Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai

QUOTE(Jasmine @ 2010 08 04, 18:19)
suprantu ir labai uzjauciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif mano asmenine nuomone, kad antibiotikai yra blogis ir as ju po trecios abrazijos isvis nevartojau, nors isvale mane blogai. manau, jei butu uzdegimas kiltu temperatura, nors gydytojas turbut zino geriau ka reiektu daryt.

aš tik galiu pritarti, kad ir man ginekologė panašiai sakė, kai kažkada bandžiau sau uždegimą prisitaikyti po persileidimo. Jei jau būtų uždegimas, tai ir temperatūra užkiltų ir skaudėtų laaabai.
Atsakyti
O tas tiroksinas tai tas pats kas thybon? Nes pas mane testosterono buvo perdaug - geriu thybon - dabar test. 0,81(norma 0,22 - 2,88),shgb - 120,90 (kiek aukstokas, nes norma 26,1 - 110). Man sake, kad vis tiek tureciau isnesioti, nes vedamas LAI, bet deja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutas @ 2010 08 04, 19:09)
Del to CMV pati taip sumasciau - pas gyd dar tik eisiu.Dar bandysiu ir kt. priezasciu ieskot.
Beje, ar kam nors po abrazijos (man ja dare 07 28)kad po tokio ilgo laiko paspaudus pilvo apacia skaudetu, nugara vis dar maustu. Gine sake, kad gali buti kokia nors infekcija ir israse Ospamox 500mg, nors as jau geriu Supplin 500mg (metronidazolum), kuri israse po abr, kad uzdegimas neatsirastu(tyr. kaip ir geri buvo). Ir vis dar svieziu krauju patepa. Nepamenu, kad po anu abr. taip ilgai sv.kr. tepliotu(tiesa pasakius, as jas apskritai kaip per ruka atsimenu - atmintis uzsiblokavo  blush2.gif . Bijau, kad visai nevaisinga nelikciau.

man A prasidejus labai gausiam kraujavimui (nestumas buvo 8sav ir 3dienos) dare 07.24, kraujo buvo tik 5dienas-po to eme teplioti rudai ir teplioja iki siol, siaip sake nrmalu pakraujuoti 2sav po A, tik man neramu kodel as rudai telioju, kaip pries persileidima?
Atsakyti
QUOTE(zuikutas @ 2010 08 04, 19:14)
O tas tiroksinas tai tas pats kas thybon? Nes pas mane testosterono buvo perdaug - geriu thybon - dabar test. 0,81(norma 0,22 - 2,88),shgb - 120,90 (kiek aukstokas, nes norma 26,1 - 110). Man sake, kad vis tiek tureciau isnesioti, nes vedamas LAI, bet deja  verysad.gif

ant dezutes parasyta "L-Thyroxin"...tai manau, kad tai kiti vaistukai pas tave g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2010 08 05, 09:05)
ant dezutes parasyta "L-Thyroxin"...tai manau, kad tai kiti vaistukai pas tave g.gif

cia skirtingi vaistai :Thybonas yra t3 hormonas,tiroksinas t4 smile.gif
Atsakyti
Klausykit, pasidariau testosterono tyrimus, tai pas mane yra 2,03 (norma 0.5-2.6). - tai cia kaip ir viskas ok ar kaip?

Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 08 05, 12:55)
Klausykit, pasidariau testosterono tyrimus, tai pas mane yra 2,03 (norma 0.5-2.6). - tai cia kaip ir viskas ok ar kaip?

Kaip ir ok,kaip ir ne.I normos ribas telpa,bet iki idealumo dar reikia mazesnio.Su tokiais rodikliais man dar didino mazinancius T.Is endokrinologo "gerai" gavau,kaip buvo maziau nei 1.5.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 08 05, 15:34)
Kaip ir ok,kaip ir ne.I normos ribas telpa,bet iki idealumo dar reikia mazesnio.Su tokiais rodikliais man dar didino mazinancius T.Is endokrinologo "gerai" gavau,kaip buvo maziau nei 1.5.

nu aisku... g.gif
o tai dabar gal planuoti neapsimoka, jei reiktu tuos vaistus gerti? ar kaip? o toks T lygis kaip kad pas mane, ar turi kokios itakos nestumui/jo vystymuisi? g.gif
sorry, kad cia tiek klausimu, bet nedaug tenusimanau apie T ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sun_shine: 05 rugpjūčio 2010 - 14:54
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 08 05, 14:34)

pritariu, kad endokrinologui "gerai", kai rodikliai yra mazdaug per viduri pgl pateiktas normas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 08 05, 13:53)
nu aisku...  g.gif
o tai dabar gal planuoti neapsimoka, jei reiktu tuos vaistus gerti? ar kaip? o toks T lygis kaip kad pas mane, ar turi kokios itakos nestumui/jo vystymuisi?  g.gif
sorry, kad cia tiek klausimu, bet nedaug tenusimanau apie T  ax.gif

As geriau thybona,man per kelis menesius zymiai nukrito-turint omeny,kad pradejau su beveik 6 smile.gif
Negiriu,nes nuomoniu ivairiu,bet man tai labai padejo.Israso Kazanavicius Vilniuj arba Kaune jis.Jei netycia sugalvotum,turiu nereikalinga lapeli tu vaistu,galioja gal iki spalio ar lapkricio.Na nesvarbu cia.Gal pradziai pas savo gydytoja tu pasiklausk,ar tau reikia ir ko tau reikia.Gal yra kitokiu budu.
Juolab,mano ziniom T labiau trukdo pastojimui nei isnesiojimui.
Yra tik vienas "bet".T nestumo metu pakyla.O gal kai ir taip esantis aukstokas T pakyla dar daugiau,tada kazkokios bedos ir prasideda.Jei nepamirsiu,savo gydytojo apie tai paklausiu rugpjucio vidury einu.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 08 05, 16:21)

aciu tau uz info 4u.gif
as pas gydytoja einu kita savaite - bus matyt, ka sakys, gal ir reiks tuos vaistus gerti smile.gif
O tie vaistai vartojami tik pries nestuma?
Atsakyti
Klausykit, o tas Kazanavičius endokrinologas, ane ? Jis Vilniuj darbuojasi? Gal lankotės kuri pas jį ? Noriu rasti gerą endokrinologą, kuris apie nevaisingumą rauktų šiek tiek daugiau g.gif
Atsakyti