Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga II tema

Tai kur gi vel visos pasislepet....... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2010 10 30, 09:46)
Tai kur gi vel visos pasislepet....... cool.gif

As cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2010 10 30, 14:42)

kaip tau sekasi,gal darbuka jau suradai?
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2010 10 30, 21:39)
kaip tau sekasi,gal darbuka jau suradai?

Kol kas nesiseka blush2.gif , noriu prasytis nemokamai padirbt kad pasipraktikuot. Kazin ar ne paziures kaip i beprote (ypac kolegos) biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos. sveikos naujokes. paskutiniu metu nemazai jusu atsirado smile.gif
paskaiciau kaip nelengva Lietuvoj susirasti net slaugytojos darba. atrodo tokiu profesiju zmoniu turetu visada reiketi. sekmes ieskancioms. patarti kaip ir nezinau ka, jau 10 metu praejo, kai dirbau Santariskese, pasikeite viskas.
as tik uzsienio reiklais galiu patarimu duot smile.gif
mano situacija tokia pati: namie, su vaikais. darbo jau kaip ir pasilgau, jau trys menesiai kaip nedirbu. agentura jau siulo pradeti, as kaip ir noriu, patinka man mano darbas. bet leliukas dar mazokas, dar ne 2 men nera. vyras bijo namie pasilikti visai dienai vienas, jei as iseiciau dirbt. be to ir maitinu pati. tai dar kenciu, bet jau jauciu, kad neilgai, manau po kaledu eisiu koki karta i savaite. nes ir pinigu reikia, ir noriu aplinka pakeist.
Atsakyti
Sveikos mergytės. Smagu, kad temutė pradeda atsigauti. lotuliukas.gif
Aš jau prie gydymosi pabaigos, beliko vienas mėnesiukas gert vaistus, tada dar truputį palūkėsiu ir užversiu jus klausimais, nes pradėsiu tvarkytis licensiją UK. smile.gif
Linkėjimai visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 31 spalio 2010 - 21:40
Sveikutes, visos:)
Senai buvau usukus, kaip smagu cia pas mus gyva:) Pas mane irgi kol kas jokiu naujienu, o zydra tu saunuole jau idarbuka traukia, as tai kokius metus visai nenorejau, tik paskui kazkaip jau noredavosi trumpam istrukt, tikiuosi augat sveiki ir laimingi, o Fergie irgi nesnaudzia, idomu kaip su ta licenzija UK ir man, kiek ten laiko trunka, as pradziai buvau susidomejus, bet kadangi dabar vyras jau mokosi Norvegu, tai turbut del UK kol kas nusiraminau.
Atsakyti
Labukas visoms,
Noreciau daug parasyti,bet teisybe sakant nelabai yra ka - tas pats darbas,tas pats vyras,tas pats namas...jokiu naujienu biggrin.gif Tik artejant sventems vis labiau Lietuvos pasiilgstu,gaila,kad mums negalima imti atostogu per Kaledas,o tai mauciau namo neatsigrezdama,nes sventes man cia liudnos verysad.gif
Labai dziaugiuosi,kad Zydrai viskas puikiai sekasi,vis pagalvodavau apie tave,mes gi likimo seses smile.gif
Sniege,ar kalbejai su musu bendra pazystama,kuri dabar Sveicarijoj dirba?
Fergie saunuole,ranku nenuleidi,kaip tavo vairavimas? ar jau laikei egzus?Gal girdejai ka is Gintares,vis zadejo parasyti,bet turbut dirba daug ir mus pamirso smile.gif
Liudna girdet,kad Lietuvoj sunku darba rast,mano laikais taip nebuvo ax.gif Bet tikiu,kad viena diena vistiek pasiseks kazka rasti.
Skorpiosa-ar tu registruota darbo birzoje?gal per ja ka pasiulyt gali?
Sekmes Jums visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 01 lapkričio 2010 - 12:23
Sveikos. Faina, kad temutė vėl atsigavo, nes tiesą Vasare rašai, kad lyg norėtųsi kažką parašyti, bet lyg ir nėra nieko naujo g.gif
Vairuoti dar net nebandžiau, kitą savaitę laikysiu teorijos egzaminą, paskui eisiu prie pravažiavimų. Bijau ir pagalvoti doh.gif
Iš tikrųjų labai laukiu, tos dienos kai galėsiu pradėti tvarkytis licensiją, nes atsibodo tūpčioti ant vietos.
Gintarei, rašiau, bet atsakymo negavau, tikiuosi jai sekasi viskas gerai, gal kada parašys mums į temą.
Žydra, gal labai neskubėk į darbą, nes vaikiukai labai greitai užauga, pasidžiauk gražiom akimirkom mirksiukas.gif
Kitoms mergytėms linkėjimai, bei sėkmės. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2010 11 01, 12:14)
Labukas visoms,
Noreciau daug parasyti,bet teisybe sakant nelabai yra ka - tas pats darbas,tas pats vyras,tas pats namas...jokiu naujienu biggrin.gif Tik artejant sventems vis labiau Lietuvos pasiilgstu,gaila,kad mums negalima imti atostogu per Kaledas,o tai mauciau namo neatsigrezdama,nes sventes man cia liudnos verysad.gif
Labai dziaugiuosi,kad Zydrai viskas puikiai sekasi,vis pagalvodavau apie tave,mes gi likimo seses smile.gif
Sniege,ar kalbejai su musu bendra pazystama,kuri dabar Sveicarijoj dirba?
Fergie saunuole,ranku nenuleidi,kaip tavo vairavimas? ar jau laikei egzus?Gal girdejai ka is Gintares,vis zadejo parasyti,bet turbut dirba daug ir mus pamirso smile.gif
Liudna girdet,kad Lietuvoj sunku darba rast,mano laikais taip nebuvo ax.gif Bet tikiu,kad viena diena vistiek pasiseks kazka rasti.
Skorpiosa-ar tu registruota darbo birzoje?gal per ja ka pasiulyt gali?
Sekmes Jums visoms 4u.gif

Ne? neesu registruota/ Pati jeskau. As puse etato dirbu mokykloje
Atsakyti
Oi kaip smagu,kai vel visos is pogrindzio islindo thumbup.gif
Zydra,kaip tavo mazulis auga ar nevargina labai mamytes? O del darbuko tai tau paciai teks ir apsispresti,jeigu sugebesi buti visur tai pirmyn....gal tas trumpas atitrukimas ir inauda bus smile.gif
Skrpiosa,as tai manu viskas ka tu darysi savo labaui,bus tik pagirtina,gal but ir neapmokama praktika,tik gal dar pabandyk,bent padejejos darbelion paieskoti,vis kapeikele ,kokia butu....sekmes tau,jeigu ka isgirsiu,kokia laisva vietele,butinai tau parsasysiu.... 4u.gif
fergie,tu saunuole mergyte,taip ir toliau varykkkkkkkkk.......i prieki...... thumbup.gif ,
o kai ismoksi vairuot,pas mane i Vilniu atmausi,kavytes su brendziukupagert..... mirksiukas.gif
Vasareuk,as retkarciais susirasau au ta musu bendra pazystama,dabar jau senokai gavau laiskuti,pradzia tai jai sunkoka buvo,labai sunkai susisnekejo,sake tokia kalbu makalyne,kad sunku ka suprasti,bet tikiuosi kad dabar jau viskas ok.... smile.gif
O tu dziaugis,kad turi tapati darba,tapati vyra ir namus..... lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Gitute,sveika uzsukusi namo..... smile.gif
man viskas po senovei,darbas kalbos mokymasis ir vaikai,labai jau noriu greiciau ismauti is cia,net nezinau kodel.......
Atsakyti
suprantu merginos, kad jums atrodo, kad man dar anksti i darba. as ir pati taip manau, bet pradedu pasiilgti darbo, kolegiu, pokalbiu ne vaikiskom temom smile.gif
vasare, jo, mes likimo seses. o dar jei namie su vaikais sedetum, tai isvis kaip dvynes butumem smile.gif
Atsakyti