Sveikos
noreciau ir as prisijungti prie jusu burio. Esu is Klaipedos ir jau pusmeti ieskau slaugytojos darbo uostamiesty. Deja, nesekmingai. Nesuprantu, juk tiek slaugytoju isvyksta i uzsieni, o darbo vietu neatsiranda? Nueini i ligonine ir vis girdi ta pati atsakyma: "laisvu vietu nera". O ka daryti jaunam zmogui? Kaip igyti praktikos? Padekit, merginos....tikrai nebezinau, ka daryt...
[quote=sniege_s,2010 10 14, 07:20]
Sveikos merginos,va ir vel visos atsirado.....
Skorpiosa,tu eik visur kur gali,dar pabandyk i antakalni nuvazioti,kaskada girdejau,kad cento poliklinikoj sesliu reikia,dar gali ir i vasaros ligonine nuvaziuoti,ten tikrai sesliu truksta,tik nezinau ar be licenzijo ims...dar i nauja vilnia nuvaziuok ten didele psichiatrine ligonine,zodziu drasiau drambli ir viskas bus gerai,bent jau as tau to linkiu
[QUOTE]
Ačiu Sniegė
Psichiatrinės kiek žinau nepriima be savo licenziju
, bandysiu visur aisku.
muraxela Sveika prisijungus. Belskis... žinau kad sunku, bet ka padarysi. Kartais vadovai laukia dovaneliu...gal tame ir esme kad ne galim rasti darbo.
Sveikos merginos,va ir vel visos atsirado.....
Skorpiosa,tu eik visur kur gali,dar pabandyk i antakalni nuvazioti,kaskada girdejau,kad cento poliklinikoj sesliu reikia,dar gali ir i vasaros ligonine nuvaziuoti,ten tikrai sesliu truksta,tik nezinau ar be licenzijo ims...dar i nauja vilnia nuvaziuok ten didele psichiatrine ligonine,zodziu drasiau drambli ir viskas bus gerai,bent jau as tau to linkiu
[QUOTE]
Ačiu Sniegė
muraxela Sveika prisijungus. Belskis... žinau kad sunku, bet ka padarysi. Kartais vadovai laukia dovaneliu...gal tame ir esme kad ne galim rasti darbo.
[quote=skorpiosa,2010 10 14, 19:32]
Ačiu Sniegė
, bandysiu visur aisku.
dabar nereikia atskiru licenziju,tinka bendrosios praktikos
O kursus psichikos sveikatos galima bus praeiti jau bedirbant.
Ačiu Sniegė
dabar nereikia atskiru licenziju,tinka bendrosios praktikos
O kursus psichikos sveikatos galima bus praeiti jau bedirbant.
[/quote]
Aciu uz priemima
manai, kad dovaneles padetu? Bet gi reikia zinot ir kam jas paduot... Skorpiosa, gal tu is Klaipedos?
[/quote]
Aciu uz priemima
QUOTE(muraxela @ 2010 10 14, 18:06)
Sveikos
noreciau ir as prisijungti prie jusu burio. Esu is Klaipedos ir jau pusmeti ieskau slaugytojos darbo uostamiesty. Deja, nesekmingai. Nesuprantu, juk tiek slaugytoju isvyksta i uzsieni, o darbo vietu neatsiranda? Nueini i ligonine ir vis girdi ta pati atsakyma: "laisvu vietu nera". O ka daryti jaunam zmogui? Kaip igyti praktikos? Padekit, merginos....tikrai nebezinau, ka daryt...
Sveika prisijungusi...
tik nenukabink nosies ir viskas bus gerai,aisku apie Klaipeda as ppasakyti nieko negaliu...bet tikiuosi kad darba kur nors vistiek rasi,linkiu sekmes
QUOTE(sniege_s @ 2010 10 15, 16:32)
Sveika prisijungusi...
tik nenukabink nosies ir viskas bus gerai,aisku apie Klaipeda as ppasakyti nieko negaliu...bet tikiuosi kad darba kur nors vistiek rasi,linkiu sekmes
Aciukas
[quote=muraxela,2010 10 15, 10:20]
[/quote]
Aciu uz priemima
manai, kad dovaneles padetu? Bet gi reikia zinot ir kam jas paduot... Skorpiosa, gal tu is Klaipedos?
[/quote]
Ne, as Vilniete
[/quote]
Aciu uz priemima
[/quote]
Ne, as Vilniete
[quote=skorpiosa,2010 10 18, 13:50]
Aciu uz priemima
[/quote]
Ne, as Vilniete
[/quote]
Ar buvai dar kur uzbegus pasiteirauti del darbuko?
Aciu uz priemima
[/quote]
Ne, as Vilniete
[/quote]
Ar buvai dar kur uzbegus pasiteirauti del darbuko?
Sveikos mergaites koleges,stai ir baigesi mano atostogos,treciadieni jau i darba zygiuosi,o taip nesinori,bet reikalinga finansine injekcija musu biudzetui,nes jis darosi skyletas,kaip ir po visu atostogu
Smagu,kad forumas gyvuoja.Noriu paklausti ieskanciu darbo merginu- o jus einat i skyrius ir kalbat su vyresniosiomis ar einat tik i ligonines kadru skyriu?Siaip mano patarimas butu eiti per skyrius ir kalbetis su vyresniosiomis,manau kad jos tikrai zino realia situacija geriau negu kadru skyrius,gal priimtu kur nors bent pavadavimui?!
Smagu,kad forumas gyvuoja.Noriu paklausti ieskanciu darbo merginu- o jus einat i skyrius ir kalbat su vyresniosiomis ar einat tik i ligonines kadru skyriu?Siaip mano patarimas butu eiti per skyrius ir kalbetis su vyresniosiomis,manau kad jos tikrai zino realia situacija geriau negu kadru skyrius,gal priimtu kur nors bent pavadavimui?!
QUOTE(sniege_s @ 2010 10 14, 08:20)
Tai nezinau kaip tavo atveju,ar pratestu tau ja....manau,kad turetum pasiskambinti i akreaditacijos tarnyba ir pasitikslinti. Sekmes
QUOTE(gitute79 @ 2010 10 14, 15:28)
O kiek zinau KLAIPĖDOS SLAUGOS DARBUOTOJŲ TOBULINIMOSI IR SPECIALIZACIJOS CENTRAS yra Taikos pr. 76, internete rasi tikrai telefona, kuriuo pasiskambink ir uzsiregistruok i artimiausius tau patinkncia tema kursus.
Sekmes:)
Papildyta:
AGA, lb gaila, ir ten pas juos dar man nelabai nes 4 savaites buni ir kitas 2 namo gristi, tai su seima jau ner sancu, todel bandysiu kai ismoksiuy kalba kazur kabintis pati:)
Aciu mergytes jums uz atsakymus
Sveikos. Kaip gyvuojate sesutės? Malonu matyti naujas forumo dalyves mūsų temoje.
Sniege, kaip tavo reikalai su Vokietija ar Šveicarija?
Aš tai užsivertus darbais, tai užbėgu į temą beveik kasdien, tik, kad nelieka laiko parašyti. Bet ir rašyti nelabai turiu ką, nes nieko naujo neįvyko. Vis mokausi anglų kalbos, bandau įsisavinti kelių eismo taisyklių teoriją. Kažkaip negaliu įsivaizduoti, kad po kurio laiko teks pačiai sėsti prie vairo.
O prie mano pasiryžimo išmokti vairuoti mašiną, iš dalies prisidėjo ir Sniegė.
Aš tai užsivertus darbais, tai užbėgu į temą beveik kasdien, tik, kad nelieka laiko parašyti. Bet ir rašyti nelabai turiu ką, nes nieko naujo neįvyko. Vis mokausi anglų kalbos, bandau įsisavinti kelių eismo taisyklių teoriją. Kažkaip negaliu įsivaizduoti, kad po kurio laiko teks pačiai sėsti prie vairo.
QUOTE(Fergie @ 2010 10 20, 20:36)
Sveikos. Kaip gyvuojate sesutės? Malonu matyti naujas forumo dalyves mūsų temoje.
Sniege, kaip tavo reikalai su Vokietija ar Šveicarija?

oi kaip malonu kai kaskuom buni naudingas....
Linkiu kuo didziausios sekmes,svarbiausia savimi pasitiketi ir viskas bus gerai
O pas mane irgi nieko naujo,mokausi kalba pati po truputi ir tiek. Dar truko keletos dokumentu,tai dariausi ir reiks issiusti i Sveic,o tada jau lauksiu atsakymo. Vokietijos dabar atsisakiau,nes jie patys dar nezino ka daro ir kaip,o ir del kursu pripaiste nesamoniu,kaskaip nerimta man viskas pasirode....
Tai va tiek tu naujienu is mano puses
Sekmes visom