Įkraunama...
Įkraunama...

Turkijos viešbučiai, geriausiai tinkantys vaikams

QUOTE(Cobre @ 2012 05 29, 09:49)
Ne, as tokia pat keliautoja, kaip ir tu  mirksiukas.gif 
Marmari su vaikais? as tai vienareiksmiskai sakau ne. Faktas, kad jie ten nenumirs ir net visai gerai pailses, nes juk vaikams visur gerai ko gero. Bet jei suauge vyksta, kad pamatyti ar tikrai ta baru gatve tokia jau verta demesio, pasilinksminti ir pan., tai ko ten veztis vaikus, as nelabai suvokiu. Tiesa, Marmaryje buvau tik viena diena, mazoka gal, bet vaizda bendra tai juk matai, ir butent jis manes nesuzavejo. Visada masciau apie poilsi ten, tai ,progai pasitaikius, nulekiau bent apsiziureti. Nuostabi ilanka, aplink kalnai. bet pats kurortas, tiksliau ta dalis, kur viesbuciai stovi, toks apsiures, miesto papludimys man labai nepatiko.
Asmeniskai as esu Bodrumo fanate. Gerokai aukstesnio lygio kurortas, nei Marmaris.

Del Marmario tikrai nesutinku tuo labiau kai tai vienos dienos ispudziai schmoll.gif taip Marmaris ir jo viesbuciai labiau pritaikyti poroms, nei seimoms su mazais vaikais, bet pats kurortas nei apskures nei ka. Nezinau kurioje jus viesbuciu dalyje buvote, bet ten kur mes gyvenom nei apsiure, nei siukslynai pro langus matosi. Esu Marmaryje poilsiavusi 2 kartus ir vienareiksmiskai su vyru sutariam kad jei be vaiku tai tik i Marmari - jei nori triuksmo yra, jei nori ramybes irgi prasom - viskas vienoj vietoj. Dabar jau planuojam kita vasara tik jau su vaikais, tai Marmario tikrai nesirinksim, nes kaip jau minejau vaikams geriau pritaikyti kiti kurortai. Bet jei pavyks ir dviese bent savaitelei istrukt tai tik i Marmari
Atsakyti
kazkaip liudna,kad rekomenduoti tik 5zv viesbuciai unsure.gif
gal kas galit 4 zvaigzduciu viesbuti Kemere ar aplink ji parekomenduot,keliautume 2suauge ir vaikiukas 1,9m spalio pradzioj.. Domina AI ar UAI, geras maistas ir jura nelabai toli,kiti dalykaii netaip svarbu,labai orientuoti i kaina blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 16 rugpjūčio 2012 - 11:14
Labas vakarelis,

Gal kas turite atsiliepimu apie LONG BEACH RESORT & SPA ir CRYSTAL FAMILY RESORT & SPA ?

4u.gif
Atsakyti
Visiskai sutinku kad Marmaris ir jo viesbuciai labiau pritaikyti poroms, nei seimoms su mazais vaikais,esame ten buve ne karta,labai mazos viesbuciu teritorijos,o Antalijoje tikrai yra is ko rinktis.Esame Antalijoje buve Meryan viesbuty,vaikui tikrai patiko,veiklos netruko thumbup.gif Labai didele viesbucio teritorija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fay @ 2012 08 10, 13:21)
Del Marmario tikrai nesutinku tuo labiau kai tai vienos dienos ispudziai  schmoll.gif taip Marmaris ir jo viesbuciai labiau pritaikyti poroms, nei seimoms su mazais vaikais, bet pats kurortas nei apskures nei ka. ti kiti kurortai. Bet jei pavyks ir dviese bent savaitelei istrukt tai tik i Marmari

Labai puiku, kad radote jums patinkanti kurorta. Jus kituose Turkijos kurortuose buvote? Is mano matytu triju (Dalyan nelyginu nei su vienu, nes tai apskritai kitokia vieta) kurortu, Marmaris labiausiai apsiures, o tvarkingiausias Bodrumas. Kemeras man per viduriuka. Bet juk tai taip subjektyvu, visiskai nebutinai mano ir jusu nuomone turi sutapti. Yra Marmaryje ir graziu vietu, bet kalbu apie visuma. O kadangi tema apie tai, kas geriausia vaikams, tai bent jau del sito abieju nuomones sutampa del Marmario biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 09 11, 17:52)
Labai puiku, kad radote jums patinkanti kurorta. Jus kituose Turkijos kurortuose buvote? Is mano matytu triju (Dalyan nelyginu nei su vienu, nes tai apskritai kitokia vieta) kurortu, Marmaris labiausiai apsiures, o tvarkingiausias Bodrumas. Kemeras man per viduriuka. Bet juk tai taip subjektyvu, visiskai nebutinai mano ir jusu nuomone turi sutapti. Yra Marmaryje ir graziu vietu, bet kalbu apie visuma.  O kadangi tema apie tai, kas geriausia vaikams, tai bent jau del sito  abieju nuomones sutampa del Marmario  biggrin.gif

Gal galit Koki viesbuti ne ispaciu brangiausiu bodrume pasiulyti?
Atsakyti
QUOTE(lori30 @ 2012 11 17, 08:44)
Gal galit Koki viesbuti ne ispaciu brangiausiu bodrume pasiulyti?

Ne, negaliu. As vykau i viesbuti, kuris dabar priima vaikus tik nuo 16 metu. O kitas mane dominantis viesbutis vargu ar tiktu jums su mazyliais, nes irgi daugiau suaugusiems pritaikytas. Abu jie paciame Bodrume. O jums reiktu ziureti uz Bodrumo esancius. Bet reikia atidziai rinktis, nes kai kurie viesbuciai papludymio neturi, tik platformas, nuo kuriu galima maudytis. Man tai cia pliusas, bet jums ko gero netiktu biggrin.gif O ka, jau pardavineja ir i Bodruma keliones? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 11 17, 12:38)
Ne, negaliu. As vykau i viesbuti, kuris dabar priima vaikus tik nuo 16 metu. O kitas mane dominantis viesbutis vargu ar tiktu jums su mazyliais, nes irgi daugiau suaugusiems pritaikytas. Abu jie paciame Bodrume. O jums reiktu ziureti uz Bodrumo esancius. Bet reikia atidziai rinktis, nes kai kurie viesbuciai papludymio neturi, tik platformas, nuo kuriu galima maudytis. Man tai cia pliusas, bet jums ko gero netiktu  biggrin.gif O ka, jau pardavineja ir i Bodruma keliones?  g.gif

Tai Novaturas isankstiniuose ... bet kas labai netinkama pvz. musu atveju, kad tik 7 ir 14 naktu sad.gif
Atsakyti
Laba diena, ar ilsejotes kas su vaikiukais akka antedom viesbutyje?
Atsakyti
QUOTE(migle11 @ 2012 11 17, 14:00)
Laba diena, ar ilsejotes kas su vaikiukais akka antedom viesbutyje?

Jei tik gauciau padoru pasiulyma, tikrai rinkciausi su 1 m. ir 7 m. mergaitėm šį viešbutį, teko jame perbėgti ... draugai ilsėjosi ... atsiliepimai puikūs !
Atsakyti
aciu, surizikavom ir pirkom
Atsakyti
Laba diena
Po truputi ziurinejam kelione geguzes pabaigai, vilioja ir novaturo nuolaidas isankstiniam uzsakymui. Vyksime su dviem vaikais: 10 men ir 3 metu. Norisi isties gero poilsio be rupesciu.Uzimtumo vaikui, ir mums:) Gero vaikisko klubo, animacijos. Gero maisto. 5 zvaigzdziu.
Supratau kad geras Ela resort, bet jo neduoda novaturas.
Gal kas ka pasiulytu?
Ziurime Voyage Belek, Royal Wings. Kaip sie? g.gif
Atsakyti