Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai

Gudrute30, sveikinimai!
O del planiukiu forumo ir man reiketu susimastyti: sulaukiau treciu mmm jau ax.gif
Atsakyti
as irgi vakar pamaciau vaiduokliuka ax.gif tikiuosi, kad si karta viskas pavyks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2010 08 18, 11:05)
Gudrute30, sveikinimai!
O del planiukiu forumo ir man reiketu susimastyti: sulaukiau treciu mmm jau  ax.gif

tai einam kartu...bus drasiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 08 18, 10:10)
as irgi vakar pamaciau vaiduokliuka ax.gif tikiuosi, kad si karta viskas pavyks wub.gif

Jus cia ka, susitarusios??? lotuliukas.gif
Sveikinimai! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2010 08 18, 09:05)
Gudrute30, sveikinimai!
O del planiukiu forumo ir man reiketu susimastyti: sulaukiau treciu mmm jau  ax.gif

dar nesveikink, gal dar ne.... bijau dziaugtis per anksti ax.gif

aisku mergos varykit pas planiukes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2010 08 18, 10:10)
tai einam kartu...bus drasiau ax.gif

Man tai drasos pakanka. Kazkaip ne i galva nesove, kad ir del to galima forume sedeti biggrin.gif
Bet kuriuo atveju, einu ieskoti tos temeles ir tikiuos tave ten pamatyti neuzilgo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2010 08 18, 09:12)
Jus cia ka, susitarusios???  lotuliukas.gif
Sveikinimai!  thumbup.gif

jo susitarusios lotuliukas.gif

ir dar noriu pasakyti visoms, kurias aplanke nelaimes, kad kadanors, kai jau noresis ir bus laikas, tas mazuliukas pasibels i pilvuka, reikia tik optimistiskai ziureti i viska, nesekmes priimti kaip gyvenimo isbandymus ir judeti i prieki 4u.gif visoms sekmes...ji visai salia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2010 08 18, 11:12)
Jus cia ka, susitarusios???  lotuliukas.gif
Sveikinimai!  thumbup.gif

prisidedu prie sveikinimu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 08 18, 10:10)

yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2010 08 18, 11:15)
Man tai drasos pakanka. Kazkaip ne i galva nesove, kad ir del to galima forume sedeti  biggrin.gif
Bet kuriuo atveju, einu ieskoti tos temeles ir tikiuos tave ten pamatyti neuzilgo  mirksiukas.gif

as jau ten bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 08 18, 12:10)

sveikinu tave ir kitas kurios jau mato kad ir vaiduokliuka. tikrai tikiu kad netrukus bus ryskios dvi II o paskui ir visi kiti dziaugsmai.
labai dziaugiuos del jusu ir tikiuos kad ant siu kaledu mes irgi jau turesim stebukliuka nauja pilvelyje.
aisku dar toli tas laikas, nes man dar tik savaitele po A, bet viltis ir laukimas dabar mintyse.
dar pasidarysiu visus tyrimus ir ziuresim kaip toliau kas seksis.
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2010 08 18, 10:21)
as jau ten  bigsmile.gif

As irgi biggrin.gif Bet is cia dar nepabegu. Bent jau pasilabinti uzsuksiu. Visgi - visos man cia likimo drauges wub.gif
Atsakyti