Mes pasirinkom Akka Antedon. Vyksime pirmoms dviems rugsėjo savaitėms, su 1,7 metukų sūneliu. Gal yra buvusių šiam viešbuty, būtų smagu išgirst atsiliepimus
.

QUOTE(Bjjanka @ 2012 11 22, 14:39)
Mes pasirinkom Akka A Vyksime pirmoms dviems rugsėjo savaitėms, su 1,7 metukų sūneliu. Gal yra buvusių šiam viešbuty, būtų smagu išgirst atsiliepimus
.

Bjjanka o per kokį organiatorių vyksite į Akka Antedon?? Pas Novatura lyg ir neradau, O Teztouras dar kainu neskelbė...
QUOTE(Kadanors @ 2012 11 27, 17:57)
Bjjanka o per kokį organiatorių vyksite į Akka Antedon?? Pas Novatura lyg ir neradau, O Teztouras dar kainu neskelbė...
Tikrai yra pas novatura

QUOTE(lori30 @ 2012 11 27, 19:18)
dėkui

mat buvau filtra uzsidejusi...
Sakykit o Ela resort ir Amara dolce vita neturi Novaturas?

Novaturas neturi,mes i Amara dolce vita skridome su tez turu.
QUOTE(Ar-And @ 2012 11 28, 16:21)
Novaturas neturi,mes i Amara dolce vita skridome su tez turu.
o kada teztour prades siulymus rodyti isankstiniu pasiulymu i turkija pavasariui?Ka siulytumete rinkstis vaziuojant pirma karta?Kemeras Alanija ar dar kas?

QUOTE(Seila @ 2012 11 28, 17:43)
o kada teztour prades siulymus rodyti isankstiniu pasiulymu i turkija pavasariui?Ka siulytumete rinkstis vaziuojant pirma karta?Kemeras Alanija ar dar kas? 

Alanijoj didesnis surmulys, kemeras kazkas panašaus į Palanga, bent jau man. Ziurint kokie poreikiai.siaip ir bodrume, ir marmaryj linksmybiu ir netrūksta

QUOTE(lori30 @ 2012 11 28, 17:17)
Alanijoj didesnis surmulys, kemeras kazkas panašaus į Palanga, bent jau man. Ziurint kokie poreikiai.siaip ir bodrume, ir marmaryj linksmybiu ir netrūksta 

QUOTE(Cobre @ 2012 11 28, 22:23)

Miela Cobre, turbut neveltui jūsų toks nikas...
Žmogus klausia nuomones, o kas labiau domins - pasigilins. Nevisi su vaikais važiuoja tik viesbutyj gulet.
QUOTE(Cobre @ 2012 11 28, 23:23)

Cobre na na ..kur ten tie papludymiai ir kur galima vaikiukus butu pamikdyt??
Siandien ziurinejau (per Novatura) Bitez (Bodrumas) viesbutukus: "Okaliptus" ir "Bitez Han Beach" .. kazi kaip jie?? Labai norisi, nors ir su vezimu bet is viesbucio teritorijos islist

Gumbete ziurinejau, taciau lyg ir nieko tinkamo neradau..
vaziuociau su dukromis: 18 m. ir 1,3 m.
ir labai tikiuosi gal TezTour tures daugiau Bodrumo teritorijoj viesbutuku

Esu buvusi Kemere, Alanijoj, OluDenize.. Ši kart link Bodrumo linkstu..