Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga II tema

Sveikutes, aciu uz atsakymus, esu labai dekinga.Smagu kad cia kazkas padeda, pati gyvenu apacioje, littlehamptone, west sussex. Gal kuri nors gyvenate netoliais:) Jau buvau interviu care houme smile.gif tai nuo ketvirtadienio pradesiu, bet visi sako kad darbas labai sunkus ir ne is maloniausiu:( atsirado pazystama londono ligonineje, reanimacijoje, bet jiems butinai reikia nmc kad buciau registuota, tai va vaziuoju ketv ryte national insurance daryti, ir jau issiunciau laiska del application form i nmc smile.gif kaip kitom sekas ieskotis darbelio uk smile.gif smile.gif [I]
Atsakyti
Dėkui visoms už palinkėjimus. Važiuoju pas vyro giminaičius į Londoną. Žiauriai man neramu. g.gif
Saulute, ar tiesiogiai ėjai į slaugos namus ar siuntei cv online?
Aš pabandžiau išsiųsti kelis cv į UK, tai vis gaunu atsakymus, kad ir padėjėjoms reikalinga patirtis Anglijoje. Va tokie reikaliukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 01 kovo 2011 - 23:13
QUOTE(Fergie @ 2011 03 02, 01:11)
Dėkui visoms už palinkėjimus. Važiuoju pas vyro giminaičius į Londoną. Žiauriai man neramu. g.gif
Aš pabandžiau išsiųsti kelis cv į UK, tai vis gaunu atsakymus, kad ir padėjėjoms reikalinga patirtis Anglijoje. Va tokie reikaliukai.

tikiuosi tau viskas bus gerai,juk taip stengeisi ir tiek dejai jegu,pamatysi tau viskas pavyks......jei paciai nepavyks tai kreipkis i firmas,tikrai blogiau nebus,bent pradzia padarysi,o po to ir pati galesi susirasti....O del praktikos kaskokia nesamone,juk yra ofiacialus reaglamentai Europos sajungos,kur darbo stazas ir tinka visoje europoje,jeigu net Sveicarai mano darbo staza uzskaito ir mano patirti cia Lietuvoje,tai angali turetu tuo labiau,nes jie europos sajungoje....gal as ir ko nezinau,bet jau daug labai domejausi,tai taip turetu buti.....cia galima net i ofiacialias institucijas kreiptis.... mirksiukas.gif
Linkiu tau sekmes kuo didziausios. O tu vaziuoji viena ar su seima?
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2011 03 01, 23:11)

Laimingos tau keliones, ir dideliausios sekmes jeskant darbo bei isitvirtinant naujoje vietoje 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na as ejau i slaugos namus ir klausinejau, tai dar pasiseke crb gauti per pora dienu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, esu gyva,tik ziauriai sergu,nu bet kaip nors issikapstysiu 4u.gif uj kiek pas jus naujienu uz visas labai dziaugiuosi 4u.gif As tai seip netaip darbo dienom vaikus nuvezu i darza, gryztu pasidarau puoda arbatos ir i lova,uzejo knygu skaitymo vajus tai guliu ir skaitau,ale, kad visa namu biblioteka suskaiciau.....Kovo 11 vaziuojam pas mano tevukus,pasibusim su vaikais,tik,kad data liudna....mano dukrytes 8-osios mirimo metines,ir 10-asis gimtadienis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SauluteUK @ 2011 03 05, 13:58)
Na as ejau i slaugos namus ir klausinejau, tai dar pasiseke crb gauti per pora dienu smile.gif

nu va saunu, dziaugiuosi uz tave.
Atsakyti
QUOTE(kornelija315 @ 2011 03 05, 19:40)
Sveikos mergaites, esu gyva,tik ziauriai sergu,nu bet kaip nors issikapstysiu 4u.gif  uj kiek pas jus naujienu uz visas labai dziaugiuosi 4u.gif As tai seip netaip darbo dienom vaikus nuvezu i darza, gryztu pasidarau puoda arbatos ir i lova,uzejo knygu skaitymo vajus tai guliu ir skaitau,ale, kad visa namu biblioteka suskaiciau.....Kovo 11 vaziuojam pas mano tevukus,pasibusim su vaikais,tik,kad data liudna....mano dukrytes 8-osios mirimo metines,ir 10-asis gimtadienis verysad.gif

Uzjauciu console.gif Kornelija
Atsakyti
Sveikos merginos. Sakykit kokios formos turi buti pazyma apie sveikata? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2011 03 07, 16:20)
Sveikos merginos. Sakykit kokios formos turi buti pazyma apie sveikata? smile.gif

ar ir tu radai darba??? licencijai gauti 046 A, o dirbti slaugytoja tai 048 a man rodos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2011 03 07, 18:35)
ar ir tu radai darba??? licencijai gauti 046 A, o dirbti slaugytoja tai 048 a man rodos ax.gif

As turejau galvoje isvaziavimui.
Vaar skambinau i kardiolita... jie jesko operacines slaugytojos, pasnekejau, paaiskinau situacija. Vien zodziu man pasake - jus kai turit licenzija tai jei norit galit dirbt slaugytojos padejeja blink.gif mums tipo tiktu lotuliukas.gif , tai gal sakau iforminta buciau kaip padejeja o dirbciau kaip slaugytoja... ne sako doh.gif ir dirbtumet kaip padejeja.
Spjausiu nafig, eisiu pasitobulinti ir isvarysiu.

Su svente merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif pavasaris atejo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpiosa: 08 kovo 2011 - 10:06
Labuks mergaites kaip laikotes?
Fergie
kaip tau pavasarejantis Londonas? Kaip reikaliukai,atsiliepk greiciau .
Papildyta:
QUOTE(kornelija315 @ 2011 03 05, 18:40)
...gryztu pasidarau puoda arbatos ir i lova,uzejo knygu skaitymo vajus tai guliu ir skaitau,ale, kad visa namu biblioteka suskaiciau.....

Skaityti ir as megstu,siuo metu skaitau Isabel Allende "Paula",liudna,bet grazi istorija.
Atsakyti