Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime savo žiedais (III tema)

QUOTE(Rasicka* @ 2011 01 02, 15:43)
Besiskleidžianti Naujametinė dovanėlė  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Graži dovana thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane prazydo kaktusas. Net nezinojau kad jis zydi. Zieda labai greitai sukrove, ir labai greitai perzydejo.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Koks grazus as ir turiu panasu, bet pas mane dar nezydejo....
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 01 02, 16:20)
Pas mane prazydo kaktusas. Net nezinojau kad jis zydi. Zieda labai greitai sukrove, ir labai greitai perzydejo.

Gražus žiedas wub.gif Tik labai jau trumpai jis žydi verysad.gif
Atsakyti
Nuostabus kaktuso ziedas,gaila kad tik foto lieka,taip trumpai dziugina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 02, 18:27)
Gražus žiedas wub.gif  Tik labai jau trumpai jis žydi  verysad.gif

O tai gal čia tas, kur vadinamas "Nakties Karaliene"? Gal ir pas mane toks žydėjo tik ką schmoll.gif Bet ten toks pats paprasčiausias apvalus dygliuotas kaktusas ax.gif tongue.gif Na jau kaktusai tai manęs išvis nedomina...labai badosi... scare.gif

Na ir dar į temą..."pasigirsiu", kad niekaip nenori žydėti mano japoniukė camelia blush2.gif Neskleidžia žiedelių į šaltą ir agresyvią aplinką scare.gif mega_shok.gif fool.gif Kai buvo šilčiau nesumąstėm ją irgi šilčiau palaikyti blush2.gif Sovėjo stovėjo pumpurėlių gausybė ir...užsistovėjo. O dabar tai jau didžioji jų dalis nulakstė, nubiro... Nes tikriausiai gėlytei per sunku su ta vaikučių gausybe... KRIZĖ tongue.gif Na drąsiausieji tai dar šiaip ne taip kapanojasi...pavyks-nepavyks pražydėti schmoll.gif g.gif mirksiukas.gif
Prisegu parodyt, kokiais žiedais praeitą kartą ši mano japoniukė žydėjo...pavasarį...
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 01 02, 20:24)

Jūsų augalų žiedai, kaip ir visuomet wub.gif wub.gif wub.gif
Gal kamelijai nepatiko temperatūros kaita, nes šiaip, jai patinka vėsiai augti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 02, 19:51)
Jūsų augalų žiedai, kaip ir visuomet  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Gal kamelijai nepatiko temperatūros kaita, nes šiaip, jai patinka vėsiai augti  g.gif

Na mano kamelija tikrai labai vėsiai visą laiką augo...netgi kiek per šaltai...nes tam kambary ilgokai nebuvo išvis šildoma...tai ir "užšalo" pumpurėliai...stovėjo stovėjo laukė laukė...kol...na matau, kad jau yra įtarimas, kad taip ir niekada gali neprasiskleisti schmoll.gif tai atgabenau kur žymiai šilčiau...na jau kokia 15-18 būna pliusinių laipsnių... tongue.gif Bet vistiek tikiuosi dar...na skleidžiasi skleidžiasi...matosi...rodausi... sunglasses2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 02 sausio 2011 - 19:18
user posted image
user posted image
jei kas netingi blush2.gif gal kokia nuoroda ikels kaip cia ja priziureti blush2.gif dovanu gavau tai net nezinau kas kaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2011 01 10, 22:54)

jei kas netingi  blush2.gif gal kokia nuoroda ikels kaip cia ja priziureti blush2.gif dovanu gavau tai net nezinau kas kaip doh.gif

Tai puansetija - Kalėdinė žvaigždė wub.gif Tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 10, 23:16)
Tai puansetija - Kalėdinė žvaigždė wub.gif Tema mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2011 01 10, 21:54)
user posted image
dovanu gavau tai net nezinau kas kaip doh.gif

Šiaip tai labai puošni šventinė gėlytė puansetija thumbup.gif Nors ir ne žiedai, o žydintys lapai... tuo tik dar įdomesnė, retesnė...
Kai "nužydės", neišmesk gėlytės... pradės auginti naujus lapus, kurie vėl nusiraudonins žiemą...
Pasigirsiu prie to paties savo niekaip nemiegančiu baltuoju šerkšnotuoju ciklamenu...kuris turi gana nemažą gumbą (svogūną). Vėl krauna pumpurėlius, jau ir vieną žiedelį parodė... 4u.gif nors sąlygos tam pas mus oi kokios šaltos... bijau.gif Tai ir žiedelis patysęs, nedaug karpytas... bet persytei patinka...
Atsakyti