Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 27, 15:08)
Dar man inkstuose akmuo, tai skaiciau, kad ir nuo to pusiauja gali skaudet. Bet dasikasti normaliai iki daktaru, tai kosmar, tai papildomu tyrimu reik, tai atostogom iseina jie  doh.gif [/color]

kiek vandens per dieną išgeri?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 27, 15:29)
Siaip, kaip suprantu, grindinis bus ijungtas visa laika, tai nereiks jauciu to gyvatuko g.gif

Nesenai teko lankytis pas pažįstamus Jakuose (namo apžiūrėti), tai pas juos taipogi grindinis šildymas visame name, tai minėjo jog vonioje retai kada naudoja elektrinį gyvatuką, nes pilnai užtenka šilumos nuo grindų. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 27, 17:29)
Prisidariau stalciu virtuvej, tai liko spintele po kriaukle ir viena spintele 60cm. (eina kalba apie apatines spinteles). Kazi ar reikia tu spinteliu? Kad nebutu tu stalciu per daug ir kad spinteliu truks biggrin.gif .
Ka patartumet? Nes jau sia savaite mirk gyvenk reik uzsakyt virtuvini, o tai as iki rudens dar ziuresiu i virtuvinio projekta ir akis varvinsiu doh.gif , mazdaug, o gal dar kazka pakeisiu i geriau  lotuliukas.gif

O gyvatukams taip ir nepasidarem rozeciu lotuliukas.gif , tai kviesimes elektrikus kad dadetu kelias rozietkas, tik kad gipskartoni reiks nuiminet doh.gif . MB sako, ai bus gerai, bet sakau, o jei prireiks? Visur prikepta rozeciu kaip sieno, o kur reiks nebus. O taip jauciu ir bus  lotuliukas.gif .
Siaip, kaip suprantu, grindinis bus ijungtas visa laika, tai nereiks jauciu to gyvatuko g.gif

---Del spinteliu...As gal kokia palikciau, nes kai pagalvoji jei sugalvotum kokius sunkesnius daiktus laikyti, tai gaila butu lauzyti stalciu begelius, o gali kada gal ir neatlaikyti g.gif

---O kam grindinis sildymas vasara g.gif As vasarai net isjungiau gyvatukus(pas mane jie elektriniai).Man kaip yra dabar malonu, kai taip karsta basom kojom ant saltu plyteliu vaikscioti thumbup.gif Tai ne neisivaizuoju, kaip reiktu vaikscioti ant siltu grindu tokiu oru. Na as is vis gal esu "alergiska" sildomom grindim. Nes man ir ziema kazkaip nera malonu, kai kojos kaista ant plyteliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 07 27, 20:49)
---O kam grindinis sildymas vasara g.gif As vasarai net isjungiau gyvatukus(pas mane jie elektriniai).Man kaip yra dabar malonu, kai taip karsta basom kojom ant saltu  plyteliu vaikscioti thumbup.gif Tai ne neisivaizuoju, kaip reiktu vaikscioti ant siltu grindu tokiu oru. Na as is vis gal esu "alergiska" sildomom grindim. Nes man ir ziema kazkaip nera malonu, kai kojos kaista ant plyteliu lotuliukas.gif

As suprantu kad jos nebus tokios šiltos kaip kad žiemą g.gif , o bus šildoma tik tiek kad nesijaustu tas nemalonus šaltis. Karštą dieną ir man malonu ant šaltu plyteliu, bet va šiandien tai jau kojines užsimoviau nes tiek virtuvėj tiek wc šąla kojos schmoll.gif . Pas pažystamus plyteles visam pirmam aukšte tai sakė basom avaikščiojo ir iš kart per gerkle davė doh.gif , tai sake be kojiniu ar tapkiu nei iš vietos unsure.gif
Aš šiandien židini užkūriau ne dėl šilumos, o kad lietus lijo ir šiaip niūru tai nuotaiką ugnelė iš kart pakėlė rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 07 23, 16:35)
Indruciukas, kaip del to gatavo virtuvinio, ar apsisprenet jau ka biggrin.gif

nu va,buvau siandien del virtuvinio ten.... toks kaip as susiplanavusi turejau,kur sakei spinteliu truksta- apie 17t ir dar be spinteliu po baru.... o is to kur gatavas,tai pindutes nieko nebuvo padariusios... tai kartu su jomis deliojau vietoj... vat atkartojau kas gaunasi:
user posted image

user posted image

realybej tos spintutes labai neblogai atrodo wub.gif , cia tai neocen... bet ir kaina keiciasi nuo ekspozicines-nes reikia puse stalvirsio keisti ir viena spintele dasideda... butu 22t...

Kainos ten aisku nezmogiskos, bet ir nuolaida nemaza pritaiko...

dar buvau alno virtuviniuose,ir alkenoj, tai sekanciai savaitei padarys projektukus su paskaiciavimais- tai po isto kainu, baisiau jau buti negali... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ai,dar buitine "issirinkau" biggrin.gif ziurejau "sile", grizusi palyginau internete- skirtumas 3,5t doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sania @ 2010 07 27, 21:49)
---Del spinteliu...As gal kokia palikciau, nes kai pagalvoji jei sugalvotum kokius sunkesnius daiktus laikyti, tai gaila butu lauzyti stalciu begelius, o gali kada gal ir neatlaikyti g.gif

rimtai g.gif as kaip tik kombainui savo "paskyriau" viena stalciu- kazkaip man atrodo patogiau,kai atidarei stalciu ir issiemei ka nori- ar tai mesmales antgali,ar kokteiline,ar pjaustykle g.gif g.gif reiks paziureti,kiek tas kombainas sveria g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 27 liepos 2010 - 21:49
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 27, 23:47)
rimtai  g.gif as kaip tik kombainui savo "paskyriau" viena stalciu- kazkaip man atrodo patogiau,kai atidarei stalciu ir issiemei ka nori- ar tai mesmales antgali,ar kokteiline,ar pjaustykle  g.gif  g.gif reiks paziureti,kiek tas kombainas sveria  g.gif

Na gal geros kokybes begeliai ir atlaiko dideli svori g.gif Manau reiketu pasidomet, koki max svori gamintojai rekomenduoja
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 07 27, 19:10)
kiek vandens per dieną išgeri?

Tiksliai tai nezinau, bet nedaug unsure.gif . Seniau vandeni maukdavau tolka tak, o grizus i LT kazko nebe g.gif
Kad vanduo gerai, tai zinau, bet man jis nepades akmeniui iseit. Pries 2 metus buvo 2mm o dabar 10 mm. Kvaila, kad nieko tada nedariau, tipo ai buvo doh.gif

QUOTE(Ziviliuke_ @ 2010 07 27, 20:41)
Nesenai teko lankytis pas pažįstamus Jakuose (namo apžiūrėti), tai pas juos taipogi grindinis šildymas visame name, tai minėjo jog vonioje retai kada naudoja elektrinį gyvatuką, nes pilnai užtenka šilumos nuo grindų.  rolleyes.gif

Vat ir as manau, kad jei isies ijungt tik grindis, tai nereiks gyvatuku. Bet ketvirtadieni pasikvieciau elektrikus, kad pramestu keleta laidu tom rozietkom gyvatukam, nu maza ka lotuliukas.gif . Tik kad vel reik gipsa nuiminet MB, jau ne pirma karta, vis mano norai keicias doh.gif . Jau ir taip negali pabaigt to gipso iki galo sukt, tai tame taske dar neaisku tai aname lotuliukas.gif . Dabar bus 2 lempos virs zidinio, tai kaip man zinot, kur tuos laidukus isvest ties zidiniu doh.gif .
Pas vaika vonioj prie veidrodzio bus 2 lempos, tai sakiau 175 auksty laidukus isvest, bet ar ne per aukstai, gal kas patars ka ax.gif

QUOTE(sania @ 2010 07 27, 20:49)

---O kam grindinis sildymas vasara

Na sunkaus gali buti sulciaspaude, bulviu tarkavimo masina, mixeris, jie reciau naudojami, tai po laiptais sandeliukas bus tokiems dalykams, plius puodams dideliems, retai naudojamiems, stiklainiams sunkesniems g.gif

Jei labai karsta, nieks nejungtu. Eina kalba, kai jau nekarsta, viso namo sildymo dar nereikia, bet vonioj butu ne pro sali ax.gif . Vat vasaros pradzioj bute atjunge karsta vandeni ir gyvatukas vonioj nesylo, tai jau nemalonu kazkaip buvo.

QUOTE(simbarela @ 2010 07 27, 21:00)
Aš šiandien židini užkūriau ne dėl šilumos, o kad lietus lijo ir šiaip niūru tai nuotaiką ugnelė iš kart pakėlė  rolleyes.gif .

Oi, kaip fainiai. Laukiu ir as kada galesiu prie zidinio pasedet. Siandien kaip tik su Ilonuxo zidinistu susitariau susitikt ketvirtadieni. O jus patenkinti, kas pajunginejo?

QUOTE(indruciukas @ 2010 07 27, 21:47)
butu 22t...

Daug blink.gif .
As kai 10 uzklausimu issiunciau tai kainos buvo nuo 11 iki 26 tukst.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava: 27 liepos 2010 - 22:59
[quote=Rytine Kava,2010 07 28, 00:55
Jei labai karsta, nieks nejungtu. Eina kalba, kai jau nekarsta, viso namo sildymo dar nereikia, bet vonioj butu ne pro sali ax.gif . Vat vasaros pradzioj bute atjunge karsta vandeni ir gyvatukas vonioj nesylo, tai jau nemalonu kazkaip buvo.
[/quote]
Aisku....as supratau, kad kiaurus metus sildysites biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 07 27, 16:27)
O tai labai baisi ta procedura tau buvo? Mano mamai kazka panasaus dare jurininku ligonineje bet ten su kamera kiso paziureti zarnyno, tai sake daktaras geras buvo, lyg Petrauskas pavarde tiksliai nepasakysiu  rolleyes.gif  Bet tikiuosi tau ten nieko blogo neatrado?
Papildyta:
Normali ta tavo virtuve, pas manes simta kartu visko maziau ir visko pilnai uztenka, tad manau ir tau tikrai uzteks ir spinteliu ir stalciuku, o jei ateity noresi kazkokiu pribumbasu tai nemanau kad bus problema tai padaryti  4u.gif

[color=yellow]Tos proceduros yra 3 variantai, kaip supratau g.gif , i dupce eina arba 30cm slanga arba 60cm slanga arba 160cm slanga. Man pries 2 sav buvo procedura su 30cm slanga, tai dar skaudziau nei siandien su 60cm, o sesele paaiskino, kad siandien su guminiu galu, todel padoriai, o kur 30cm (dariaus kitoj vietoj) turbut buvo metalinis antgalis, tai tas skaudziau. O vat 160cm tai jau nemalonus tikrai reikalas... O pirma karta as dar su tusciu tusciu zarnynu, skrandziu po proceduros nuejau uzkirst, sriubos, cepelinu, tai po to suriete skausmas jomajo, tai siandien iskart nepuoliau valgyt, o veliau sriubikes tik ikirtau, ziuriu nieko, tai po to kad prisivalgiau, nes nuo vakar 4 val buvau nevalgius iki siandien 3 val biggrin.gif .
Kazka man nedaug rado, bet kaip rasiau, nesupratau, o daktaras neturejo laiko kartoti, sake mano seimos gydytoja man perskatys diagnoze doh.gif . Siaip man jau buvo pripazintas hemorojus 2 stadijos, bet dave dar daugiau issitirt, tik nezinau diagnozes. Kai pasiskaiciau, tai to brudno reikalo geriau neuzleist, o as tingine ant to reikalo cool.gif .
Nu ir prirasiau cia neidomiu dalyku unsure.gif

Nu jau, tavo virtuviniu spinteliu nemazai. Kiek metru isviso? Pas mus viena siena 420cm, kita 330cm ir sala 150cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava: 27 liepos 2010 - 23:12
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 26, 19:05)
nu tau rinktis- bet visgi gerai pakalvok  4u.gif saziningai susidek pliusus ir minusus ir tada ramiai apsispresk...

Samta0204, jus zidini is tos internetines pardes emet kur pigiau, ar visgi is "vilpros"... labai pigiau gaunasi toje internetineje pardej, bet vat kontaktu jokiu, kad nebutu nei pinigu nei zidinio  g.gif

Is Vilpros bet zymiai pigiau, zidinistas padejo 4u.gif
Atsakyti
Samta, jei patenkinti zidinistu, gal galima butu kontaktus gauti ax.gif ?
Kaip tau baigesi su tapetu klijuotojais unsure.gif ?
Kaip su sveikata 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 07 28, 00:17)
Is Vilpros bet zymiai pigiau, zidinistas padejo 4u.gif

musiskiai irgi sake gauna didele nuolaida, tai ir idomu kiek pigiau gavosi ax.gif jei tai ne karine paslaptis biggrin.gif dekui 4u.gif
Atsakyti