Ačiū, Jediara, iš tikrųjų specialiai tau ir rodžiau, kad norėjai
Kiek auginu - nedaug, įsigijau krūmą jau nemažą iš Sm skelbimų - pirkau vien dėl didelio krūmo, kuris buv. šeimininkei jau kėlė vietos problemų..
Taigis tai buvo spalio pradžia kažkur..Pas mane du mėn. gėlė..tada ji dar pumpurų nekrovė...Pumpurai užaugo jau pas mane...Buvo ir bėda nemaža - naujokė turėjo kenkėjų ar jų kiaušinėlių, tik po mėnesio pastebėjau, kad
dulka amarais - tiek jų buvo, kad kaip miltai byrėjo žali amarai..Apie žiedus nebegalvojau, kaip įmanydama stengiausi nesugadindama lapijos naikint amarus, ką ir basakyt,
pusę žiedų paaukojau, šakos gi stangrios, apsilaužė gerai - daug naujų mažų liudisijų yra..įdomu, kaip dabar jie visi žydėtų - būtų baltas kalnelis žiedų...Bet šiuo atveju buvo svarbiau išgelbėt krūmą, nes jis masiškai raudonavo ir džiūvinėjo, jau galvojau

, ką aš čia nusipirkau...bet po iššūkio - juk negalima chemijos, netgi vandens ant jų lapų

jau jaučiu, kad gėlė tikrai mano...Turiu ir savo
red velvet kiek mažesnę, bet per metus nemažai paaugintą ir nukainuotų gėlių nupirktą, ji gražesnė nei ši, discolour- savais lapais, raštais, na, bent žiedų mažai - jauna dar, plečiasi ir mažai žydi...Kita vertus gražialapių žiedai nėr įspūdingi, įspūdį sudaro tik žiedų masė, kiekis...man asmeniškai galva svaigsta dėl jų lapų, ne žiedų....