QUOTE(nidalaura @ 2010 07 08, 11:04)
O as zinokit po gimdymo sveriau 52 kg ir buvau baisus skeletas, tikrai sau negrazi. Saip lieku prie nuomones, kad tik tinginiai diedai kalti, kad ju moterys vakare valgo, o ne...
O as aplamai visada buvau kuda kaip dviratis...formos atsirado po gimdymo, nors po dukros, tai tuos pacius drabuzius nesiojau,kaip ir iki gimdymo...Oi pamenu,ko tik as nedariau,taip norejosi lisna kilograma priaukt...Bet gimdymai viska sukoregavo...virtau is dviracio moterim

Todel dabar visai nesizaviu, tom kurios yra atseit lieknos...man patinka kai moteris, siek tiek apvalesne...o jei dar ir lysnas kilogramiukas, man visai netrukdo...Bet cia tik mano kompleksai...Visada pamenu, kai nuvaziuodavau i gimine...visi sakydavo, oi kokia tu kuda....gal tau valgyt neduoda....

Nors kai pagalvoju, buvo ir kudesniu, klasej pamenu pagal kuduma net antra nuo galo buvau...buvo uz mane ir kudesne, bet ji jau ligonis buvo, turejo sveikatos problemu kazkokiu...
Todel as labai patenkinta dabar kaip atrodau, kad ir vienas kita kilogramas lysnas...Man jis akiu nebraizo...

Man akis braizo kudumas...