Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(indruciukas @ 2010 07 26, 09:57)
sania, reiktu visgi man atlekti iki taves  blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif

del signalizacijos.... rasot,kad reaguoja i peles- bet tai pas jus perimetro(judesio) davikliai ne pagal "gabaritus" uzprogramuoti  g.gif  As kai klausinejau savu meistru, tai sake programuoja pagal ugi ar svori blink.gif - kad nereguotu i peles, muses ir visokia smulkme g.gif

Davikliai, kurie i maza svori nereguoja yra brangesni (Ilonux minejo man). Tai pas mus ir suveike, kur i kokias peles turetu nereguot g.gif

Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 26, 11:26)
O tai virsuj to atvertimo neuztenka ax.gif ?

man virtuveje orlaide butu labai liuks. Kai lauke buna salta ir atsiverti langa, tada nemaloniai vejelis traukia, o dar kai mazoji pastoviai kartu su manim virtuveje darbuojasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 07 26, 11:34)
O tai vis ir neatleki biggrin.gif

tai kazkaip nedristu- visgi ir darbas, o ir savu reikalu turi ... nu visgi reiks,gi dar ir skoloj esu blush2.gif

QUOTE(sania @ 2010 07 26, 11:36)
man virtuveje orlaide butu labai liuks. Kai lauke buna salta ir atsiverti langa, tada nemaloniai vejelis traukia, o dar kai mazoji pastoviai kartu su manim virtuveje darbuojasi doh.gif

o tai mikroventiliacija netinka g.gif as tai del to ir nedejau orlaidziu, nes galvojau mikroventiliacijos uzteks g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 26, 11:34)
Davikliai, kurie i maza svori nereguoja yra brangesni (Ilonux minejo man). Tai pas mus ir suveike, kur i kokias peles turetu nereguot g.gif

tai nesupratau,kurie davikliai pas jus suveike, tie kur reaguoja i peles ar tie kur ne g.gif tai gal nesuprogramuoti dar kol statybos vyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 26, 12:44)
tai kazkaip nedristu- visgi ir darbas, o ir savu reikalu turi ... nu visgi reiks,gi dar ir skoloj esu  blush2.gif
o tai mikroventiliacija netinka  g.gif as tai del to ir nedejau orlaidziu, nes galvojau mikroventiliacijos uzteks  g.gif

---Juokauji tu su ta skola... biggrin.gif

---Man jos neuztenka. As siaip gal ir nebuciau susimascius apie orlaide, bet kadangi mano tevai turi virtuveje ja isideja, tai ir matau, kad labai geras dalykas butu man smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 26 liepos 2010 - 10:49
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 26, 10:44)
tai nesupratau,kurie davikliai pas jus suveike, tie kur reaguoja i peles ar tie kur ne g.gif tai gal nesuprogramuoti dar kol statybos vyksta  g.gif

Sudeti tie, kur gali nereguot i maza svori, bet gal kas nesureguliuota, neuzprogramuota, kas liecia svori g.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 07 26, 11:49)
---Man jos neuztenka. As siaip gal ir nebuciau susimascius apie  orlaide, bet kadangi mano tevai turi virtuveje ja isideja, tai ir matau, kad labai geras dalykas butu man smile.gif

bet tai yra tokios spec orlaides,kurias jau papildomai i sumontuotus langus galima deti g.gif jos dar ir atsidarineja ir uzsidarineja pagal lauko temperatura ir dar kazkokius parametrus g.gif
http://www.a-v-s.lt/...orlaides_4.html
ar mes apie kitokias orlaides snekam g.gif dar girdejau,kad tos paprastos orlaides ziema kai salta prigaruoja ir uzsala- tada nebeina ju nei uzdaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 26, 13:09)
bet tai yra tokios spec orlaides,kurias jau papildomai i sumontuotus langus galima deti  g.gif jos dar ir atsidarineja ir uzsidarineja pagal lauko temperatura ir dar kazkokius parametrus  g.gif
http://www.a-v-s.lt/...orlaides_4.html
ar mes apie kitokias orlaides snekam  g.gif dar girdejau,kad tos paprastos orlaides ziema kai salta prigaruoja ir uzsala- tada nebeina ju nei uzdaryti  g.gif

O reik apie jas pasidomet g.gif
O mano tevukai turi tada tas paprastas, bet jau kokie 3 metai ir nieks neuzsalo. O jei dar sia ziema atlaike, tai manau turetu ir toliau atlaikyt.
Atsakyti
mes tai pirmais metais vien ant "eksperimentu" gyvensim lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir su tais gyvatukais,ir su vedinimu ir dar nedesim kambariu davikliu sildymui,tai jauciu strioko turesim nemazai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

RK, jei jums leidzia gyventi bute kiek tik norit, tai as gyvenciau iki pat sildymo sezono pradzios 4u.gif patikek,nera joks kaifas,kai reikia gyventi statybose... bent jau nusispakliuokit ir nusisveiskit visur sienas pirmame aukste, o nusidazysit paskui, nes tos dulkes doh.gif doh.gif draugai vieni irgi sake,gyvens ir remontuosis, tai po 3dienu parleke pas tevus- tada pirma auksta susitvarke ir isikele...
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 26, 11:24)

RK, jei jums leidzia gyventi bute kiek tik norit, tai as gyvenciau iki pat sildymo sezono pradzios  4u.gif patikek,nera joks kaifas,kai reikia gyventi statybose... bent jau nusispakliuokit ir nusisveiskit visur sienas pirmame aukste, o nusidazysit paskui, nes tos dulkes  doh.gif  doh.gif draugai vieni irgi sake,gyvens ir remontuosis, tai po 3dienu parleke pas tevus- tada pirma auksta susitvarke ir isikele...

Jei saliona isdazo su virtuve ir sudeda grindis, tai mes sau uzsidarom ten ir viskas, tik nosi iskisam i tulika nutopint, o kitur tegu vyksta darbai.
Nenoriu bute but, oi nenoriu schmoll.gif

Rytoj einu zarnyna tikrintis, tai kazkoki slykstu marmala geriu, tuoj apsivemsiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 26, 18:52)
Jei saliona isdazo su virtuve ir sudeda grindis, tai mes sau uzsidarom ten ir viskas, tik nosi iskisam i tulika nutopint, o kitur tegu vyksta darbai.
Nenoriu bute but, oi nenoriu  schmoll.gif

nu tau rinktis- bet visgi gerai pakalvok 4u.gif saziningai susidek pliusus ir minusus ir tada ramiai apsispresk...

Samta0204, jus zidini is tos internetines pardes emet kur pigiau, ar visgi is "vilpros"... labai pigiau gaunasi toje internetineje pardej, bet vat kontaktu jokiu, kad nebutu nei pinigu nei zidinio g.gif

Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 26, 20:05)
nu tau rinktis- bet visgi gerai pakalvok  4u.gif saziningai susidek pliusus ir minusus ir tada ramiai apsispresk...

Na rimtai pagalvociau ir as...Pamenu kazkada gyvenant bute keitem virtuveje grindis(pyle islyginama sluoksni ant plyteliu ir dejo tarketa). Tai galvojau, kad isprotesiu as per ta savaitgali doh.gif Vaikas mazas, valgyt daryt ner kur, nes virtuvinis visas isardytas ir sunestas i hola. Praeit neina, o ir kvapai visokie...Fe ...prisimint nenoriu. Todel ir i nama ejom, kai jau viskas buvo padaryta, jokiu dazymu, jokius duru dejimo ir t.t....Ai dar kai pas uosviene gyvenom ir daze i trecia auksta laiptus...Tai nors daze tipo su bekvapiu laku, bet vis tiek galva skaudejo ir visas namas smirdejo.
Va geriausiai buvo kraustytis i isvedintus nuo visokiu dazu, dulkiu namus, isvalytus ir isblizgintus....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 26 liepos 2010 - 19:31
turiu klausima- koki plota virtuvej pas jus uzima spinteles ir stalciai g.gif as vel mastau,gal daryti virtuvini be pakabinamu spinteliu g.gif mintyse delioju kur ka laikyciau, viskam vietos kaip ir yra, tik kyla klausimas,kur laikyti stiklines,taures ir duona g.gif keli mano pakeverzojimai:
user posted image

user posted image

dar toki idomu dalyka uzmaciau:
user posted image
Atsakyti