QUOTE(indruciukas @ 2010 07 17, 13:31)
na man atrodo mane ne taip supratai

sakydama musu statybininkai turejau omeny tie,kurie state mums, ir kurie dabar apdaila musu daro

as pati jokio supratimo apie tai kas kiek kainuoti gali neturiu....
jus nueikit ir pasikalbekit su tais,kurie dabar ta dviauksti stato- ju vadovas Vidmantas- tai tie musu deze state

gal padarys samatele (bent jau mums dare)

Galit atvaziuoti paziureti musu namo jei norit kokybe paziureti

o rekomenduoti as net nezinau ar galiu-cia jau toks slidus reikalas, nesinori,kad liktumet nepatenkinti- gi ne apie 100lt vertes darbus kalba vyksta... siaip kliurku smulkiu pasitaike,kaip ir visur statybose... didziausia beda- balkonas buvo, bet sutvarke...
ir siulyciau dar pora brigadeliu pasikviesti,kad samateles paskaiciuotu-mes taip darem per ta krize- turejom tik pamatus,tai Vidmantas norejo nuleisti tik kokius 40t, o kai pasakem po kiek kiti stato,tai ir visas 90 krito....
Jei nenori su tais statybininkais sneketis, tai paprasysiu Vidmanto telefona..
aiskutis, tiesiog pamaniau kad samdet statybininkus ir zinot apytikslia panasaus uzbaigtumo namo verte

supratau, reikia su Vidmantu sneket. Bet idomu, jei jis ten vadovauja statybai, gal kaip nors susijes su NVLAS nes toj vietoj, kiek zinau, dirba tik samdyti NVLAS statybininkai

gerai pataret, tikrai verta su keliom brigadom pasneket, gi skirtingas sumas ivardys. svarbu tik and geru uztaikyt, o as kolkas apart to Vidmanto ir nezinau ko ieskot. Na kolkas gera pradzia

beje, mano vyras tikisi kad NVLAS mums dar pabaigs ta nama statyti, nes dabar ten parduoda salia esanti namuka, tai atseit kai parduos- bus pinigu, tada ir pabaigs statyt visiem kam isiskolino

o as jau nebetikiu kad mums pabaigs tai kas buvo sutarta - del to ir ieskau kitu statybininku. plius jau kiek nervu istampe, su savo pazadais, kad man atrodo jau tikrai geriau prarast dabar kazkokia suma, nei veliau zymiai daugiau....vyras su savo kazkokiais apskaiciavimais sako kad mes permokejom apie 15 tukst. as viliuosi, kad permokeje esam maziau, tada maziau ir skaudetu jei kitus statybininkus nusamdytumem