QUOTE(urbetyte @ 2010 05 03, 20:40)
noriu pasidalinti ir as savo patirtim - gal kam tai bus perspejimas.
ketinau gimdyt pas Daunoraviciu. kadangi esu turejusi labai sunkiu pilvo operaciju - nuo nestumo pradzios mano ginekologei kildavo abejoniu, ar gimdysiu naturaliai ar ne. tuo tarpu Daunoravicius kategoriskai pareiske, kad gimdysiu pati. nekreipe demesio nei i mano nuojautas, abejones, nei i aktyvu herpes virusa. zinoma, as nesu kompetetinga spresti pati, bet gimdyt tikrai jau labai nenorejau, nors skausmo absoliuciai nebijau, juolab kad po tokiu operaciju, kiek zinau, cezaris yra skausmingesnis nei pats gimdymas. veliau i mano jau beveik paranojiska nuojauta daktaras nekreipe jokio demesio - net pyko ir toli grazu ne maloniai bendravo. po keliu apsilankymu neapsikenciau ir apsigalvojau. supratau, kad jam ant manes visiskai nusispjaut, nors uz kiekviena apsilankyma "atsidekodavau". tuomet pakliuvau pas kita puikia daktare. po cezario (kuri jos manymu vienareiksmiskai reikejo daryt) ji pasake, kad net jei buciau sveika, pati buciau nepagimdziusi ir vis tiek buciau operuota, o vaikeliui butu kiles labai didelis pavojus su nezinia kokia baigtim... taigi mano motiniska nuojauta buvo absoliuciai teisinga. dabar belieka dziaugtis, kad as savo vidiniu balsu pasitikejau labiau nei daktaru. o kitu atveju - kas butu, jeigu butu - net nesvarstyt.
tik noriu priminti visoms, kad Daunoravicius toli grazu nera tobulas gydytojas. nesureiksminkit jo pagalbos - pirmiausia padekit sau pacios.
parasiau ne tam, kad gincyciaus del daktaru kompetencijos. tik tam, kad paseciau abejone. o abejone padetu priimti geriausius sprendimus.
sekmes visoms.
O as manau, kad gydytojas geriau zino, nei visos tos musu mamiskos nuojautos. As cezario norejau is savanaudisku paskatu. Kai papasakojau draugems, tai jos tik ranka numojo, sako: " gydytojui tai lengvi pinigai ir visada geras rezultatas, tik pasakyk, kad nori cezario ir Tau su malonumu ji is karto padarys".
Deja deja, i mano prasymus Daunoravicius neatsizvelge, "lengvais" pinigais nesusigunde ir pasake, kad bus taip kaip mums abiems su vaikeliu butu geriau. Kadangi gimdymo terminas praejo, o man jokia veikla neprasidejo, buvau paguldyta iligonine. Gydytojas Daunoravicius mane skatino, nors ir vel prasiau, kad to nedarytu, o darytu CP, net argumentavau, kad kas bus jei nakti mano gimdymas prasidetu, i tai gydytojas paske, kad be problemu atvaziuos pas mane ir nakti. Taciau ar tai mano pasamones galia padare savo darba, ar taip ir nelemta buvo tam mano kakleliui atsiverti, bet gimdyt taip ir nepradejau, kadangi vandenu pradejo mazeti ir vaikelio judesiai silpnejo, tai kita diena Gydytojas mane operavo.
Operacija praejo sekmingai. Esu labai jam dekinga uz tai, kad padare viska ka galejo. Man jis visam gyvenimui liks Gydytoju is didziosios raides.
Keistas dalykas tas šiuolaikinės moters tikėjimas: netiki Dievu, o vyru tiki
Mano hobis čia