Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga II tema

Sveikos smile.gif noreciau ir as prisijungti prie jusu burio. Esu is Klaipedos ir jau pusmeti ieskau slaugytojos darbo uostamiesty. Deja, nesekmingai. Nesuprantu, juk tiek slaugytoju isvyksta i uzsieni, o darbo vietu neatsiranda? Nueini i ligonine ir vis girdi ta pati atsakyma: "laisvu vietu nera". O ka daryti jaunam zmogui? Kaip igyti praktikos? Padekit, merginos....tikrai nebezinau, ka daryt...
Atsakyti
[quote=sniege_s,2010 10 14, 07:20]
Sveikos merginos,va ir vel visos atsirado..... mirksiukas.gif
Skorpiosa,tu eik visur kur gali,dar pabandyk i antakalni nuvazioti,kaskada girdejau,kad cento poliklinikoj sesliu reikia,dar gali ir i vasaros ligonine nuvaziuoti,ten tikrai sesliu truksta,tik nezinau ar be licenzijo ims...dar i nauja vilnia nuvaziuok ten didele psichiatrine ligonine,zodziu drasiau drambli ir viskas bus gerai,bent jau as tau to linkiu 4u.gif
[QUOTE]

Ačiu Sniegė 4u.gif
Psichiatrinės kiek žinau nepriima be savo licenziju ax.gif , bandysiu visur aisku.

muraxela Sveika prisijungus. Belskis... žinau kad sunku, bet ka padarysi. Kartais vadovai laukia dovaneliu...gal tame ir esme kad ne galim rasti darbo.
Atsakyti
[quote=skorpiosa,2010 10 14, 19:32]

Ačiu Sniegė 4u.gif
Psichiatrinės kiek žinau nepriima be savo licenziju ax.gif , bandysiu visur aisku.

dabar nereikia atskiru licenziju,tinka bendrosios praktikos mirksiukas.gif
O kursus psichikos sveikatos galima bus praeiti jau bedirbant.
Atsakyti
muraxela Sveika prisijungus. Belskis... žinau kad sunku, bet ka padarysi. Kartais vadovai laukia dovaneliu...gal tame ir esme kad ne galim rasti darbo.
[/quote]

Aciu uz priemima smile.gif manai, kad dovaneles padetu? Bet gi reikia zinot ir kam jas paduot... Skorpiosa, gal tu is Klaipedos?
Atsakyti
QUOTE(muraxela @ 2010 10 14, 18:06)
Sveikos  smile.gif  noreciau ir as prisijungti prie jusu burio. Esu is Klaipedos ir jau pusmeti ieskau slaugytojos darbo uostamiesty. Deja, nesekmingai. Nesuprantu, juk tiek slaugytoju isvyksta i uzsieni, o darbo vietu neatsiranda? Nueini i ligonine ir vis girdi ta pati atsakyma: "laisvu vietu nera". O ka daryti jaunam zmogui? Kaip igyti praktikos? Padekit, merginos....tikrai nebezinau, ka daryt...

Sveika prisijungusi... 4u.gif
tik nenukabink nosies ir viskas bus gerai,aisku apie Klaipeda as ppasakyti nieko negaliu...bet tikiuosi kad darba kur nors vistiek rasi,linkiu sekmes
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2010 10 15, 16:32)
Sveika prisijungusi... 4u.gif
tik nenukabink nosies ir viskas bus gerai,aisku apie Klaipeda as ppasakyti nieko negaliu...bet tikiuosi kad darba kur nors vistiek rasi,linkiu sekmes

Aciukas smile.gif uz palaikyma wink.gif
Atsakyti
[quote=muraxela,2010 10 15, 10:20]
[/quote]

Aciu uz priemima smile.gif manai, kad dovaneles padetu? Bet gi reikia zinot ir kam jas paduot... Skorpiosa, gal tu is Klaipedos?
[/quote]

Ne, as Vilniete mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=skorpiosa,2010 10 18, 13:50]
[/quote]

Ne, as Vilniete mirksiukas.gif
[/quote]
Ar buvai dar kur uzbegus pasiteirauti del darbuko?
Atsakyti
Sveikos mergaites koleges,stai ir baigesi mano atostogos,treciadieni jau i darba zygiuosi,o taip nesinori,bet reikalinga finansine injekcija musu biudzetui,nes jis darosi skyletas,kaip ir po visu atostogu biggrin.gif
Smagu,kad forumas gyvuoja.Noriu paklausti ieskanciu darbo merginu- o jus einat i skyrius ir kalbat su vyresniosiomis ar einat tik i ligonines kadru skyriu?Siaip mano patarimas butu eiti per skyrius ir kalbetis su vyresniosiomis,manau kad jos tikrai zino realia situacija geriau negu kadru skyrius,gal priimtu kur nors bent pavadavimui?!
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2010 10 14, 08:20)
Tai nezinau kaip tavo atveju,ar pratestu tau ja....manau,kad turetum pasiskambinti i akreaditacijos tarnyba ir pasitikslinti. Sekmes

QUOTE(gitute79 @ 2010 10 14, 15:28)

O kiek zinau KLAIPĖDOS SLAUGOS DARBUOTOJŲ TOBULINIMOSI IR SPECIALIZACIJOS CENTRAS yra Taikos pr. 76, internete rasi tikrai telefona, kuriuo pasiskambink ir uzsiregistruok i artimiausius tau patinkncia tema kursus.

Sekmes:)
Papildyta:
AGA, lb gaila, ir ten pas juos dar man nelabai nes 4 savaites buni ir kitas 2 namo gristi, tai su seima jau ner sancu, todel bandysiu kai ismoksiuy kalba kazur kabintis pati:)

Aciu mergytes jums uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Kaip gyvuojate sesutės? Malonu matyti naujas forumo dalyves mūsų temoje. mirksiukas.gif Sniege, kaip tavo reikalai su Vokietija ar Šveicarija?
Aš tai užsivertus darbais, tai užbėgu į temą beveik kasdien, tik, kad nelieka laiko parašyti. Bet ir rašyti nelabai turiu ką, nes nieko naujo neįvyko. Vis mokausi anglų kalbos, bandau įsisavinti kelių eismo taisyklių teoriją. Kažkaip negaliu įsivaizduoti, kad po kurio laiko teks pačiai sėsti prie vairo.
O prie mano pasiryžimo išmokti vairuoti mašiną, iš dalies prisidėjo ir Sniegė. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 20 spalio 2010 - 18:40
QUOTE(Fergie @ 2010 10 20, 20:36)
Sveikos. Kaip gyvuojate sesutės? Malonu matyti naujas forumo dalyves mūsų temoje. mirksiukas.gif Sniege, kaip tavo reikalai su Vokietija ar Šveicarija?
Aš tai užsivertus darbais, tai užbėgu į temą beveik kasdien, tik, kad nelieka laiko parašyti. Bet ir rašyti nelabai turiu ką, nes nieko naujo neįvyko. Vis mokausi anglų kalbos, bandau įsisavinti kelių eismo taisyklių teoriją. Kažkaip negaliu įsivaizduoti, kad po kurio laiko teks pačiai sėsti prie vairo.
O prie mano pasiryžimo išmokti vairuoti mašiną, iš dalies prisidėjo ir Sniegė. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

oi kaip malonu kai kaskuom buni naudingas.... ax.gif kartais pravercia spyris is pasalies... mirksiukas.gif
Linkiu kuo didziausios sekmes,svarbiausia savimi pasitiketi ir viskas bus gerai smile.gif
O pas mane irgi nieko naujo,mokausi kalba pati po truputi ir tiek. Dar truko keletos dokumentu,tai dariausi ir reiks issiusti i Sveic,o tada jau lauksiu atsakymo. Vokietijos dabar atsisakiau,nes jie patys dar nezino ka daro ir kaip,o ir del kursu pripaiste nesamoniu,kaskaip nerimta man viskas pasirode....
Tai va tiek tu naujienu is mano puses ax.gif
Sekmes visom
Atsakyti