Įkraunama...
Įkraunama...

Turkijos viešbučiai, geriausiai tinkantys vaikams

QUOTE(Izabelee @ 2013 02 06, 11:52)
Tai, kad apie kitus nieko SM Turkijos temoj beveik ir neraso, todel ir pradedi zmogus galvoti, kad gal tikrai ten fainiausiai,kad tik apie ji snekama biggrin.gif

biggrin.gif tai ne tik SM juk yra biggrin.gif Renkiesi viesbuti pagal savo galimybes ir kriterijus, tada ziuri internete atsiliepimu ir atkreipi demesi i savo reikalavimus, ka kiti apie tai raso. Cia ne i tema (nors vaziuotumeme su vaiku), bet tarkim as abejoju, ar apie mane dominanti viesbuti rasciau atsiliepimu siame forume biggrin.gif Aisku, man tai butu papildomas pliusas viesbuciui, nes norisi Turkijoje nesijausti, kaip atostogaujanciam Lietuvoje - toks vienas is mano kriteriju:P
http://www.tripadvis...nean_Coast.html
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 02 06, 12:03)
biggrin.gif  tai ne tik SM juk yra  biggrin.gif  Renkiesi viesbuti pagal savo galimybes ir kriterijus, tada ziuri internete atsiliepimu ir atkreipi demesi i savo reikalavimus, ka kiti apie tai raso. Cia ne i tema (nors vaziuotumeme su vaiku), bet tarkim as abejoju, ar apie mane dominanti viesbuti rasciau atsiliepimu siame forume  biggrin.gif Aisku, man tai butu papildomas pliusas  viesbuciui, nes norisi Turkijoje nesijausti, kaip atostogaujanciam Lietuvoje - toks vienas is mano kriteriju:P

drinks_cheers.gif man ir tai pat, man jau su rusais geriau biggrin.gif
Labai jaukus viešbutukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2013 02 06, 12:13)
drinks_cheers.gif man ir tai pat, man jau su rusais geriau  biggrin.gif
Labai  jaukus viešbutukas  wub.gif

jei pavyktu siemet isvaziuoti, tai jis butu viena is galimu apsistojimo vietu. Net nesidomejau, ar jis tiktu mano vaikui - baseinas juk yra biggrin.gif
Atsakyti
Džiaukimės apskritai galėdami išvažiuot ir pasidžiaugti saule ir jūra mirksiukas.gif
Visų mūsų poreikiai tokie skirtingi...Vieni nori tik pabėgt nuo žmonių per atostogas, kiti atvirkščiai.
O dabar gal grįžtam prie temos esmės...Padėkim vieni kitiems išsirinkti geriausią viešbutį su vaikais. Pvz. galiu rekomenduoti su mažais vaikučiais, kam reikia ramaus poilsio ne gigantiškame viešbutyje, jaukų ir labai tvarkingą AKKA ALINDA 5*. Mini klube lauke speciali danga mažyliams, CHICCO žaislai, kriauklės ir tualetai maži:-) Šalia mini klubo yra kalneliai, baseinas ir baras vaikams ir tėveliams wub.gif
Kodėl neleidžia įdėti foto iš picasaweb g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saire*: 06 vasario 2013 - 12:49
QUOTE(Saire* @ 2013 02 06, 12:42)
jaukų ir labai tvarkingą AKKA ALINDA 5*. Mini klube lauke speciali danga mažyliams, CHICCO žaislai, kriauklės ir tualetai maži:-)

siemet negirdziu pasirinkusiu AKKA Antedon g.gif Jis nepigus budavo, bet daug kas cia ir taip nepigius renkasi juk. Bent jau buvo laikomes geresniu, nei Alinda (nors ir sis buvo geras, tik pernai skirtingu laiku buvo nusiskundimu juo, bet sake, kad i rudeni susitvarke).
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 02 06, 13:33)
O manote, kad kitur vaikams nebus ka valgyti?  g.gif Vaziuoja su vaikais ir i triju zv viesbucius ir pavalgo tie vaikuciai, aisku, tokiu atveju reikia atidziai pasistudijuoti atsiliepimus  smile.gif  Botanikas geras viesbutis, del to niekas nesigincija ir pailsesite jus puikiai. kalba eina, apie tai, kad paskutiniu metu atrodo, jog geras tik sis vienintelis.

drinks_cheers.gif tas šurmulys sudaro tokį įspūdį.
O svarbiausiai, žmonės nesupranta, kad kalba eina jau ne apie kainas ... delfinas (botanikas, delux, diva ar dar koks ...) ir ką - viskas doh.gif Asmeniškai, nerandu ten "razinkos" tuose delfinuose. Kažko, dėl ko būtų verta "gadinti savo laiką" būtent ten blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 02 06, 13:03)
biggrin.gif  tai ne tik SM juk yra  biggrin.gif  Renkiesi viesbuti pagal savo galimybes ir kriterijus, tada ziuri internete atsiliepimu ir atkreipi demesi i savo reikalavimus, ka kiti apie tai raso. Cia ne i tema (nors vaziuotumeme su vaiku), bet tarkim as abejoju, ar apie mane dominanti viesbuti rasciau atsiliepimu siame forume  biggrin.gif Aisku, man tai butu papildomas pliusas  viesbuciui, nes norisi Turkijoje nesijausti, kaip atostogaujanciam Lietuvoje - toks vienas is mano kriteriju:P

zinau kur ieskot ir kaip info, siaip parasiau, kad siame forume apie kitus viesbucius mazai aytsiliepimu, pagrinde tik Botanic ir Deluxe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2013 02 06, 14:20)
zinau kur ieskot ir kaip info, siaip parasiau, kad siame forume apie kitus viesbucius mazai aytsiliepimu, pagrinde tik Botanic ir Deluxe mirksiukas.gif

cia siemet. ankstesniu metu skaitytumete, tai daugiau visko rastumete.
Atsakyti
QUOTE(Saire* @ 2013 02 05, 23:16)
Gal vis dėl to kas buvote VOYAGE BELEK Resort&SPA? mirksiukas.gif  4u.gif

Sakyčiau viliojančiai šis viešbutis atrodo, reiks pasidomėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 02 06, 12:49)
siemet negirdziu pasirinkusiu AKKA Antedon  g.gif Jis nepigus budavo, bet daug kas cia ir taip nepigius renkasi juk. Bent jau buvo laikomes geresniu, nei Alinda (nors ir sis buvo geras, tik pernai skirtingu laiku buvo nusiskundimu juo, bet sake, kad i rudeni susitvarke).

yra yra pasirinkusiu mirksiukas.gif buvom jau ten kazkada ir siemet vel vaziuojam i akka antedon mirksiukas.gif minusu kaip ir nera,maistas superinis,aptarnavimas, svara, vaiku mini klubas puikus,teritorija grazi , yra kur pasivaiksciot uz viesbucio ribu,tik kam aktualu, uzsienio gamybos alko ,berods, neduoda nemokamai,tik vietines gamybos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mulate*: 06 vasario 2013 - 17:35
QUOTE(speedy @ 2013 02 06, 13:58)
drinks_cheers.gif  tas šurmulys sudaro tokį įspūdį.
O svarbiausiai, žmonės nesupranta, kad kalba eina jau ne apie kainas ... delfinas (botanikas, delux, diva ar dar koks ...) ir ką - viskas  doh.gif  Asmeniškai, nerandu ten "razinkos" tuose delfinuose. Kažko, dėl ko būtų verta "gadinti savo laiką" būtent ten  blink.gif

Man Delphin Delux nepatiko,del baseinu trukumo su 2 metu vaikuciu (10 metu merginai kaip ir nieko buvo) ir del ,,poperiniu sienu,,.Maistas geras.Kita karta rinksiuos jaukesni ir mazesni viesbuti,tik aisku 5+.
Atsakyti
Sveikos, perskaiciau visa tema, turiu toki klausima - ar imanoma rasti 3-4-* viesbuti, tinkanti 2 metu vaikui? Neabejoju, kad 5* viesbuciai, apie kuriuos eina diskusija, puikiai tinka vaikams. Taciau mano finansines galimybes man neleidzia tiek pinigeliu isleisti verysad.gif Bet saules vistiek norisi blush2.gif Ar buna "vaikiskas meniu" 3-4* viesbuciuose? Is anksto dekoju uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti