O kur randasi tas Tailandietiskas restoranas?
Reiks bandyt eit i Brazilus

Mano pazystami pasakojo apie "Cozy", kad labai skanus maistas, bet aptarnavimas slubuoja. Gal pasidalintumet patirtimi?

QUOTE(mamukai @ 2008 12 11, 21:31)
Mano pazystami pasakojo apie "Cozy", kad labai skanus maistas, bet aptarnavimas slubuoja. Gal pasidalintumet patirtimi? 

Man ten irgi labai skanu. Tiek kiek ragavau viskas buvo skanu. salotų porcija didelė, kartais nuo jos pavalgau. Lazanija ten viena skaniausių, o naktį po šokių sumuštiniai būna kaip tik

Aptarnaja ne visada gerai, bet ten tokia laisva atmofera, man patinka

Man pastaruoju metu patinka Zoe's. Kainos palyginus su porcijomis visai normalios

QUOTE(Yasmin @ 2008 12 09, 13:41)
Kažkas rekomendavo Marino (Vilniaus vartuose), bet ten irgi brangu.
kiek zinau- uzsidare

QUOTE(Yasmin @ 2008 12 12, 10:09)
Man ten irgi labai skanu. Tiek kiek ragavau viskas buvo skanu. salotų porcija didelė, kartais nuo jos pavalgau. Lazanija ten viena skaniausių, o naktį po šokių sumuštiniai būna kaip tik
Ir sriubytės skanios.

Man patiko idaryta vistiena ir bulves kopusto lape, skanumelis

Labai skaniai ir nebrangiai galima pavalgyt restorane "Pas Bazilijonus"
kur gaminama pagal ivairiu pasaulio vienuolynu receptus, bet tikrai nera asketiska virtuve, nemanykit
dienos pietus tikrai nebrangus ~12-15Lt, o ir porcijos dideles

QUOTE(blackkiss @ 2008 12 14, 18:03)
Labai skaniai ir nebrangiai galima pavalgyt restorane "Pas Bazilijonus"
kur gaminama pagal ivairiu pasaulio vienuolynu receptus, bet tikrai nera asketiska virtuve, nemanykit
dienos pietus tikrai nebrangus ~12-15Lt, o ir porcijos dideles 

o kur yra restoranas "pas Bazilijonus"? nes as kol kas tik toki viesbuti suradau

QUOTE(KatYnas @ 2008 12 15, 22:28)
o kur yra restoranas "pas Bazilijonus"? nes as kol kas tik toki viesbuti suradau
ar cia tas pats?

na, kairiau siek tiek nuo viesbucio... "Dom Minetra" pats restoranas vadinas, supainiojau biski

Kaip jums Jacobs barai?