Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. R.Daunoravičius

Man jis darė planinį cezarį. Šis gydytojas yra profesionalas, viską atliko puikiai.
Atsakyti
As taip pat skambinausi su siuo gydytoju. Mano gimdymo data birzelio 23 d. tikiuosi anksciau nepagimdysiu ir sulauksiu gydytojo sugryzusio po atostogu ir pailsejusio thumbup.gif Buvau pas ji nulekusi pries keleta dieneliu, tai del visa ko dave kitos daktarytes vizitine kortele - manau, kad toks poelgis rodo jo atsakinguma.
Atsakyti
Sveikos,
Aš ką tik pagimdžiau jau trečiąjį sūnų pas Daunoravičių, ir esu visiškai tikra, kad jeigu kada dar kartą ryžčiausi gimdyti (nu norisi dar tos mergaitės:)), tai nedvejodama gimdyčiau tikrai tik pas jį.
Aišku, turbūt kiekviena nėščioji turi pasirinkti gydytoją, su kuriuo sutaptų "biolaukai". Man asmeniškai, labai imponuoja Daunoravičiaus santūrumas ir profesionalumas: ant gimdymo stalo aš mažiausiai noriu pokštauti, ir labiausiai trokštu, kad šalia būtų žmogus, kurio priiminėjamais sprendimais galėčiau pasitikėti.
Be abejo, tariantis su Daunoravičium visada yra rizika, kad gali būti, kad kai gimdymas prasidės, jis negalės atvykti (tai tikrai labai užimtas daktaras, tad reikia tą suprasti), tačiau kas mane visada ramina: netgi jeigu jis ir negalės atvykti, jis visada pasirūpins tinkama priežiūra (suorganizuos kitą gydytoją, pasirūpins personalu, geriausiomis palatomis ir t.t.).
Mane stebina kai kurie anksčiau išsakyti komentarai, kurie piktinasi, kad Daunoravičius pasako važiuoti į priimamąjį, kuomet jam paskambina vidurnaktį. Aš pas jį gimdžiau tris kartus, ir man nei karto net mintis nekilo pulti skambinti jam: pirmiausia ramiai nuvažiuodavau į gimdymo namus, ir tuomet jau žiūrėdavau pagal situaciją. Pirmą kartą kai gimdžiau, važiavome pirmą valandą nakties. Tačiau ligoninėje pasakė, kad visas procesas yra tik tik prasidėjęs, ir kad gimdysiu tik apie pietus kitos dienos. Taigi, aš ramiai sulaukiau ryto, ir tuomet paskambinau Daunoravičiui. Tiesa, dar viena detalė: Daunoravičiaus pavardė iš tiesų veikia magiškai: jeigu prieš tai personalas būna grubus (vos ne "ko čia mus prikėlei iš miegų", taip man buvo pirmą kartą gimdant), tai lengvas klausimas: "Ar man skambinti Daunoravičiui dabar, ar šiek tiek palaukti?" labai greitai pakeičia visą situaciją.
Tiesa, tariantis su juo taip pat reikia įvertinti faktą, kad jis galbūt nebus šalia tavęs visą gimdymą. Vėlgi, tai normalu - juk jis turi ir daugiau pacientų, rimtų operacijų ir t.t. Tačiau svarbiausia, kad net ir protarpiais tik užeidamas patikrinti situaciją, jis priima sprendimus ir nuleidžia juos žmonėms, kuriais jis pasitiki. Žodžiu, aš dėl to visiškai nedariau tragedijos.
Dėl pinigų irgi galiu pakartoti tik tai, ką rašė dauguma: tai niekada nėra diskusijų objektas. Mes visada pinigus duodame tik atsisveikinant su daktaru, ir niekada nėra buvę, kad jis nors kiek užsimintų ta tema - vienintelis pasakymas "Žiūrėkit, nenuskriauskit savęs". O kiek duosime, niekada patys prieš laiką nesvarstome: visada paliekame tai savieigai, nes niekada nežinai, nei koks gimdymas bus, nei kada gydytojui prie tavęs reikės atvykti (tai bus naktį, savaitgalį, per šventes).
Tad tokia būtų mano patirtis (jau tikrai nemaža:)) su šiuo tikrai nuostabiu daktaru. Sėkmės visoms, kurios dar laukiatės!
Atsakyti
Lotusas, as visai sutinku su Tavim - kazkaip nieko nuostabaus kad daktarai gali nebeatlaikyti, jei per nakti turi kelis kartus lekti i "netikrus" alermus - o dar gi jis ir saliai gyvena, tai nera reikalo daktaro versti is lovos - atvaziuoji ir pasako priimamajame kokia situacija, o tada ir arba kvietiesi arba gimdai pas budinti, nes gi visko atsitinka - ir salia gyvenentis gali ateiti po "visko" - 9 minutes ir vualia! Per tiek laiko ir is savo skyriaus gali nespeti ateiti ax.gif

O kad nestovi salia tai irgi - o ka siaip aplamai daktarams veikti jei tau tik saremiai ir atsidarineji? tam yra akuseres, kurios irgi ateina-iseina, gi dazniausiai uzdeda vaisiaus tonusus sekanti aparata ir klausaisi kaip jo sirdele ten tuksi. As kai gimdziau pas RD tai po priimamojo susideliojom visus taskiukus- kada leidziam antibiotikus, kada ivedam kateteriuka, ar darom epidura...o paskui ateina-iseina-ateina-iseina, o kai pradisejo stangos, tai jis is kazkur isdygo ir ememes darbo.
Atsakyti
Sveiki,

09-05-26 pagimdziau mergaite pas R.Daunoraviciu.100% sutinku su Lotusu smile.gif
Aciu tikram profesionalui uz sekminga gimdyma ir sveika vaikeli.
Sekmes visiems!
Atsakyti
Gimdziau pas ji ir tikrai likau patenkinta, gimdyma prisimenu tikrai kaip nuostabu ivyki. Suzavejo santurumas ir profesionalumas priimant sprendimus. O siaip zmogus su jumoro jausmu, praskaidrindavo nuotaika reikiamu laiku.
Atsakyti
QUOTE(Lotusas @ 2009 07 05, 17:19)
Sveikos,
Aš ką tik pagimdžiau jau trečiąjį sūnų pas Daunoravičių, ir esu visiškai tikra, kad jeigu kada dar kartą ryžčiausi gimdyti (nu norisi dar tos mergaitės:)), tai nedvejodama gimdyčiau tikrai tik pas jį.

Nepaprastai viską teisingai parašėte apie gydytoją R.Daunoravičių wub.gif Mums su vyru tik patys geriausi ir mieliausi prisiminimai apie šį gydytoją 4u.gif Daug daug jam sveikatos ir dar daug darbingų metų 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, ar tiesa, kad gyd. R. Daunoravicius priima gimdyves tik savo darbo valandomis? Jo, kaip vedejo, darbo valandos daugmaz sutampa su standartinemis nuo 8 iki 17? Tik i gryba nubega, kai uzrasymai yra?

Gal zinote, ka gyd. rekomenduoja nestuke.gif nestuke.gif vietoj saves?
Atsakyti
Mamos, kurios esat labai juo patenkintos, ar sis gydytojas siule ar net stimuliavo jusu gimdyma?
Atsakyti
QUOTE(Reja26 @ 2009 08 26, 10:17)
Mamos, kurios esat labai juo patenkintos, ar sis gydytojas siule ar net stimuliavo jusu gimdyma?

Pirma karta buvau pernesiojus savaite , tai skatinamuosius leido, antra kart kaklelis lb letai atsidarinejo - ir gi teko"paragauti" skatinamuju. ax.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau pas šį daktarą ir esu labai patenkinta wink.gif Manau, kad ir ateityje prireikus kreipsiuosi tik į jį.
Tai tikrai ramus žmogus, kuris net esant komplikacijoms, sugeba nesukelti sumaišties ir mama ramiai sau laukia savo mažos gyvybės atėjimo wink.gif žaviuosi jo darbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reja26 @ 2009 08 26, 10:17)

Taip,antra gimdyma teko stimulioti.As dziaugiosi,kad viskas gerai praejo,nors procedura nemaloni.Vaikas gime sveikas. smile.gif
Atsakyti