QUOTE(Arvile' @ 2010 07 15, 11:11)
Labas
atsiprasau, kad isiverziau i jusu tema. Bet kaip suprantu, esate susidure su depresija, tai noreciau isgirsti jusu nuomone
Mano vyrui daktaras diagnozavo depresija ir siulo gerti vaistus

Jo mama sirgo stiprios formos depresija... daug su juo snekejom, kad sita liga yra paveldima, sakiau jam, kad man baisu, jog jam taip nenutiktu. Vyro mama mire pries puse metu, mes prardom kudiki, buvom prarade darbus, zodziu buvo juodas periodas ziema... Bet dabar darbus abu jau turim ir esam jais patenkinti. Viskas lyg stoja po truputi i savo vezes. Praejo puse metu po persileidimo, tai kaip ir galetume vel planuoti leliuka... Bet vyras vis karts nuo karto blogai pasijausdavo ir nutare, kad jam reikia apsilankyti pas psichologa (ar psichiatra, nelabai skiriu

). Palaikiau si jo sprendima. Jis liko patenkintas vizitu, tik tiek, kad isgirdom tai, ko abu bijojom

tarsi jauciau, kad anksciau ar veliau paveldeta depresija pasireiks ir pas ji, bet isgirsti tai garsiai buvo labai skaudu... Na, jei gydytojas sako, kad reikia gerti vaistus maziausiai 6 men., tai reiskias reikia... BET... Noreciau planuoti nestuma artimiausiu metu ir bijau, kad vaistai paveiks vyro sveikata (lytine irgi)

Gal jums kuriai nors teko su tuo susidurti? Po kiek laiko, nutraukus vartoti vaistus, atsistato organizmas?
Ir dar... labai bijau, kad ir musu busimas vaikelis paveldes sia liga
Buciau dekinga uz bet kokia nuomone
as irgi linkus i depresija.galiu tau pasakyt tik tiek,kad tau bus sunku su tavo vyru,jei nesigilinsi kas tai per liga.man gydytoja sake,jog mano organizmas negamina to vadinamojo laimes hormono,uz tai kas negerai,as linkus depresuot.kazkada kai gyvenau su pirmuoju vyru maniau,kad jis kaltininkas to jog esu nelaiminga.net gydytoja pasake,kad kol gyvensiu su juo turesiu gert antidepresantus.na,aciu dievui issiskyriau,galvoju db tai jau risau su tais vaistais.o gerus buvau apie 4m.po to susiradau kita vaikina,visko budavo-uzeidavo tos juodos dienos,praeidavo.bet vaistu kategoriskai atsisakydavau.pragyvenau 8m.bet siandien tokia situacija,kad mes ant skyrybu slenkscio,pasirodo jis negali pakest tu mano juodu periodu.is praktikos zinau,kad jie uzeina kai sunku,po to praeina,jei turi palaikyma.uz tai stengiausi gyvent be vaistu,galvoju ir si karta praeis,bet meno antrai pusei nusibodo mano juodieji periodai.as db jauciuosi kaip tas mantas,kuris gyvent nenori.tik as zinau,kad to nepadarysiu.jau daugybe karu apie tai galvojau,bet dar ne karto rimtai pries save nepakeliau rankos.suprantu,kad lb sunku gyventi su tokiu zmogum.nors dauguma mano pazistamu net nepatiketu jog as tokia esu.nes kompanijoj as esu jos siela,lydere.bet kai buna juodos dienos sedziu namie uzsidarius ir su niekuo nebendrauju.vat taip yra gyvenime.kitiems atrodai stiprus saunus zmogus,o pats kartais netelpi savy nuo skausmo.ir svarbiausia,kad artimiausi zmones to nesupranta.jiems atrodo,kad maivaisi