Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(Neraitė @ 2010 08 10, 15:54)
Aš kai pirkau tai nebuvo tokios spalvos kaip vežimas, bet užsisakiau ir laukiu kol atveš  ax.gif

As irgi uzsisakyciau, bet problema ta, kad mano spalvos jau nebegamins 2011 metais, o likuciuose jos jau nebera doh.gif
Gal kas turite ir nenaudojate nitro city ar city cross koju uzdangalo sand spalvos? Mielai perpirkciau ax.gif

Papildyta:
QUOTE(ImseVimse @ 2010 08 10, 15:57)
Apie kokį kojų užtiesaliuką eina kalba?  g.gif  Manajame EDC prie sportinuko buvo uždangalas. Mes jau jį sėkmingai išbandėme ankstyvą pavasarį. Super daiktas, o ir nuo vėjo apsaugo. Bet nieko nepirkom papildomai - buvo komplekte.

Mano modelis nitro city ir kompekte koju uzdangalo nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deja Vu: 10 rugpjūčio 2010 - 15:07
QUOTE(Deja Vu @ 2010 08 10, 16:06)
As irgi uzsisakyciau, bet problema ta, kad mano spalvos jau nebegamins 2011 metais, o likuciuose jos jau nebera  doh.gif 

Gal eitų pritaikyti tarkim dark beige ar juodos spalvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deja Vu @ 2010 08 10, 16:06)
Mano modelis nitro city ir kompekte koju uzdangalo nebuvo.

Keista g.gif Kažkodėl pagalvojau, kad visuose modeliuose turėtų būti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2010 08 10, 16:17)
Keista  g.gif  Kažkodėl pagalvojau, kad visuose modeliuose turėtų būti...  unsure.gif

Aš irgi pirkau Nitro city, tai tikrai neįeina į koplektą, reikia pirkti atskirai ax.gif
Atsakyti
Turbut, kad EDC ieina i komplekta, nes pas mane irgi buvo.
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 08 10, 16:14)
Gal eitų pritaikyti tarkim dark beige ar juodos spalvos g.gif

Jei nerasiu sand spalvos, reikes vaziuoti i babycentra su vezimu ir ziureti, kuri spalva labiau tiktu.
Atsakyti
QUOTE(Gerina @ 2010 08 10, 16:19)
Turbut, kad EDC ieina i komplekta, nes pas mane irgi buvo.

Musiskis "Mondial'as",tai irgi i komplekta iejo.
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2010 08 10, 15:17)
Keista  g.gif  Kažkodėl pagalvojau, kad visuose modeliuose turėtų būti...  unsure.gif

buna ne visuose
nezinau,kaip dabar,bet kai pirkau savo City crossa,emiau uzvalkala atskirai,tai jsi buvo toks fainas,su pasiltinimu, ir dar medvilne is vaiko puses, nu toks storas, thumbup.gif
o tuometu kitiem vezimam,kuriem priklause,tai tie uzdangalai buvo tokie ,kaip maisai,kaip skuduriukas, ploni
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2010 08 10, 16:17)

Koju uzdangaliukas i komplektacija ieina: Edge, Mondial, Smart (kombinuotas) ir Classic Sport mirksiukas.gif Visi kiti modeliai jo neturi, reikia pirkti atskirai (kainuoja apie 100lt-200lt).
Atsakyti
Mes prie Nitro irgi pirkomes papildomai koju uzdangaliuka ir jis toks rimtai pasildytas.
O siandien buvome BC ir nusipirkome Emma vokeli sportinukui jau zymiai vesesniam sezonui mirksiukas.gif Pirkom is likuciu, nes dar ziemai jie napasiruose biggrin.gif , bet pabijojau, kad nezinia vel kada i Vilniu issiruosim, o ir musu spalvos grey dream 2011 kilekcijoje nebebus. Sakykit, kas naudojo Emmos vokeli - ar pakankamai siltas ?
Tokie pas mane klausimai zieminiai biggrin.gif biggrin.gif na bet "ruosk roges vasara" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 08 10, 23:48)
buna ne visuose
nezinau,kaip dabar,bet kai pirkau savo City crossa,emiau uzvalkala atskirai,tai jsi buvo toks fainas,su pasiltinimu, ir dar medvilne is vaiko puses, nu toks storas, thumbup.gif
o tuometu kitiem vezimam,kuriem priklause,tai tie uzdangalai buvo tokie ,kaip maisai,kaip skuduriukas, ploni

Po sio atsiliepimo isvis baigiu sau nagus nusigrauzti, kad neemiau is karto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 08 10, 23:48)

Mondialui (baltam) priklausantis uzdangalas man visai nepatinka, jokio pamusaliuko. Nezinau ar as ji is viso naudosiu schmoll.gif
Atsakyti