Įkraunama...
Įkraunama...

Turkijos viešbučiai, geriausiai tinkantys vaikams

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 10, 12:37)
man atrodo ,kad botanikas is visu issiskiria butent savo zaluma wub.gif na nuvyksime paziuresime,kaip ten bus  wub.gif

del akmenuku,tai nieko baisaus,maniskiai visada su crocsais brenda i vandeni,net baseina ju nenusiema,jiem patogu nes neslidu smile.gif

Prikris akmenukų i crocs'us doh.gif
Ta patį turėjome. Vaikams nupirkome gerą vandens avalynę, kur "apgula" koją. Pasibandėme baseine thumbup.gif , bet Turkijoje teko mesti į kampą. Akmenukai kažkaip vistiek pakliūna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 02 10, 11:26)
Prikris akmenukų i crocs'us  doh.gif
Ta patį turėjome. Vaikams nupirkome gerą vandens avalynę, kur "apgula" koją. Pasibandėme baseine  thumbup.gif , bet Turkijoje teko mesti į kampą. Akmenukai kažkaip vistiek pakliūna  doh.gif

tie akmenukai stambesni negu kemere ?ar panasus?
nes kemere mum labai patiko krantas.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 10, 11:43)

Kai grisite, butinai parasykite apie Botaniko kranta, gyli. Tik objektyviai, nes kazkam gal bus naudinga mirksiukas.gif Kemere krantas gana nevienodas, kai kur nera didelio statumo nuo kranto, o kitur tikrai nepatogu. TArkim Kemer Resort krantas man buvo nuozulnesnis, Crystal De Luxe - nezymiai, bet vistik kiek staciau, bet labai nezymiai. Tuo pat metu vyro sese ilsejosi Valery, tai susitikus sake, kad neistvere ir nusipirko vandens batus. Nagi taip idomu pasidare, tai viena diena nuplaukiau iki ju. Na ir tikrai ten zymiai statesnis iejimas buvo, tikrai nepatogu ilipti islipti is vandens - su vaikais tikrai nesmagu butu. Gal ziemos audros pareguliuoja kasmet ta kranta, mano keliu pasibuvimu patirtis tokia butent smile.gif
Tai kalbedama apie Botaniko kranta, turejau omenyje ne tiek akmenukus (man jie geris biggrin.gif ), kiek butent ta statu iejima i vandeni ir giluma.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 10, 13:43)

Taip buvo nutikę Tekirove (Dolce Vita), smulkoki ten akmenukai. Pakliuvę į batuką, dukrai pritrynė kojos pirštuką, jis supūliavo ir pasidarė dvigubo dydžio.
Kemere (Wing) stambesni, bet jau avalynės nebenaudojome ...
Buvo speedo, panašūs
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 10 vasario 2013 - 12:00
QUOTE(Cobre @ 2013 02 10, 11:57)
Kai grisite, butinai parasykite apie Botaniko kranta, gyli. Tik objektyviai, nes kazkam gal bus naudinga  mirksiukas.gif  Kemere krantas gana nevienodas, kai kur nera didelio statumo nuo kranto, o kitur tikrai nepatogu. TArkim Kemer Resort krantas man buvo nuozulnesnis, Crystal De Luxe - nezymiai, bet vistik kiek staciau, bet labai nezymiai. Tuo pat metu vyro sese ilsejosi Valery, tai susitikus sake, kad neistvere ir nusipirko vandens batus. Nagi taip idomu pasidare, tai viena diena nuplaukiau iki ju. Na ir tikrai ten zymiai statesnis iejimas buvo, tikrai nepatogu ilipti islipti is vandens - su vaikais tikrai nesmagu butu. Gal ziemos audros pareguliuoja kasmet ta kranta, mano keliu pasibuvimu patirtis tokia butent  smile.gif
Tai kalbedama apie Botaniko kranta, turejau omenyje ne tiek akmenukus (man jie geris biggrin.gif ), kiek butent ta statu iejima i vandeni ir giluma.

drinks_cheers.gif butinai pasistengsiu aprasyti,nors as juros nemegstu ir nelipu i ja blush2.gif bet teks pasimaudyti biggrin.gif kad zinoti biggrin.gif
Papildyta:
reiks kazka tokio nusipirkti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 10, 14:17)
...
Papildyta:
reiks kazka tokio nusipirkti

Gal ir išeitis, jei basomis kojomis niekaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 10 vasario 2013 - 13:07
QUOTE(speedy @ 2013 02 10, 13:06)
Gal ir išeitis, jei basomis kojomis niekaip.

na va problemos ir nera biggrin.gif

sake tu batu buna pygiai Norfoi pirkti.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 10, 15:18)
na va problemos ir nera biggrin.gif
....

Už "kroksus" tai tikrai geriau tam reikalui biggrin.gif
Bet mūsiškiams užsidėti tokius, paskui nusiimti doh.gif geriau jau be batų lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki renkuosi viesbuti kelionei į Turkiją. esame buve Simena sun club HV-1 - nerealus, tik geri atsiliepimai apie jį. Šiemet norim irgi maždaug tokio lygio, kad nenusiviltumėm į prastesnį nuvažiavę. Agentūra siūlo Club salima HV-1. Gal kas esate jame buvę? Gal galite rekomenduoti kokį viešbutį. Aktualu būtų pramogos vaikams - vienas pas mane 6 metų, kitas bus 2 metukų.
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2013 02 11, 15:13)
Sveiki renkuosi viesbuti kelionei į Turkiją. esame buve Simena sun club HV-1 - nerealus, tik geri atsiliepimai apie jį. Šiemet norim irgi maždaug tokio lygio, kad nenusiviltumėm į prastesnį nuvažiavę.

Viskas aisku i pinigus remiasi, tik jus zinote savo galimybes. Manau, kad kazkas panasaus i Simena butu Akka Alinda, Akka Antedon, Marti Myra, Amara club Marine, Rixos Sungate. Jie visi skirtingi, bet surasiau mazdaug tik mirksiukas.gif Surasiau Kemero apylinkese kiek ant greicio atgaminau. Aisku, reiktu skaityti atsileipimus ir ziureti, kas jum tinka ir kas nelabai. O gal visu kaina jums netinkama, nes as nesitikrinau juk smile.gif
Atsakyti
Merguzeles, kas buvot Daima Resort arba Daima bis resort? atsiliepimai kaip visada priestaringi, vieni apspjove, kiti nori sugrizti dar doh.gif gal kas is supermamu buvo? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksiaster: 12 vasario 2013 - 14:03
Nebuvom,bet kiek girdejom tai prasti atsiliepimai apie Daima schmoll.gif
Atsakyti