Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga II tema

Sveikutes,
na as tikrai dabar labai intensyviai mokausi....ir dienom ir naktim....
Dar sia savaite atsvenciau savo jubilieju,tai buvo toks tikrai labai itemtas laikas.... ax.gif
Dar prie viso to mano abi dukrytes su temperaturom iskrito....zodziu liudeti neturiu kada....... biggrin.gif
Smagu Fergie,kad tu jau vis i prieki stumiesi,vis pasvarstau ar dar po kleliu metu beliks kas dirbs Lietuvoj......kuo toliau tuo labiau visi isvaziuoti ruosiasi..... g.gif
Vasare,smagu kad atradai savo hobi..... thumbup.gif
O kur visos kitos pradinge,auuuuu,atsiliepkite........
Atsakyti
sveikos smile.gif

Vasare, kepeja pasidarei smile.gif. as irgi megstu kartais pasikuist virtuvej, bet dabar su dviem maziais tai tik galvoju ka cia greitai sumeistravus.
Fergi, nebijok, viskas bus tvarkoj !
Sniege mokykis mokykis, nepakenks smile.gif

visoms kitoms, labas.

as i darba noriu, kartais tikrai pasiilgstu darbo, kolektyvo. pasiilgstu bendravimo su suaugusiais smile.gif
jau pasakiau agenturai, kad galiu pradet dirbti, jei suorganizuos man ka, tai kita savaitgali drauge sutiko vaikus paziuret. vyras mano daug dirba,bet gal kokia diena ir jis paziuret galetu.
tai iki casaros kelis kartus nueiciau i darba smile.gif. o vasara neplanuoju Londone but, i Lietuva, pas vyro tevus irgi vaziuosim. reik isnaudot, po to prasides darbas...
Atsakyti
Na ir vel visos nutilo......
Sveikos seselkos.....auuuu biggrin.gif
Smagu Zydra kad jau dazniau ikisi cia savo nosyte.....Zinai labai tave suprantu,kad jau norisi ir i darba iseiti ir su suaugusiais pabendrauti........ smile.gif O su maisto gamyba pas mane taip pat. Anksciau labai megau vis ka nors naujo pagaminti ar koki pyraga iskepti,o dabar tai viska darau kad tik butu paprasciau ir greiciau.....ir atsibodo viskas ir laiko nebeliko..... ax.gif
O mes tai visos iskritom gripo palauztos...... unsure.gif viresnele su 40 tempos visa savaite pragulejo,kaip lepsis,mazojo jau 5 diena kankinasi su 38 tempos,o as ispaskos varau tik aciu dievui be dideles temperaturos,tai bent jas paslaugyt dar sugebu,bet savijauta tai labai sudina....... doh.gif Net ir mokslus savo teko pristabdyti keliom dienom, nes net prie knygu prisesti negalejau.......Tikiuosi,kad greitai atsistosim ant koju.....
Kaip jus mergaites laikotes
Skorpiosa, kur tu pradingai?
Kornelija kaip tau sekasi?
Fergie,ar uzteko algos uz vertimus susimoketi...... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege_s: 22 vasario 2011 - 15:54
QUOTE(sniege_s @ 2011 02 22, 15:51)
Na ir vel visos nutilo......
Sveikos seselkos.....auuuu biggrin.gif
Smagu Zydra kad jau dazniau ikisi cia savo nosyte.....Zinai labai tave suprantu,kad jau norisi ir i darba iseiti ir su suaugusiais pabendrauti........ smile.gif O su maisto gamyba pas mane taip pat. Anksciau labai megau vis ka nors naujo pagaminti ar koki pyraga iskepti,o dabar tai viska darau kad tik butu paprasciau ir greiciau.....ir atsibodo viskas ir laiko nebeliko..... ax.gif
O mes tai visos iskritom gripo palauztos...... unsure.gif viresnele su 40 tempos visa savaite pragulejo,kaip lepsis,mazojo jau 5 diena kankinasi su 38 tempos,o as ispaskos varau tik aciu dievui be dideles temperaturos,tai bent jas paslaugyt dar sugebu,bet savijauta tai labai sudina....... doh.gif Net ir mokslus savo teko pristabdyti keliom dienom, nes net prie knygu prisesti negalejau.......Tikiuosi,kad greitai atsistosim ant koju.....
Kaip jus mergaites laikotes
Skorpiosa, kur tu pradingai?
Kornelija kaip tau sekasi?
Fergie,ar uzteko algos uz vertimus susimoketi...... tongue.gif

Labuk biggrin.gif
Nepradingau, mokausi anglu,dirbu po biski ir tiek. Is Marcinkiaviciaus taip ir neskambina. Pati skambinau i viena privacia klinika tai pasake kad mazai patirties ligoninei ir del to as jiems ne tinku. Manau butent del to ir is marcinkiaviciaus neskambina. Ir ka toliau daryt? Ar i kokius islyginamuosius eit ar ka.... kuo daugiau sedziu toj mokykloj tuo maziau sansu surast normalu darba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpiosa: 23 vasario 2011 - 19:41
QUOTE(skorpiosa @ 2011 02 23, 21:40)
Labuk biggrin.gif
Nepradingau, mokausi anglu,dirbu po biski ir tiek. Is Marcinkiaviciaus taip ir neskambina. Pati skambinau i viena privacia klinika tai pasake kad mazai patirties ligoninei ir del to as jiems ne tinku. Manau butent del to ir is marcinkiaviciaus neskambina. Ir ka toliau daryt? Ar i kokius islyginamuosius eit ar ka.... kuo daugiau sedziu toj mokykloj tuo maziau sansu surast normalu darba.

Joooo, marcinkeviciaus ligonine ir vel idejus skelbima,o zmoniu nepriima...... g.gif
gal paparsyk kad leistu tau padejos pareigose ta patirti igyti...net nezinau ka tau ir patarti, matai kaip visgi reikia pagalvot kai darba renkiesi....net pati apie tai nebuvau susimascius...... cool.gif Pas mus irgi ligoninej neturiu tau ka psiulyti kol kas, nors galetum pati nueiti ir pasiteirauti pas ligonines vyr sesri,gal ji tau ka nors ir galetu pasiulyti,nes skyriu yra daug ir vis pasigirsta kad iesko seseliu....bandyk viska. As kai daug laiko dirbu stacionare,tai man visai nera jokiu problemu del to, net patys skambina ir siulo darbu,ipac dabar is vokietijos kabina,bet as kolkas nepasirasau,nes neapsimoka man dabar metytis,vistiek bandysiu jau vasara isvaziuoti i Sveicarija,nesinori kad mano dokumentai is galiojiomo neisetu,nes tas popirgalis galioja tik 24 menesius....
Linkiu tau sekmes....
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2011 02 24, 11:37)
Joooo, marcinkeviciaus ligonine ir vel idejus skelbima,o zmoniu nepriima...... g.gif
gal paparsyk kad leistu tau padejos pareigose ta patirti igyti...net nezinau ka tau ir patarti, matai kaip visgi reikia pagalvot kai darba renkiesi....net pati apie tai nebuvau susimascius...... cool.gif Pas mus irgi ligoninej neturiu tau ka psiulyti kol kas, nors galetum pati nueiti ir pasiteirauti pas ligonines vyr sesri,gal ji tau ka nors ir galetu pasiulyti,nes skyriu yra daug ir vis pasigirsta kad iesko seseliu....bandyk viska.  As kai daug laiko dirbu stacionare,tai man visai nera jokiu problemu del to, net patys skambina ir siulo darbu,ipac dabar is vokietijos kabina,bet as kolkas nepasirasau,nes neapsimoka man dabar metytis,vistiek bandysiu jau vasara isvaziuoti i Sveicarija,nesinori kad mano dokumentai is galiojiomo neisetu,nes tas popirgalis galioja tik 24 menesius....
Linkiu tau sekmes....

Primink Sniege kurioje lgoninej tu dirbi. Padejejos pareiguose as ir dirbsiu kaip padejeja... ka ten daugiau igysi. Direktorius grieztai ne nori net kad be atliginimo padibciau tai apie ka ten galima sneket g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpiosa: 24 vasario 2011 - 13:48
QUOTE(skorpiosa @ 2011 02 24, 15:34)
Primink Sniege kurioje lgoninej tu dirbi. Padejejos pareiguose as ir dirbsiu kaip padejeja... ka ten daugiau igysi. Direktorius grieztai ne nori net kad be atliginimo padibciau tai apie ka ten galima sneket g.gif

As tau viska parasiau i az.
Linkiu sekmes smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, esu cia naujoke smile.gif 4u.gif Ilgai ieskojau jusu kol pagaliau pavyko, esu UK jau pora men ir bandau ieskotis slaugytojos ar padejejos darbo, neseniai baigiau kauno kolegija. Kaip jum sekas cia darbintis ar imanoma ka rast? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SauluteUK @ 2011 02 27, 22:13)
Sveikutes, esu cia naujoke smile.gif 4u.gif  Ilgai ieskojau jusu kol pagaliau pavyko, esu UK jau pora men ir bandau ieskotis slaugytojos ar padejejos darbo, neseniai baigiau kauno kolegija. Kaip jum sekas cia darbintis ar imanoma ka rast?  smile.gif

Sveika prisijungusi Saulute,smagu,kad musu burelis dideja ir UK.Darba rasti tikrai imanoma,ypac padejejos,nes ju visur truksta,nuo to ir siulyciau pradeti,kol susitvarkysi licenzija.Nuo ko pradeti parasiau i AZ. Ar dirbai kur nors po baigimo ar ieskai pirmojo gyvenime darbo?
Atsakyti
QUOTE(SauluteUK @ 2011 02 28, 01:13)
Sveikutes, esu cia naujoke smile.gif 4u.gif  Ilgai ieskojau jusu kol pagaliau pavyko, esu UK jau pora men ir bandau ieskotis slaugytojos ar padejejos darbo, neseniai baigiau kauno kolegija. Kaip jum sekas cia darbintis ar imanoma ka rast?  smile.gif

Sveika prisujungusi 4u.gif
Atsakyti
labas Fergie, kada vaziuoji?
Atsakyti
Sveika prisijungus Saulute. 4u.gif Nepasigailėsi įsiliejus į mūsų būrelį, nes čia renkasi labai draugiškos sesutės.
Man tai paskutinė savaitėlė LT. Šeštadienį jau būsiu Londone. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 28 vasario 2011 - 17:46