Įkraunama...
Įkraunama...

Valdoxan 25 mg

QUOTE(Neityri @ 2010 08 17, 21:11)
Kaip tau vaistai gal jau dingo mieguistumas? ar visgi pakeitei? g.gif

geriu juos nakciai tai mieguistumo dienomis nejauciu. pasilikau dar kolkas prie situ vaistu. bet nznau ka toliau daryt, nes kartais buna dienos visai neblogos, o kartais visai blogai. va pvz siandien tai labai blogai jauciausi... verysad.gif ir vel galvoju - mesti darba... bet kas toliau bus...
o kaip tau? ar gereja?
Atsakyti
QUOTE(erating @ 2010 08 18, 19:21)
geriu juos nakciai tai mieguistumo dienomis nejauciu. pasilikau dar kolkas prie situ vaistu. bet nznau ka toliau daryt, nes kartais buna dienos visai neblogos, o kartais visai blogai. va pvz siandien tai labai blogai jauciausi... verysad.gif ir vel galvoju - mesti darba... bet kas toliau bus...
o kaip tau? ar gereja?

toliau sveikdama susirasi kita o gal kitas kolektyvas ir aplinka tau kaiptik pades sveikti;) o su manim tai as jau kelinti metai vaistus geriu...tik dabar ne nes kazkodel organizmas pradejo juos atmetinet. noriu susirasti kita psixiatra ir bandyt kazka kalbet su juo del vaistu. nes be ju man oiiii kaip negerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neityri @ 2010 08 18, 20:13)
toliau sveikdama susirasi kita o gal kitas kolektyvas ir aplinka tau kaiptik pades sveikti;) o su manim tai as jau kelinti metai vaistus geriu...tik dabar ne nes kazkodel organizmas pradejo juos atmetinet. noriu susirasti kita psixiatra ir bandyt kazka kalbet su juo del vaistu. nes be ju man oiiii kaip negerai smile.gif

tai as irgi jau ketvirtus metus geriu vaistus. na su pertraukom, bet atrodo kad max puses metu pertrauka turejau:) tai va nusibodo-noriu galutinai pasveikt,jei tai imanoma:)) kai pradejau sirgt tai ir pradejau dirbt tame darbe, tai sunku buvo sveikti..tai taip ir tampausiu 4 metus:) o pas koki psichiatra eini? as vazinedavau i kauna, i neuromeda. bet va dabar perejau i poliklinika-nereik moket uz susitikimus ir vazinet i kita miesta nereik:) bet nznau kaip su polikliniku psichiatrais buna..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erating @ 2010 08 19, 19:40)
tai as irgi jau ketvirtus metus geriu vaistus. na su pertraukom, bet atrodo kad max puses metu pertrauka turejau:) tai va nusibodo-noriu galutinai pasveikt,jei tai imanoma:)) kai pradejau sirgt tai ir pradejau dirbt tame darbe, tai sunku buvo sveikti..tai taip ir tampausiu 4 metus:) o pas koki psichiatra eini? as vazinedavau i kauna, i neuromeda. bet va dabar perejau i poliklinika-nereik moket uz susitikimus ir vazinet i kita miesta nereik:) bet nznau kaip su polikliniku psichiatrais buna..smile.gif

as gulejus vasaroj ne karta tai ten labai geri psichiatrai man daug padejo...o i poliklinika tik kai griztu iskart atkrentu...sian nebesusilaikiau ir uzsirasiau privaciai:) pirmadieni eisiu. aisku brangu nznau dar kaip sukrapstyt tuos pinigelius bet reiks kazka galvot;) vaiki(nepyk uz kreipini) bet gal tau tikrai bus geriau susiradus nauja darba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neityri @ 2010 08 19, 22:50)
as gulejus vasaroj ne karta tai ten labai geri psichiatrai man daug padejo...o i poliklinika tik kai griztu iskart atkrentu...sian nebesusilaikiau ir uzsirasiau privaciai:) pirmadieni eisiu. aisku brangu nznau dar kaip sukrapstyt tuos pinigelius bet reiks kazka galvot;) vaiki(nepyk uz kreipini) bet gal tau tikrai bus geriau susiradus nauja darba 4u.gif

na as pilnai tikiu kad butu geriau pakeitus darba, bet kad va sunku dabar ji rast.. o dirbu maximoj-tai ten oi darbelio kiek...snd va ryte tiek visi ant galvos lipo-visiems viska reik padaryt cia ri dabar ir per 5 min. blin nespeju. tai streso tiek ivaro, snd net rankos drebejo,isgeriau raminamu tablete. poto atsigavau popietu. zdz sunku tokiem darbe. net per pietus dirbt reik-nei minutes poilsio...reik tiketis kad ateis ir i mano kiema geresni laikai... unsure.gif
jei zinai gera privatu psichiatra vilniuj-rekomenduok man ax.gif pakrapstyciau pinigeliu tokiam reikalui kaip sveikata..nors db jau beveik 2 men valdoxan geriu,tai jauciu pagerejima,bet vistiek i diena karta isgeriu ir raminamuju..nors sake daktaras nebegert ju,sake priprasiu.nu bet ka darysi kai ner kur dingt:/
o kiek paskutini karta issilaikei be vaistu? kaip supratau vel grisi prie ju...
Atsakyti
ojoj suprantu maxima tikrai ne sauniausia vieta ypac su tokiom problemom:( (mano sese ten dirbo tai prisiklausiau idomybiu) na as tau noriu palinket stiprybes ir kad greiciau ateitu svente i tavo kiema:) visi psichiatrai kuriuos galeciau parekomenduot yra is vasaros bet jie privaciai dirba su tais kurie neguli ligoninej tao butu Nino Mackina (nors ji daug kam nepatinka bet man ji tokia kieta pasirode)smile.gif Dalia Pociene, Diana Verseckiene:) pati pas Mindauga Sablaiviciu lankausi jis ir kazkada vasaraoj dirbo. tai va o be vaistu esu isbuvus apie tris menesius ilgiausiai. bet kelis kartus teko nutraukinet. tai vel pradejau gert cymbalta siule valdoxana bet kazkaip nznau jei sie netiks tada jamsiu smile.gif dar ir ligonine man kvepia bet kazkaip nebenriu bet jei teks tai ka padarysi smile.gif o kokius raminamuosius geri?
Atsakyti
QUOTE(Neityri @ 2010 08 29, 22:14)
ojoj suprantu maxima tikrai ne sauniausia vieta ypac su tokiom problemom:( (mano sese ten dirbo tai prisiklausiau idomybiu) na as tau noriu palinket stiprybes ir kad greiciau ateitu svente i tavo kiema:) visi psichiatrai kuriuos galeciau parekomenduot yra is vasaros bet jie privaciai dirba su tais kurie neguli ligoninej tao butu Nino Mackina (nors ji daug kam nepatinka bet man ji tokia kieta pasirode)smile.gif Dalia Pociene, Diana Verseckiene:) pati pas Mindauga Sablaiviciu lankausi jis ir kazkada vasaraoj dirbo. tai va o be vaistu esu isbuvus apie tris menesius ilgiausiai. bet kelis kartus teko nutraukinet. tai vel pradejau gert cymbalta siule valdoxana bet kazkaip nznau jei sie netiks tada jamsiu smile.gif dar ir ligonine man kvepia bet kazkaip nebenriu bet jei teks tai ka padarysi smile.gif o kokius raminamuosius geri?

aciu uz rekomendacijas, dabar dar pabusiu poliklinikoj, jei nelebai pades,tai pasinaudosiu tavo pasiulymais smile.gif
geriu Rudotel (medazepamum). bet taip idomiai - 1dien vos issilaikiau darbe,uzejo priepolis ( nu panika) ir viskas, geriau raminamus bet vos padejo,grizau namo ir miegot nuejau. 2dien puse velnio-viena raminama isgeriau ir laikiaus gan padoriai. o va likusias 3 dienas isvis negeriau raminamu,kaip ir nereikejo,susitvarkiau be ju... va taip keistai buna,nesuprasi..nu bet 3 dienos be rudotelio tai jau pasiekimas man:) gal gereja bukle...
o tai kodel tave i ligonine guldo? depresija buna ar kaip nors fiziskai pasireiskia ir paguldo? ar padeda ligonines aplinka?...o tu dirbi? nes mastau jei man taip tektu nutraukt darba tai ir atleistu,nelaikytu darbdavys tokios problemiskos...
Atsakyti
ar yra dar vartojanciu si vaista ?
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 06 14, 21:40)

Mano mama juos geria nakčiai, kiek žinau jie ir skirti būtent nakčiai, šiaip jai jie labai tinka, miega kuo puikiausiai, ir jie nėra iš raminamųjų prie kurių priprantama, jie kaip antidepresantas, galima ilgai naudoti
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 06 14, 18:40)

Vartoju, bet dar labai trumpai. Kartu su Escitalopram'u (Cipralex). Miegustumo tfu tfu tfu nejaučiu, gal dėl to, kad visada pataikau laiku nueiti į lovą smile.gif
Atsakyti
Nuėjau savaitgalį nusipirkti Valdoxaną ir šventinis siurprizas, vaistas pabrango 3 kartus ir dabar kainuoja 150 lt blink.gif
Atsakyti
Man siuos vaistus gydytoja israse pries savaite, bet jauciausi siaubingai prislegta, todel grizau prie savo cipralex. Dezute tik pradeta, suploti 150lt verysad.gif ir kur juos man dabar kist? nesuprantu, kodel tokiu vaistu nepriima atgal i vaistine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jamie: 12 liepos 2012 - 16:34