Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(COYOTA @ 2011 01 10, 21:43)
sveikos mergaites. siandien nutareme pirkti mondial modeliuka su sport remu, bet negalime apsispresti del spalvos balta ar kremine. aisku daugiau sirdis prie baltos spalvos, bet ar tai praktiska?  g.gif  kaip valosi balta spalva ar nelieka geltonu demiu?  biggrin.gif  aciu is anksto  thumbup.gif

Mes vazinejames su baltu. Super valosi, jokiu demiu nelieka, lb grazus vezimukas. Su dregnom servetelem perbrauki ir svaru. man ji lengviau priziuret, negu pries tai turetus medziaginius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2011 01 12, 18:38)
Mes vazinejames su baltu. Super valosi, jokiu demiu nelieka, lb grazus vezimukas. Su dregnom servetelem perbrauki ir svaru. man ji lengviau priziuret, negu pries tai turetus medziaginius ax.gif

O su kokiom servetelen valot?Su vaikiskom ar siaip kokios yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2011 01 12, 19:02)
O su kokiom servetelen valot?Su vaikiskom ar siaip kokios yra? smile.gif

Su vaikiskom mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamytes gal zinot kaip atskirt kuriu metu modeliukas nitro city vezimuko? parveze mums is Lenkijos, o ant dokumentu neraso tai nezinom ar 2010m ar siu metu komplektacija jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerille @ 2011 01 13, 16:31)
Mamytes gal zinot kaip atskirt kuriu metu modeliukas nitro city vezimuko? parveze mums is Lenkijos, o ant dokumentu neraso tai nezinom ar 2010m ar siu metu komplektacija jau  doh.gif

2011m. kolekcijos Nitro City turi tokius ratuku fiksatorius:

user posted image

Atsakyti
O kaip aplamai reikia atskirti kuriu metu vezimukas?sako,kad ant remo parasyta.Kurioje vietoje?Niekaip nesuprantu kuriu metu skaitosi mano vezimukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2011 01 13, 22:12)
O kaip aplamai reikia atskirti kuriu metu vezimukas?sako,kad ant remo parasyta.Kurioje vietoje?Niekaip nesuprantu kuriu metu skaitosi mano vezimukas  blush2.gif

Nauju metu kolekcijos vezimeliai yra oficialiame tinklalapyje. Skiriasi ne tik ratai, remas, bet ir spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 01 14, 09:39)
Nauju metu kolekcijos vezimeliai yra oficialiame tinklalapyje. Skiriasi ne tik ratai, remas, bet ir spalvos smile.gif

Na mano vezimelis toks kaip tam oficialiam tinklapyje.Tai cia skaitosi kuriu metu?2010 ar2011? ax.gif
Atsakyti
Jeigu dar garantinis, tai turėtų buvę šeimininkai turėti čekį ant kurio ir bus pirkimo data. Žinosit, kurių metų modelis. O ant rėmo užklijuotas lipdukas, kada pagaminta, t.y. serial no. parašyta ir pvz. 100918: metai mėnuo diena.
Atsakyti
Aciu,radau smile.gif 090918 tai cia tada kuriu metu modelis skaitosi?Kazkaip zinau kad jie idomiai tas kolekcijas raso.
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2011 01 14, 13:38)
Aciu,radau  smile.gif 090918 tai cia tada kuriu metu modelis skaitosi?Kazkaip zinau kad jie idomiai tas kolekcijas raso.

manau, kad turėtų būti 10, kadangi mes pirkom ir 09 09 mėn, ant rėmo irgi 09 09 mėn, o skaitėsi jau 10 metų kolekcija.
Atsakyti
2011 m. kolekcija pasirode 2010 m. vasara. Atitinkamai 2010 m. kolekcija pasirode 2009 vasara smile.gif Aisku, jei spalva balta/kremine/Juoda oda tada sunkiau atskirti modeliuko metus. Geriau jau atsiustumete vezimelio nuotrauka ir tada suprastume kokiu metu modeliukas. As nuo 2008 m. visus pazistu smile.gif
Atsakyti