Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 07 07, 19:20)
aš tokias situacijas suprantu. Bet nesuprantu, kaip mamos eina pasivaikščioti po akropolius su kėdute  doh.gif 
Vienzo, aš nieko prieš kai reikia staigiai kur nulėkti (tikrai sutinku, kad sunku tysti vaiką su kėdute).  Bet aš tam turiu emmuką pasiėmusi  lotuliukas.gif  OFF TOPICBeje, žinau gerą vietą, kur šalia gedo pr. nemokamai galima pasistatyti  rolleyes.gif
O pagalvojus tai tikrai būčiau taip  lotuliukas.gif  doh.gif  Būčiau galvojus, kad išėjo mama pasivaikščioti ir užėjo į Kristianą kvepalų nusipirkti  lotuliukas.gif
Man žinok patogu ant rankų. Plius aš visada nešynę turiu. Kitas dalykas, kai važiuojam kur pasivaikščioti, tai dažniausiai vaikštom tol, kol ji atsikelia.
Matai, gal kai turėčiau, tai ir būčiau panaudojusi. TRUMPIEMS IŠVYKIMAMS  lotuliukas.gif  Bet kai turiu visai kitos firmos kedutę, tai ir nesuku galvos irnesakyk.gif Žodžiu, kiek galvų, tiek nuomonių, bet dėl to ir įdomiau gyventi.

nelabai suprantu, koks tau skirtumas kur mama eina ir kaip ji pasisodinusi savo mazyli? gal svarbiausia, kad jai patogu? ar turi ziureti, kad neduok die pamatytu kas nors mane su auto kedute pardej...
siaip ilindau i foruma, nes ieskau info apie vezimus. nu bet jau zmones lt kokie keisti... kaip kam patogu, taip ir vaiksto.
kam tada, tavo nuomone, sukure toki dalyka, kaip auto kedutes tvirtinimasis prie vezimo remo? siaip, ar todel, kad tai yra labai patogu... smile.gif

Atsakyti
ka galite pasakyti apie Emmaljunga sport combi ir edge duo combi?
pastarasis labai isgirtas norvegiskuose tevu forumuose, bet jis labai sunkus... apie 19 kg...
ar labai jauciasi tas svoris? na pas mus kieme tokie laiptukai yra, tai reiktu kaskart ir uzsinesti ir nusinesti vezimaiti...
buciau dekinga uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 08 03, 18:37)
bet jis labai sunkus... apie 19 kg...
ar labai jauciasi tas svoris?

Na,jus pati pagalvokit,kaip gali nesijausti svoris? biggrin.gif

jeigu man butu reikeje nesiot savo "Emma",as tikrai nebuciau jo rinkusis.
Tai lb stabilus,patogus vaikui,bet sunkus vezimas.
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 08 03, 18:19)
nelabai suprantu, koks tau skirtumas kur mama eina ir kaip ji pasisodinusi savo mazyli? gal svarbiausia, kad jai patogu? ar turi ziureti, kad neduok die pamatytu kas nors mane su auto kedute pardej...
siaip ilindau i foruma, nes ieskau info apie vezimus. nu bet jau zmones lt kokie keisti... kaip kam patogu, taip ir vaiksto.
kam tada, tavo nuomone, sukure toki dalyka, kaip auto kedutes tvirtinimasis prie vezimo remo? siaip, ar todel, kad tai yra labai patogu...  smile.gif

mamai patogu, o stai vaikeliui ne labai.... Man gaila tu susirietusiu vaikeliu, kuriu mamos del patogumo po parduotuves juos tempiasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(giedre.v @ 2010 08 03, 18:37)
ka galite pasakyti apie Emmaljunga sport combi ir edge duo combi?
pastarasis labai isgirtas norvegiskuose tevu forumuose, bet jis labai sunkus... apie 19 kg...
ar labai jauciasi tas svoris? na pas mus kieme tokie laiptukai yra, tai reiktu kaskart ir uzsinesti ir nusinesti vezimaiti...
buciau dekinga uz nuomones  4u.gif

Turiu Edge Duo Combi su sportiniu remu, tai jis manau sveria apie 21 kg. Turiu ji nuleisti nuo pirmo auksto laipteliu. Labai gerai sokineja i apacia ir truputuka sunkiau i virsu smile.gif Pakelti as jo negaliu, o vyras kartais iveikia tuos kelis laiptekius. Taip pat kartais musu kely pasitaiko ivairiu laipteliu (siauru, kur netelpa ratas), tenka prakaituoti abiems. Kai kartu su vyru pakeliame, tai viskas Super lotuliukas.gif O mano teveliai gyvena treciame aukste, be lifto, tai kai pas juos atvaziuoju tevas pastoviai zyzia, kad tikriausiai issirinkome pati sunkiausia pasaulyje vezimeli biggrin.gif Taigi tempti si vezima vis gi kartais reikia, bet jis man vis tiek super patogus, nes visur pravaziuoja. Mes megstame smiltineje miskuose pasivaiksciuoti, ar prie juros nuvaziuoti smile.gif Sportinis remas truputuka kietesnis, negu klasikinis. As pajuokauju, kad jis kaip visureigis, kietokas ligiame miesto kelyje, bet nepakeiciamas uzmiestyje smile.gif Per duobes, zole, smeli mes puikiausiai pravaziuojame smile.gif
Atsakyti
visai susisuko galva doh.gif jau buvau kaip ir apsisprendusi pirkti Emmaljunga, bet dabar nzn... tai jei noresiu, o faktas, kad noresiu, isvaziuot kur i parduotuves ar pas drauges, tai negi pati viena net negalesiu jo nei isikelti i masina, nei iskelti...
pasimeciau. reikia eiti vel per psl ir testuotis.
siaip jis man pasirode labai geras variantas, kadangi lelius gims spali, tai butu superinis variantas veziotis visa ziema g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 08 03, 22:09)

tai jei noresiu, o faktas, kad noresiu, isvaziuot kur i parduotuves ar pas drauges, tai negi pati viena net negalesiu jo nei isikelti i masina, nei iskelti...

, kadangi lelius gims spali, tai butu superinis variantas veziotis visa ziema  g.gif

Be abejo,kad isikelsit.Tik nera lb faina ji kilnot.
As,sakydama ,kad sunku ji nesiot,turejau omeny dar ir vaiko svori,nes jei nesit nuo laiptu,tai gi dar ir vaikas bus viduj.
As salia jo nusipirkau "Maclarena",va tokiem jusu aprasyteim isejimam.Nera idealaus vezimo VISKAM IR VISIEMS ATVEJAIS.

Taip,rudeni-ziema gimusiems idealus variantas.
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 08 03, 21:09)
visai susisuko galva  doh.gif jau buvau kaip ir apsisprendusi pirkti Emmaljunga, bet dabar nzn... tai jei noresiu, o faktas, kad noresiu, isvaziuot kur i parduotuves ar pas drauges, tai negi pati viena net negalesiu jo nei isikelti i masina, nei iskelti...
siaip jis man pasirode labai geras variantas, kadangi lelius gims spali, tai butu superinis variantas veziotis visa ziema  g.gif

As turiu Edge.
O kiek pas Tave tu laipteliu? Nes pas mane yra kokie 6-8 tai man nepersunku tiek uznesti.
Kas del masinos, tai viso vezimo nesugrusi, juk vis tiek. Nuimi lopsi, ir dedi vaziuokle atsikrai. Manau, kad visos mamytes isvaziuoja kur nors vienos, negi laukia kol vyras atsilaisvins, kad is namu pajudetu. Nebent Tu labai smulkute... Tad del masinos sunkumas gal, kad gali trukti vietos bagazinej, nes MB mazesne masina, tai jis nuimineja ratus, kad tilptu, bet vis tiek vezimu esam ziauriai patenkinti.
Be to, juk nebutinai Edge, galima rinktis ir ta City lopsi ant mazesniu vaziuokliu.
Bet siaip pritariu Ksasenko: man irgi super patogu!! Ty, kai matai, kad vaikui patogu, tai ir daug kas pasidaro ne taip sunku wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerina: 03 rugpjūčio 2010 - 21:31
QUOTE(giedre.v @ 2010 08 03, 21:09)
visai susisuko galva  doh.gif jau buvau kaip ir apsisprendusi pirkti Emmaljunga, bet dabar nzn... tai jei noresiu, o faktas, kad noresiu, isvaziuot kur i parduotuves ar pas drauges, tai negi pati viena net negalesiu jo nei isikelti i masina, nei iskelti...
siaip jis man pasirode labai geras variantas, kadangi lelius gims spali, tai butu superinis variantas veziotis visa ziema  g.gif

tokiu atveju rinkciausi City crossa
nes svoris kur kas mazesnis,vezimas ne toks masyvus smile.gif o minkstumas toks pat mirksiukas.gif idealus variantas ziemai,ir vasarai smile.gif mirksiukas.gif

siaip visi emmukai geruliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 08 03, 22:22)
As salia jo nusipirkau "Maclarena",va tokiem jusu aprasyteim isejimam.Nera idealaus vezimo VISKAM IR VISIEMS ATVEJAIS.

Taip,rudeni-ziema gimusiems idealus variantas.

Noriu pasiteirauti: Maclarena nusipirkote jau sportini vezimuka? Gal sketuka? Aciu
Mano lialius laukiamas kaip tik gruodzio men., ir esu labai nusiziurejus Emma Mondial. Siaip, tai nemanau, kad su tokiu mazuliuku ir dar ziema vazinesiuos po pardes, kad kas neapkosetu... Tad man "vaziavimas i parduotuves" aktualus tik nuo pavasario biggrin.gif
Beje, dar norejau paklausti, ar netruksta Jums manevringu ratu? Irgi manau, kad vasara, ir sportinukui gal butu gerai... Nors nesu is smulkiuju, nemanau kad bus bedos pakelt priekinius ratus smile.gif Kaip Jums vaziuojasi su klasikine vaziuokle???
Aciuuuu 4u.gif
Papildyta:
ir dar norejau paklausti... 4u.gif
Ar Emmos vaziuokles svoris nurodytas be ratu? Nes yra atskirai svoris vaziuokles 7,0 arba 8,9 kg ir ratu: 3,6 arba 4,0. g.gif
Atsakyti
tai jei noresiu, o faktas, kad noresiu, isvaziuot kur i parduotuves ar pas drauges, tai negi pati viena net negalesiu jo nei isikelti i masina, nei iskelti...
pasimeciau.

Kaip ir rašė mergaitės, viso vežimo gi nekelsi į mašiną, o lopšys ar sportinė dalis ir važiuoklė atskirai tikrai nėra labai sunkios mirksiukas.gif Tiesa, važiuoklės dar nekilnojau, bet lopšiukas ir sportinė dalis visiškai nesunkūs smile.gif

QUOTE(zaliaveide @ 2010 08 04, 09:36)
Beje, dar norejau paklausti, ar netruksta Jums manevringu ratu? Irgi manau, kad vasara, ir sportinukui gal butu gerai... Nors nesu is smulkiuju, nemanau kad bus bedos pakelt priekinius ratus smile.gif Kaip Jums vaziuojasi su klasikine vaziuokle???

Lauke dar nebandžiau, bet namie taip puikiai biggrin.gif Tikrai maniau bus sudėtingiau manevruoti, bet išsisukinėju po visą butą be problemų, vienas malonumas smile.gif
Atsakyti
nu aciu mergaites, jus saunios 4u.gif
as tokia zalia jauciuos tuose visuose vaiku reikmenu dalykuose, kad siaubas doh.gif tai vistik itariu pirksim Emma, o pavasariop gal ir koki lengvesni isigysim.
Gerina, kokioj jus vietoj? mes Asker kommunoj gyvenam, sakau, gal kaimynes biggrin.gif
Atsakyti

Mūsų irgi spalį gims, ir dabar galvoju ar ant 2009 metų Mondialo važiuoklės užsidės autokėdutė g.gif
Aš irgi ir šiaip ir taip galvoju ir geresnių variantų nei Emmos nerandu. Tie tako, tuciai tai išvis kažkoks nesusipratimas, Jane ufonautiški, Bebe Confort man nesižiūri...Na žodžiu doh.gif
Atsakyti