi Endemike, tai jei darau pirmadieni, tai iki penktadienio veliausiai buna atsakymai, o kai kurie net treciadieni jau buna  4u.gif

kaip ilgai tau tenka laukti kraujo grupes atsakymo g.gif ...man po 5 min pasake rezultata
Atsakyti
QUOTE(Jasmine @ 2010 08 01, 20:53)
Labas, merginos,
ar bandet kuri nors daryti  tyrima is plauko del mikroelementu stokos organizme? as dariau ir mano organizmui truksta Kalio ir Seleno<...>

o kiek tas tyrimas kainuoja?
Papildyta:
Ale jau pasiskambinau ir susizinojau ,tai tyrimas Klaipedoje kainuoja 300Lt - tiria 40 mikroelementu smile.gif Uztrunka menesi laiko, nes siuncia tyrimams i Maskva. Nera skirtumo, ar plaukai dazyti, ar nedazyti. Svarbu, kad 2 savaites nenaudoti jokiu plauku stiprinimo priemoniu 4u.gif
Atsakyti