Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai

Idomu tai,kad atsirado dar viena gydytoja,kuri kaip suprantu domisi vaisingumu,ir dirba su thybon.Kiek priestaringos nuomones apie si vaista butu,bet pastebiu,kad vis daugiau ir daugiau atsiranda pradedanciu ji naudoti.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 08 19, 13:34)
Idomu tai,kad atsirado dar viena gydytoja,kuri kaip suprantu domisi vaisingumu,ir dirba su thybon.Kiek priestaringos nuomones apie si vaista butu,bet pastebiu,kad vis daugiau ir daugiau atsiranda pradedanciu ji naudoti.

O ka tas thybon daro? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2010 08 19, 11:47)
O ka tas thybon daro? blush2.gif

Thybon yra skydliaukes hormonas-T3.Siek tiek pagreitina jos darba.
Siaip jis padidina SHBG-lytinius hormonus risanti globulina ir to pasekoj mazeja Testosteronas.Tas ypac policistukem aktualu.
Geriau as ji gal pora metu,siaip hormonai labai puikiai susitvarke ir tikiu,kad pastot tikrai padedavo,tik,kad tos problemos mano tikriausiai kiausintakiuose.Vis negimdiniai.Ir del persileidimu rizikos,tik pastojus lekdavau pas Kazanaviciu,jis man vis padidindavo doze.Nu tai tiek zinau,bet gal ir dar yra kas gero ka daro del nestumo vystymosi.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 08 19, 12:54)
Thybon yra skydliaukes hormonas-T3.Siek tiek pagreitina jos darba.
Siaip jis padidina SHBG-lytinius hormonus risanti globulina ir to pasekoj mazeja Testosteronas.Tas ypac policistukem aktualu.
Geriau as ji gal pora metu,siaip hormonai labai puikiai susitvarke ir tikiu,kad pastot tikrai padedavo,tik,kad tos problemos mano tikriausiai kiausintakiuose.Vis negimdiniai.Ir del persileidimu rizikos,tik pastojus lekdavau pas Kazanaviciu,jis man vis padidindavo doze.Nu tai tiek zinau,bet gal ir dar yra kas gero ka daro del nestumo vystymosi.

na pas mane policistiniu nera g.gif o ir doze man laabai nedidele paskyre 1/4 dalele tabletytes smile.gif
Papildyta:
Del Thybono....jis skiriamas ne tik del skydliaukes veiklos reguliavimo....Dar skiriamas , kad padidint SHBG( lytinius hormonus sujungianti globulina) 4u.gif
Cia mano atveju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2010 08 19, 12:12)
na pas mane policistiniu nera g.gif o ir doze man laabai nedidele paskyre 1/4 dalele tabletytes smile.gif
Papildyta:
Del Thybono....jis skiriamas ne tik del skydliaukes veiklos reguliavimo....Dar skiriamas , kad padidint SHBG( lytinius hormonus sujungianti globulina) 4u.gif
Cia mano atveju  ax.gif

Tai as ir sakau,kad tikriausiai jis ir dar kazka daro.
Del pacios skydliaukes tai nemanau,kad skirtu.Bent is norinciu pastoti dar negirdejau,kad del pacios skydliaukes ji skirtu,tik del kitu hormonu.Jei skyre del SHBG,tai del to,kad nekiltu lytiniai hormonai,tokie kaip Testosteronas.Kam pks jis ir taip buna aukstesnis,o ir siaip nestumo metu jis naturaliai padideja.
Man tik pacioj pradzioj nestumo nuo 1.5,uzkilo iki 2.4.Kokia itaka jis turi moteriskiems lytiniams hormonams as nezinau.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 08 19, 14:20)
Tai as ir sakau,kad tikriausiai jis ir dar kazka daro.
Del pacios skydliaukes tai nemanau,kad skirtu.Bent is norinciu pastoti dar negirdejau,kad del pacios skydliaukes ji skirtu,tik del kitu hormonu.Jei skyre del SHBG,tai del to,kad nekiltu lytiniai hormonai,tokie kaip Testosteronas.Kam pks jis ir taip buna aukstesnis,o ir siaip nestumo metu jis naturaliai padideja.
Man tik pacioj pradzioj nestumo nuo 1.5,uzkilo iki 2.4.Kokia itaka jis turi moteriskiems lytiniams hormonams as nezinau.

Eisu ryt pas gydytoja, tai pasiklausiu del tu visu tyrimu, nors man skydliaukes tyrimai daryti ir lyg geri jie g.gif
Atsakyti
sveikos
o as dar su vienu klausimeliu. ar galima daryts tyrimus praejus tik 10 dienu po abrazijos? na ar nieko tokio, kad ims ta tepineli is gimdos kaklelio kaip suprantu. nes juk gimda vis dar gali buti atvira, tai ar nera rizikos kad pateks kokia infekcija ar dar kas nors?
skubu del to, kad nesinori nieko laukti. pasidaryciau tyrimus ir is karto su sekanciu vizitu pas gine pakomentuotu ji man rezultatus

ir kitas klausimas
daabr man po persileidimo praejo 8 dienos, pries pora dienu baigiau vartoti antibiotikus kuriuos buvo israsius gydytoja ir va, jau pora dienu skauda nugaros apacia. idomu ar tai susije su persileidimu ir panasiai, ar ciai siaip tiesiog nuovargis sedint darbe? anksciau atrodo neskaudedavo g.gif
ar jau begti pas gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(gundule @ 2010 08 19, 17:12)
sveikos
o as dar su vienu klausimeliu. ar galima daryts tyrimus praejus tik 10 dienu po abrazijos? na ar nieko tokio, kad ims ta tepineli is gimdos kaklelio kaip suprantu. nes juk gimda vis dar gali buti atvira, tai ar nera rizikos kad pateks kokia infekcija ar dar kas nors? 
skubu del to, kad nesinori nieko laukti. pasidaryciau tyrimus ir is karto su sekanciu vizitu pas gine pakomentuotu ji man rezultatus 

As jau jums kitoje temoje atsakiau i si klausima, pakartosiu ir cia:
As klausiau savo ginekologes kada galiu darytis tyrimus del gimdos kaklelio vezio (jau metai praejo nuo paskutinio tyrimo). Tai ji man pasake, jog butina, kad praeitu bent dvejos menesines. Tiek ir palauksiu.

Zinau, kad jums norisi kuo greiciau issitirti ir vel pastoti. As irgi labai noriu kuo greiciau vel pamatyti II. Taciau protas ir medikai sako, jog reikia leisti organizmui atsigauti, reikia laiko, kad musu organizmai butu pasiruose kitiems nestumams. Ir sau, ir jums linkiu kantrybes...
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 08 20, 06:43)
As jau jums kitoje temoje atsakiau i si klausima, pakartosiu ir cia:
As klausiau savo ginekologes kada galiu darytis tyrimus del gimdos kaklelio vezio (jau metai praejo nuo paskutinio tyrimo). Tai ji man pasake, jog butina, kad praeitu bent dvejos menesines. Tiek ir palauksiu. 

Zinau, kad jums norisi kuo greiciau issitirti ir vel pastoti. As irgi labai noriu kuo greiciau vel pamatyti II. Taciau protas ir medikai sako, jog reikia leisti organizmui atsigauti, reikia laiko, kad musu organizmai butu pasiruose kitiems nestumams. Ir sau, ir jums linkiu kantrybes...

aciu uz atsakyma rolleyes.gif
kaip ilgai reikes laukti vaje vaje.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gundule @ 2010 08 20, 08:11)
aciu uz atsakyma  rolleyes.gif

Mano organizmas puikiai susitvarke su A, siandien buvau apziuroje, tai gimda issivale ir susitrauke pati. Fiziskai jauciuos tikrai gerai, apskritai retai sergu, imunitetas stirpus, tad jei niekas nesikeis, kita mazyli pradesim planuoti po 5 men (1 menesiu sutrumpinsim rekomendacijas smile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(gundule @ 2010 08 20, 07:11)
aciu uz atsakyma  rolleyes.gif

jau geriau palaukti, sustipreti....kad tik kitas kartas butu su laiminga pabaiga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri susidūrėt su panašia situacija...
Turėjau persileidimą, šiuo metu antrą mėnesį geriu bromokriptiną dėl hyperprolaktinemijos, tačiau man jau savaitė vėluoja mėnesinės, pasidariau testą jis - neigiamas (deja) verysad.gif Gal kuri susidūrėte su panašia situacija, tiesiog dėl ko vėluoja mėnesinės? Ar gali testas nerodyti nėštumo?
Atsakyti