Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 19, 00:42)
- nu tu randi biggrin.gif

As MB sakau, kazi kada susipirksim liustras, kai ten jau tukstanciai eina, tai akis ispute, speju, kad jis kainu nemate visokiu sviestuvu doh.gif

as perziurejau visus "ardenos" ir "topolinos" gamintoju puslapius- tai patikek,dabar net bloga nuo tu sviestuvu .... doh.gif
MB kaip tik normaliai i kainas reaguoja, cia as "skrudzas" namuose lotuliukas.gif man pienas yra pienas, tai kam moketi daugiau g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(dier @ 2010 07 19, 11:42)
Nepergyvenk, bent jau skoni gera turi  lotuliukas.gif ...

nu nepasakyciau,kad cia jau labai geras skonis, gal greiciau "bloga akis" ant kainu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 19, 12:37)
as perziurejau visus "ardenos" ir "topolinos" gamintoju  puslapius- tai patikek,dabar net bloga nuo tu sviestuvu .... doh.gif 
MB kaip tik normaliai i kainas reaguoja, cia as "skrudzas" namuose  lotuliukas.gif man pienas yra pienas, tai kam moketi daugiau  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai jei tau pienas yra pienas, biggrin.gif t.y. sviestuvas yra sviestuvas rolleyes.gif , gal tu nebeziurek tu ardenu ir topolinu, o vaziuok i senukus ir ermitaza tongue.gif

O as buvau siandien "prarajoj". Man tas pavadinimas visai nesiasocijuoja su stalvirsiais, turbut labiau su kokiais antkapiais doh.gif
Kokios 5 spalvos krito i aki stalvirsio, bet jie neturi visgi tos naujoves, kur turi "furnitanas", kurio prieki galima islenkti (ko man reikia salai).
Speju, kad bus sunku issirinkt, suderint stalvirsi + sienu plyteles + grindu plyteles. Lakstysiu turbut po visa miesta ieskodama plyteliu su kokiom 1 durelem virtuvinio ir keliais pavyzdziais stalvirsio doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 19, 15:45)
Tai jei tau pienas yra pienas,  biggrin.gif t.y. sviestuvas yra sviestuvas rolleyes.gif , gal tu nebeziurek tu ardenu ir topolinu, o vaziuok i senukus ir ermitaza tongue.gif
O as buvau siandien "prarajoj". Man tas pavadinimas visai nesiasocijuoja su stalvirsiais, turbut labiau su kokiais antkapiais doh.gif
Kokios 5 spalvos krito i aki stalvirsio, bet jie neturi visgi tos naujoves, kur turi "furnitanas", kurio prieki galima islenkti (ko man reikia salai).
Speju, kad bus sunku issirinkt, suderint  stalvirsi + sienu plyteles + grindu plyteles. Lakstysiu turbut po visa miesta ieskodama plyteliu su kokiom 1 durelem virtuvinio ir keliais pavyzdziais stalvirsio doh.gif  lotuliukas.gif

O kam tu derini viską kartu???derink atskirom dalim, tik kad spalvų ryškumas nesiskirtų,pvz. jei pastelines spalvos tai pastelinės, jei ryškios tai ryškios, margintos ir vienspalvės, taip bus lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 19, 15:45)
Tai jei tau pienas yra pienas,  biggrin.gif t.y. sviestuvas yra sviestuvas rolleyes.gif , gal tu nebeziurek tu ardenu ir topolinu, o vaziuok i senukus ir ermitaza tongue.gif

tai gal man is vis nereikia sviestuvu g.gif bigsmile.gif - kabos "iljiciaus" lemputes ir gerai- gi sviesa yra sviesa lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jei as rasiu tai kas man patinka senukuose ar ermitaze imsiu negalvodama, o jei dar ir pigiau gautusi,tai is vis thumbup.gif
vat sviestuvas is retroformos:
http://www.naminis.l...abriella-239236

o cia is senuku:
http://www.e-senukai...100-sara_1.html
stai ka as turejau omeny pienas yra pienas mirksiukas.gif
p.s. o man tas is seniu dar net grazesnis mirksiukas.gif
is to ka perziurejau is topolinos ir ardenos, tai daugiau kaip puses as ir uz dyka neimciau- ir visai nesvarbu, kad jie ten desimtimis tukstanciu kainuoja...

o i ardena nereiktu visai spjauti, ten yra tikrai kokybisku lempu ir svedu ir italu gamintoju padoriomis kainomis- net ir "senukuose" kai kurie analogiski kinietiski sviestuvai brangesni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 19 liepos 2010 - 15:58
QUOTE(Raja28 @ 2010 07 19, 15:01)
O kam tu derini viską kartu???derink atskirom dalim, tik kad spalvų ryškumas nesiskirtų,pvz. jei pastelines spalvos tai pastelinės, jei ryškios tai ryškios, margintos ir vienspalvės, taip bus lengviau mirksiukas.gif

Noriu tai pasteliniu: arba kremines arba sviesiai rudos arba truputi su gelsvumu, bet kad tarpusavy deretu vistiek viska reik ziuret sudejus i kruva ax.gif

QUOTE(indruciukas @ 2010 07 19, 15:49)
tai gal man is vis nereikia sviestuvu g.gif  bigsmile.gif - kabos "iljiciaus" lemputes ir gerai- gi sviesa yra sviesa  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
jei as rasiu tai kas man patinka senukuose ar ermitaze imsiu negalvodama, o jei dar ir pigiau gautusi,tai is vis  thumbup.gif
vat sviestuvas is retroformos:
http://www.naminis.l...abriella-239236

o cia is senuku:
http://www.e-senukai...100-sara_1.html
stai ka as turejau omeny pienas yra pienas  mirksiukas.gif
p.s. o man tas is seniu dar net grazesnis  mirksiukas.gif
is to ka perziurejau is topolinos ir ardenos, tai daugiau kaip puses as ir uz dyka neimciau- ir visai nesvarbu, kad jie ten desimtimis tukstanciu kainuoja...

o i ardena nereiktu visai spjauti, ten yra tikrai kokybisku lempu ir svedu ir italu gamintoju padoriomis kainomis- net ir "senukuose" kai kurie  analogiski kinietiski sviestuvai brangesni  4u.gif

Siaip pajuokavau, bet dabar aiskiau, ka turejei omeny: pienas yra pienas mirksiukas.gif
As isvis dar sviestuvu neziurejau ir neieskojau, dar laukia ta stadija.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 19, 17:09)
As isvis dar sviestuvu neziurejau ir neieskojau, dar laukia ta stadija.

o tai ka tu veikei prie kelis menesius topolinoj? gi sakei uzkankinai ta pardaveja klausimais g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 19, 16:29)
o tai ka tu veikei prie kelis menesius topolinoj? gi sakei uzkankinai ta pardaveja klausimais  g.gif

As tada laksciau del ileidziamu lempu. Del ju isdestymu snekejau, kiek reikia, bet dabar ziuriu kad nei vienu patarimu nepasinaudojau, issideliojau pagal save viska. O virtuvininkas kuo puikiausiai patare kur det lempas ileidziamas virtuves lubose.
O liustromis ir lempomis ant sienu - dar domesiuos, kai bus joms pinigu biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, as su klausimu ne apie statybas-vaikui ziauriai skauda gerkle, temp 39, bet dabar ziuriu dar ir gomurus isbertas, tokiom kaip kraujosruvom, tokiais taskeliais... kas galetu buti? galvojau gal stomatitas, bet puliniku nesimato... vaikas nieko nevalgo nieko negeria.. gydyt tik rytoj ateis... gal kam taip buvo...
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 07 19, 18:26)
Mergaites, as su klausimu ne apie statybas-vaikui ziauriai skauda gerkle, temp 39, bet dabar ziuriu dar ir gomurus isbertas, tokiom kaip kraujosruvom, tokiais taskeliais... kas galetu buti? galvojau gal stomatitas, bet puliniku nesimato... vaikas nieko nevalgo nieko negeria.. gydyt tik rytoj ateis... gal kam taip buvo...

Tu i greitaja paskambink, pasakyk kas yra, vistiek gal kazka pasakys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 19, 20:00)
Tu i greitaja paskambink, pasakyk kas yra, vistiek gal kazka pasakys  unsure.gif

skambinau seimos gydytojai, rytoj ryte pribus, jei jau bus prastai suksiu i greitaja, dabar sugirdziau vaistus nuo temperaturos, tai pagerejo, valgyti paprase, isgere puodeli arbatos, energijos atsirado... tik ziauriai dideli limfmazgiai, net ciupineti nereikia ir taip matosi prie gerklytes... gal cia viskas nuo anginos, nes su gerklyte anksciau bedu neturejom, cia pirnas kartas..
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 07 19, 19:26)

Gal pulinga angina smile.gif man mazajai praeita savaite tas pats buvo, tai nuvezem pas gydytoja kraujas uzdegima dideli rodo, tai teko skaudancia sirdim pirma karta antibiotikus duoti, ir iskart pasveiko doh.gif
Atsakyti
sveiki...klausykit, merginos, gal ka girdejot apie blokelius durisol? mastom...mastom...
Atsakyti