Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai

QUOTE(sun_shine @ 2010 10 22, 06:59)
Vakar buvau pas gydytoja, patikrino kaip viskas susitvarke po A. Tai viskas tvarkoje, ovuliacija praejusi, gimda grazi ir t.t. Iki pavasario grieztai saugotis, nes reik pertraukos.
Siaip jau siandien arba kita savaite turetu ateiti kariotipo atsakymas is A medziagos, veliau dar laukia genetiniai tyrimai man ir MB. Ir deja, teks kartoti AFS tyrima, nes turi itarimu gydytoja, kad gali buti cia problema.
Tai tiek naujienu is mano fronto smile.gif

Na, svarbu, kad viskas juda i prieki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2010 10 22, 13:00)
Na, svarbu, kad viskas juda i prieki  thumbup.gif

aga rolleyes.gif
skambinau del atsakymu, bet genetiniu tyrimu atsakymai bus tik kita savaite, nes sake, kad lasteles letai auga - bet svarbu, kad auga, tai reiskia, kad pavyks atlikti tyrima ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, merginos, norėčiau ir aš patirtimi oasidalinti, kitas galir padrąsinti. Pati irgi neseniai patyriau kas yra nesivystantis nėštumas, ėmė kaip saknt ir nesivystė, gydytoja priežaščių net neiškojo, pasakė, kad "gamata matyt pati atsirinko" ir tiek, tik sakė, kad reikės daryt išvalymą. laimei, to neprireikė, organizmas mano pats be jokių įsikišimų išsivalė, susitvarkė. Na ir gyddytoja, po apžiūros uždėgė žalią šviesą. Tik pati jau bijojau, kokį pusmetį laukiau, saugojomės, na galų gale nusprendžiau pamėgint, na ir pavyko... Kai nuėjau pas gydytoją pasitikrint, buvo jau beveik 3 menesiukai, pasižiūrėjo echoskopu ir sakė, kad viskas tvarkoj... Taigi merginos nenusiminkit, jei kas ne taip, matysit, viskas bus gerai, svarbiausiai tikėt... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 10 22, 15:29)
aga  rolleyes.gif
skambinau del atsakymu, bet genetiniu tyrimu atsakymai bus tik kita savaite, nes sake, kad lasteles letai auga - bet svarbu, kad auga, tai reiskia, kad pavyks atlikti tyrima  ax.gif

Saunu, sun_shine wub.gif o as baigiau viena cikla ir laukiam dabar menesi iki kito, tada, pasak daktaru, galesim vel planuoti.. Bet kaip as bijau, net ir dabar, kad vel zirniukas neistrigtu kur ne vietoje.. unsure.gif
Atsakyti
sveikos, busimos mamytes,
as po 4 men. vel su jumis, anksciau buvo pernelyg sudetinga, kaip tik 07.07 atliko AB, antras nesivystantis 10 sav(pirmas lygiai pries metus nuo abrazijos, valesi savaime).
Gyvenau, kazkaip visa laika, vis pagalvodama:kad ja dabar daryciau ta, dabar jau atrodyciau taip ir anaip.Bet matyt buvo nelemta. Esu 24, dar turiu grazaus laiko planuoti gyvenima, bet nesinori pasiduoti, sirdele nori dabar nestuke.gif ,
bet sveikas protas sako, kad reikia palaukti. Mane operaves gydytojas sake nedaryti 4 tyrimu. LLaikas praejo, imsiuosi darbu:)

pries 2 men lankiausi pas savo ginekologa(man sudetinga su juo bendrauti, nesusikalbam, jis sako tyrimus darytis is karto, as pasakiau kad darysiuosi kai praeis laikas kuri man sake operaves gydytojas).Pradejo man priekaistauti kodel po pirmo persileidimo nieko nedariuau, nors tuo metu man pudrino smegenis kad gamta padaro savo.. jis nusiunte pirmiems tyrimams: chlamidijas, myciplazma, ir ureplazma. ir minejo , kad tiklsingiausia juos darytis 2 savaites po mm, ar viska teisingaio supratau?
gal galite papasakoti kokius tyurimus jus atlykinejote?
labai aciu

Visoms stiprybes ir didelio noro tiklsams pasiekti:)
kazkada šioje temeleje musu vistiek nebebus:)
Atsakyti
siandien suzinojau genetiniu tyrimu atsakymus is A medziagos, tai viskas tvarkoje, nera jokiu nukrypimu ar patologiju... Butu buvusi mergyte.... sad.gif
Taigi, dabar ateiciai lieka pakartotinis AFS tyrimas (si karta ji kitur darys) ir dar greiciausiai genetiniai tyrimai man ir MB. O daugiau tai net ir gydytojai nezino prie ko prisikabinti...
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 11 03, 20:42)
siandien suzinojau genetiniu tyrimu atsakymus is A medziagos, tai viskas tvarkoje, nera jokiu nukrypimu ar patologiju... Butu buvusi mergyte.... sad.gif
Taigi, dabar ateiciai lieka pakartotinis AFS tyrimas (si karta ji kitur darys) ir dar greiciausiai genetiniai tyrimai man ir MB. O daugiau tai net ir gydytojai nezino prie ko prisikabinti...

jau geriau butu buve,bent zinotum,kad tu ne prie ko.
Patarciau tikrai imunine pasidomet,nes ne pirmas kartas kai nesivystantis,o imunine gali daug.Juolab,kad visa kita kaip suprantu gerai.
Imk balioncika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 11 03, 23:09)
Patarciau tikrai imunine pasidomet,nes ne pirmas kartas kai nesivystantis,o imunine gali daug.Juolab,kad visa kita kaip suprantu gerai.
Imk balioncika 4u.gif

kol kas palauksiu AFS tyrimu ir atsakymu, po to dar genetiniu musu ir jau jei viskas bus gerai, tada jau ta imunine teks pasidometi...
Papildyta:
aciu uz balioncika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 11 03, 22:09)
Imk balioncika 4u.gif

pritariu...daug geriau zinot problema g.gif tada bent aisku kuria linkme nukreipt gydyma......
Bet...yra kaip yra.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o 4u.gif tu minejai "pasidomet imunine"..ka turejai omeny? blush2.gif
Atsakyti
sveikos

Toms, kurioms nepasiseka rasti priežasties, matyt, bus imuninė.
Nesikartosiu, nes šioje temoje jau ne kartą rašiau, kad ir man nieko nebuvo rasta net po 3 persileidimų... o vis tik dabar matyt tai ir buvo priežąstis ( pabrėžiu, jei visi kiti dalykai tvarkoje, tokie kaip hormonai, infekcijos, AFS ir genetika)
Dabar su leidžiamais vaistais nešioju savo išsvajotą mažylį jau 28 savaitė.
Vis tik mano imuninė sistema jį atmesdavo...
nenustatysiu Jums diagnozės, bet savo gyd. galiu rekomenduoti. Vilniuje gyd. Karpenko. Pas ja daug tokiu kaip ash....
Atsakyti
kishke, aciu uz Tavo nuomone 4u.gif
reiks man savo gydytojos pasiteirauti, ka ji mano siuo klausimu. Gal ir reiks kreiptis i Karpenko vis gi... O galima uzduoti Tau klausima: kokius tyrimus dare Tau si gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(kishke @ 2010 11 04, 10:49)
sveikos

Toms, kurioms nepasiseka rasti priežasties, matyt, bus imuninė.
Nesikartosiu, nes šioje temoje jau ne kartą rašiau, kad ir man nieko nebuvo rasta net po 3 persileidimų... o vis tik dabar matyt tai ir buvo priežąstis ( pabrėžiu, jei visi kiti dalykai tvarkoje, tokie kaip hormonai, infekcijos, AFS ir genetika)
Dabar su leidžiamais vaistais nešioju savo išsvajotą mažylį jau 28 savaitė.
Vis tik mano imuninė sistema jį atmesdavo...
nenustatysiu Jums diagnozės, bet savo gyd. galiu rekomenduoti. Vilniuje gyd. Karpenko. Pas ja daug tokiu kaip ash....

drinks_cheers.gif
tikiuos jos deka ir as sulaukti savo svajones issipildymo wub.gif ax.gif
Atsakyti