QUOTE(rytorasa @ 2010 07 27, 19:10)
kiek vandens per dieną išgeri?
Tiksliai tai nezinau, bet nedaug
. Seniau vandeni maukdavau tolka tak, o grizus i LT kazko nebe
Kad vanduo gerai, tai zinau, bet man jis nepades akmeniui iseit. Pries 2 metus buvo 2mm o dabar 10 mm. Kvaila, kad nieko tada nedariau, tipo ai buvo
QUOTE(Ziviliuke_ @ 2010 07 27, 20:41)
Nesenai teko lankytis pas pažįstamus Jakuose (namo apžiūrėti), tai pas juos taipogi grindinis šildymas visame name, tai minėjo jog vonioje retai kada naudoja elektrinį gyvatuką, nes pilnai užtenka šilumos nuo grindų.
Vat ir as manau, kad jei isies ijungt tik grindis, tai nereiks gyvatuku. Bet ketvirtadieni pasikvieciau elektrikus, kad pramestu keleta laidu tom rozietkom gyvatukam, nu maza ka

. Tik kad vel reik gipsa nuiminet MB, jau ne pirma karta, vis mano norai keicias

. Jau ir taip negali pabaigt to gipso iki galo sukt, tai tame taske dar neaisku tai aname

. Dabar bus 2 lempos virs zidinio, tai kaip man zinot, kur tuos laidukus isvest ties zidiniu

.
Pas vaika vonioj prie veidrodzio bus 2 lempos, tai sakiau 175 auksty laidukus isvest, bet ar ne per aukstai,
gal kas patars ka
QUOTE(sania @ 2010 07 27, 20:49)
---Del spinteliu...As gal kokia palikciau, nes kai pagalvoji jei sugalvotum kokius sunkesnius daiktus laikyti, tai gaila butu lauzyti stalciu begelius, o gali kada gal ir neatlaikyti
---O kam grindinis sildymas vasara
Na sunkaus gali buti sulciaspaude, bulviu tarkavimo masina, mixeris, jie reciau naudojami, tai po laiptais sandeliukas bus tokiems dalykams, plius puodams dideliems, retai naudojamiems, stiklainiams sunkesniems
Jei labai karsta, nieks nejungtu. Eina kalba, kai jau nekarsta, viso namo sildymo dar nereikia, bet vonioj butu ne pro sali

. Vat vasaros pradzioj bute atjunge karsta vandeni ir gyvatukas vonioj nesylo, tai jau nemalonu kazkaip buvo.
QUOTE(simbarela @ 2010 07 27, 21:00)
Aš šiandien židini užkūriau ne dėl šilumos, o kad lietus lijo ir šiaip niūru tai nuotaiką ugnelė iš kart pakėlė

.
Oi, kaip fainiai. Laukiu ir as kada galesiu prie zidinio pasedet. Siandien kaip tik su Ilonuxo zidinistu susitariau susitikt ketvirtadieni. O jus patenkinti, kas pajunginejo?
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 27, 21:47)
butu 22t...
Daug

.
As kai 10 uzklausimu issiunciau tai kainos buvo nuo 11 iki 26 tukst.