QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 07 07, 19:20)
aš tokias situacijas suprantu. Bet nesuprantu, kaip mamos eina pasivaikščioti po akropolius su kėdute
Vienzo, aš nieko prieš kai reikia staigiai kur nulėkti (tikrai sutinku, kad sunku tysti vaiką su kėdute). Bet aš tam turiu emmuką pasiėmusi
OFF TOPICBeje, žinau gerą vietą, kur šalia gedo pr. nemokamai galima pasistatyti
O pagalvojus tai tikrai būčiau taip
Būčiau galvojus, kad išėjo mama pasivaikščioti ir užėjo į Kristianą kvepalų nusipirkti
Man žinok patogu ant rankų. Plius aš visada nešynę turiu. Kitas dalykas, kai važiuojam kur pasivaikščioti, tai dažniausiai vaikštom tol, kol ji atsikelia.
Matai, gal kai turėčiau, tai ir būčiau panaudojusi. TRUMPIEMS IŠVYKIMAMS
Bet kai turiu visai kitos firmos kedutę, tai ir nesuku galvos
Žodžiu, kiek galvų, tiek nuomonių, bet dėl to ir įdomiau gyventi.

Vienzo, aš nieko prieš kai reikia staigiai kur nulėkti (tikrai sutinku, kad sunku tysti vaiką su kėdute). Bet aš tam turiu emmuką pasiėmusi

O pagalvojus tai tikrai būčiau taip

Man žinok patogu ant rankų. Plius aš visada nešynę turiu. Kitas dalykas, kai važiuojam kur pasivaikščioti, tai dažniausiai vaikštom tol, kol ji atsikelia.
Matai, gal kai turėčiau, tai ir būčiau panaudojusi. TRUMPIEMS IŠVYKIMAMS

nelabai suprantu, koks tau skirtumas kur mama eina ir kaip ji pasisodinusi savo mazyli? gal svarbiausia, kad jai patogu? ar turi ziureti, kad neduok die pamatytu kas nors mane su auto kedute pardej...
siaip ilindau i foruma, nes ieskau info apie vezimus. nu bet jau zmones lt kokie keisti... kaip kam patogu, taip ir vaiksto.
kam tada, tavo nuomone, sukure toki dalyka, kaip auto kedutes tvirtinimasis prie vezimo remo? siaip, ar todel, kad tai yra labai patogu...