QUOTE(Neityri @ 2010 08 29, 22:14)
ojoj suprantu maxima tikrai ne sauniausia vieta ypac su tokiom problemom:( (mano sese ten dirbo tai prisiklausiau idomybiu) na as tau noriu palinket stiprybes ir kad greiciau ateitu svente i tavo kiema:) visi psichiatrai kuriuos galeciau parekomenduot yra is vasaros bet jie privaciai dirba su tais kurie neguli ligoninej tao butu Nino Mackina (nors ji daug kam nepatinka bet man ji tokia kieta pasirode)

Dalia Pociene, Diana Verseckiene:) pati pas Mindauga Sablaiviciu lankausi jis ir kazkada vasaraoj dirbo. tai va o be vaistu esu isbuvus apie tris menesius ilgiausiai. bet kelis kartus teko nutraukinet. tai vel pradejau gert cymbalta siule valdoxana bet kazkaip nznau jei sie netiks tada jamsiu

dar ir ligonine man kvepia bet kazkaip nebenriu bet jei teks tai ka padarysi

o kokius raminamuosius geri?
aciu uz rekomendacijas, dabar dar pabusiu poliklinikoj, jei nelebai pades,tai pasinaudosiu tavo pasiulymais
geriu Rudotel (medazepamum). bet taip idomiai - 1dien vos issilaikiau darbe,uzejo priepolis ( nu panika) ir viskas, geriau raminamus bet vos padejo,grizau namo ir miegot nuejau. 2dien puse velnio-viena raminama isgeriau ir laikiaus gan padoriai. o va likusias 3 dienas isvis negeriau raminamu,kaip ir nereikejo,susitvarkiau be ju... va taip keistai buna,nesuprasi..nu bet 3 dienos be rudotelio tai jau pasiekimas man:) gal gereja bukle...
o tai kodel tave i ligonine guldo? depresija buna ar kaip nors fiziskai pasireiskia ir paguldo? ar padeda ligonines aplinka?...o tu dirbi? nes mastau jei man taip tektu nutraukt darba tai ir atleistu,nelaikytu darbdavys tokios problemiskos...