QUOTE(erilukaha @ 2010 07 08, 10:44)
Kikirike baik su savo dietom...nera grazesnes moter,kaip nescia, arba katik pagimdzius, as cia is filasofines puses ziuriu...

Ir kol maitini jokiu net kalbu negali, but

As va kol maitinu jokiu dietu nesilaikau, nors as niekad gyvenime ju nesilaikiau... Ir kai nesuki del to galvos ,jis savaime,net nepastebi,kaip nukrinta...Atsiduodu gamtai motineliai, ir ji viska pati sutvarko...O tokioms "snobems" kurios pasakys, gal maziau valgyk...spjauk veidan...(aisku musu tarpe cia tokiu nera, bet gyvenime pasitaiko)...Tau siuo metu svarbiausia,tavo,ir tavo mazyles sveikatyte...Po tokio zygdarbio,reik atsigaut, o ne alint dar organizma dietom...

( as irgi perku pagrinde next

)
ačiū už palaikymą
QUOTE(borooze @ 2010 07 08, 10:54)
Tikėtina

jaunystėj
greičiausiai
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 08, 11:02)
..cia ir mano vyras toks...pikta, namie tik ir girdziu,ka valgysim...net bloga...
uoj žinok pas mano vyrą taip pat,pastoviai kažką burnoje turi turėti

o taip nervina,pastoviai turiu mastyti ką čia valgyti daryti,pastoviai prie puodų - nes jei normalaus maisto nepadarau,nu tai dešrą su svogūnais ryja-nugi skrandį taip galima susigandinti
QUOTE(nidalaura @ 2010 07 08, 11:04)
Noa, ne taip sumanius buvai - reikejo uz kiekviena kilogrameli po karoliuka pirkt, paskata didesne.

Sudziuvus butum

O as zinokit po gimdymo sveriau 52 kg ir buvau baisus skeletas, tikrai sau negrazi. Saip lieku prie nuomones, kad tik tinginiai diedai kalti, kad ju moterys vakare valgo, o ne...

O dieta skamba taip - 3 dienos ryziai (po 150 g sausu issiverdi ir valgai visa diena tik juos), 3 dienos virta vistiena ant garu (300 g) ir 3 dienos obuoliai po 1 kg (tiesa sakant ju neistveriu niekada, gryztu atgal prie ryziu). Druskos negalima tik sojos truputi. 4-5 kg per savaite kaip nebuta.
Papildyta:
O perlu tercetas tai trys perlai, ar isvis nesiskaito?
oho,tikiu kad gera dieta,ale tikrai dabar tokios nesilaikysiu - bijau kad pienuko nesumažėtu

aš geriau šiaip pareguliuosiu ką valgau,gal pradės kristi svoris

šiaip po pirmo gimdymo 2kg liko,ir dabar liko 2kg,nu nėra tiek daug - ale kai aš mažo ūgio tai kiekvienas gramas matosi
QUOTE(Dasha @ 2010 07 08, 11:23)
Aaa panos, džiaukitės su manim - laimėjau loterijoj !!!!!!!!!!!!
wow,kaip sveikinu - ech žinau tą jausmą-kai aš laimėjau laimės magžą tai visą savaitę išsišiepus vaikščiojau
[/I]www.kokkinofoto.lt[I]