Kiek arogantiškas ir kartais pritrūksta priežiūros gimdyvėms. Mūsų viena pažįstama gimdė pas jį dvynukus ir šis nepastebėjo, kaip vienas užduso mamytės pilvuke. Dėl šios priežasties jis nebuvo mano pasirenkamų gydytojų sąraše. Gal geriau jaunesnis, mažiau patyręs. Dėl šios priežasties jaunas gydytojas labiau stengsis ir atidžiau prižiūrės gimdyvę.

QUOTE(ausra.rasa@centras.lt @ 2009 11 24, 18:41)
Kiek arogantiškas ir kartais pritrūksta priežiūros gimdyvėms. Mūsų viena pažįstama gimdė pas jį dvynukus ir šis nepastebėjo, kaip vienas užduso mamytės pilvuke. Dėl šios priežasties jis nebuvo mano pasirenkamų gydytojų sąraše. Gal geriau jaunesnis, mažiau patyręs. Dėl šios priežasties jaunas gydytojas labiau stengsis ir atidžiau prižiūrės gimdyvę. 

tikrai nera jame nei laso arogancijos, o del nepastebejo, manau ne jum kalbet, nes tik ta mamyte gali papasakot savo istorija ir manau yra niuansu ir ne vienas del ko taip atsitiko ir nemanau kad cia gyd aplaidumas, as palaidojau dukryte del gyd aplaidumu ir po netekties tik gyd daunuoravicius atreagavo tinkamai su visa pagarba man ir mano baimem, be joku ten kaskokiu nesamningu sapolejimu, ka sulaukiau is kitu gyd. o ant karstos rankos kai zmogus skesta skausme, ji gali pasakyt dauk garsiu fraziu ir kaltinimu, bet nereiskia kad taip ir yra.
zodziu, gyd irgi zmones, ir nepamirskim to

Mielosios mamos,
tikrai nesakau, kad šis gydytojas blogas ar pan. Tiesiog žmonės keičiasi. Ši istorija apie dvynukus nutiko 7 metai atgal. Po to dažnai teko girdėti, kad gydytojas neatvažiuoja, kai susitari ir pan. Šiandien gal viskas yra kitaip.
Kaip žmogus, jis tikrai yra labai mielas (kai nori). O juk mūsų rankose gydytoją paskatinti šiam norui.
tikrai nesakau, kad šis gydytojas blogas ar pan. Tiesiog žmonės keičiasi. Ši istorija apie dvynukus nutiko 7 metai atgal. Po to dažnai teko girdėti, kad gydytojas neatvažiuoja, kai susitari ir pan. Šiandien gal viskas yra kitaip.
Kaip žmogus, jis tikrai yra labai mielas (kai nori). O juk mūsų rankose gydytoją paskatinti šiam norui.

QUOTE(ZEMIKA @ 2009 11 30, 15:55)
Mielosios mamos,

Na as tai gimdziau pries 5 su spuse metu, pries 2 metus ir dabar vasari gimndysiu... Kakzaip tikrai negaliu su tuom sutikti. Taip kardinaliai zmones nesikeicia...

Šiandien grįžau iš ligoninės po cezario pas Daunoravičių. Ir kaip gydutojas labai profesionalus, ir kaip žmogus labai fainas. Linkiu kiekvienai gimdyvei su juo susidurti, nes su kiekvienu jo žodžiu jauti šimtaprocentinį pasitikėjimą juo kaip savo srities profesionalu. Jau gulint operacinėje jis buvo užsidėjęs kaukę, bet vien tik iš jo akių matėsi didžiulis susikaupimas. Operacija pavyko puikiai, trečią dieną atsisakiau net diclofenac žvakučių nuo skausmo, nes nebejutau reikalo, kadangi taip smarkiai rando ir neskaudėjo. O namo išleido jau po keturių dienų. Galiu pasakyti, kad Daunoravičiaus darbas man buvo aukščiausiame medicininių paslaugų lygyje.
Aš pati gimdžiau savo pirmąjį beveik prieš 5 metus pas šį gydytoją, ir dabar antrą kartą tikrai norėčiau vėl pas jį. Tik girdėjau, kad po patirto insulto jis ne visada naktį ir savaitgaliais važiuoja, bet po jo patirto insulto man tai visiškai suprantama. Tik va tartis bus sudėtingiau matyt
bet jis parekomenduoja vietoj savęs tuo laiku.
Šiap tai merginos kurios norit tartis, gydytojas normaliai šnekėtis apie gimdymą tik ir pradeda apie 36 savaitę, bet kažkaip aš to nesureikšminau. Buvau paskambinus anksčiau susitarėm, kad ateisiu kai bus 36 ir po to vaikščiojau pas jį kas savaitę iki pat galo, nei už vieną vizitą nemokėjau ir net kalbos nebuvo apie pinigus, o apie tas tūkstantines "stafkes" tai man iš vis iš mistiko srities
Kiek atsidėkodamos duosit tiek ir paims grąžos gi neduos, o iš mano patirties aš iš viso galėjau išeiti ir niekaip neatsidėkojus, mano vyras paskutinę dieną lakstė jo ieškodamas

Šiap tai merginos kurios norit tartis, gydytojas normaliai šnekėtis apie gimdymą tik ir pradeda apie 36 savaitę, bet kažkaip aš to nesureikšminau. Buvau paskambinus anksčiau susitarėm, kad ateisiu kai bus 36 ir po to vaikščiojau pas jį kas savaitę iki pat galo, nei už vieną vizitą nemokėjau ir net kalbos nebuvo apie pinigus, o apie tas tūkstantines "stafkes" tai man iš vis iš mistiko srities

Pilnai sutinku su nercep. Beje, musu gerbiamas daktaras dar yra ir Sausio 13 ivykiu dalyvis.
http://adamkus.presi...nai/table.phtml
http://www.laisve15....umentas-613.htm
http://adamkus.presi...nai/table.phtml
http://www.laisve15....umentas-613.htm
Gimdziau pas si gyd. pries 4 dienas. Gyd. tikras profesionalas, viskas praejo labai sklandziai, vaikas gavo 10/10 pagal Apgar. As nei plysau, nei mane kirpo. Po 2 paru jau isleido namo. Jei tektu gimdyti dar karta, tai gimdyciau vel pas si gyd.
Sveikos,
savo vyresneli pries 7 metus gimdziau pas ji, ir pasakysiu taip - niekas taip neramino, kaip jo svelnus, ramus elgesys, raminantis tonas, ir super profesionalumas. Jis ir kvepavo kartu
, ir puikiai dirigavo visam gimdymui. Kazkas anskciau rase, kad jis uz naturalu gimdyma.Taip, jis sake, kad siaip reikia stengtis paciai. Ir tik krastutiniu atveju galvoti apie nuskausminamuosius. Bet visa kita - kviesciau neabejoti juo. Tpfu tpfu tpfu, jei viskas gerai - savo pilvinuka ir gi noreciau gimdyti pas ji.
savo vyresneli pries 7 metus gimdziau pas ji, ir pasakysiu taip - niekas taip neramino, kaip jo svelnus, ramus elgesys, raminantis tonas, ir super profesionalumas. Jis ir kvepavo kartu

QUOTE(krize @ 2009 11 06, 17:13)
Pritariu.
Be to, koks jis ten prestizinis daktaras, jei priima bet kuria, kuri jam pasiskambina telefonu. Jei jau prestizinis butu, tai tik "grietinele" gydytu. Gerbiu be galo si gydytoja, vyresnele gimdziau pas ji, jaunelis paskubejo dar gydytojui beatostogaujant.
Be to, koks jis ten prestizinis daktaras, jei priima bet kuria, kuri jam pasiskambina telefonu. Jei jau prestizinis butu, tai tik "grietinele" gydytu. Gerbiu be galo si gydytoja, vyresnele gimdziau pas ji, jaunelis paskubejo dar gydytojui beatostogaujant.

QUOTE(ZEMIKA @ 2009 11 24, 17:41)

Tokio sviesaus proto, neeiliniu sugebejimu ir itin pagarbus zmogus nebuna arogantisku..

Del tonelaimingo vykio, kai vaikiukas uzduso... Nematau jokios informacijos.. Ar tikai tai butent jo kate? Kokioje stadijoje tai ivyko? Ar jis tikrai galejo bent ka nors pakeisti? Juk jis ne Dievas! Jis tik supergydytojas..

jaunesnis, maziau patyres?!

QUOTE(ZEMIKA @ 2009 11 30, 15:55)
Mielosios mamos,

kalba eina apie esminius zmogaus bruozus, o jie tikrai nesikeicia..

Del neatvaziavimo... Kaip dabar yra - nezinau.. bandysiu pas ji kovo pab. gimdyt.. O pries 2 metus, kai gimdziau savo pirmaji, maciau kaip zmogus dirba. Pries gimdyma as savaite gulejau jo skyriuje. Visa ta savaite jis ligoninej po 16-20h per para praleisdavo. Manai, kad zmogus gali daugiau? As abejoju. Jis ne 30metis jaunuolis, kad taip paveztu... Ir man sake - jei galesiu, tikrai priimsiu tavo leliuka, bet jei tuo metu gimdys kita - tikrai nemesiu darbo per viduri.. arba jei jau nebepaeisiu, tas kelias h miegosiu - nepazadu... Manau, kad tai normalu. Galiausiai zmones ir serga ir visaip... Juk jis - tik zmogus..
O jis mano angeliuka isgelbejo.. Reto profesionalumo zmogus..
Paskatinti?!