Na bet vistiek man idomi ir jusu nuomone, ka jus rinktumetes ir kodel

QUOTE(Marge @ 2008 01 27, 16:47)
Negaleciau lyginti, nes esu saliska - is VDU

O ka studijuoji?
Ir gal zinai, ar sunku ten istoti? Nes vieni sako, kad lengva, kiti priesingai - kad sunku

QUOTE(Marge @ 2008 01 27, 22:00)
O ka studijuoji?
Ir gal zinai, ar sunku ten istoti? Nes vieni sako, kad lengva, kiti priesingai - kad sunku 

As - SMF. Istoti i vadyba nera lengva, bet viska lemia stojamasis balas - gali mazdaug pasiskaiciuoti pagal formules

QUOTE(Marge @ 2008 01 27, 22:00)
O ka studijuoji?

Galiu pasakyti kad ystoti labai labai lengva

QUOTE(ifauru @ 2008 01 27, 21:23)
As - SMF. Istoti i vadyba nera lengva, bet viska lemia stojamasis balas - gali mazdaug pasiskaiciuoti pagal formules 

Skaiciavau ir ne ka parode

Papildyta:
QUOTE(Karablikas @ 2008 01 27, 21:39)
Galiu pasakyti kad ystoti labai labai lengva
bet visai kas kita mokintis cia as apie VDU 

rinkciausi VDU
studijuot visur rimtai reiks, jei noresi ne tik gerus balus turet, bet ir ziniu.
bet VDU diiiiiiiiidelis pliusas - kad ten studentas yra zmogus, oo ne siuksle.
studijavau 3 univeruose, tai gasliu pasakyt, kad VDU diplomas man pats brangiausias ne tik del tom,kad daugiausiai jegu issunke, bet ir del to, kad dar ir dabar destytojus susitikusi visada su jais sveikinuosi
nu nerealus destytojai buvo (pora niurzgu pasitake, bet kitur ju procentiskai daugiau
) o kirviu visur yra, jei VDU gausi prastesni pazymi, tai bent jau debilu neisvadins
vienu zodziu, nerealus univeras

studijuot visur rimtai reiks, jei noresi ne tik gerus balus turet, bet ir ziniu.
studijavau 3 univeruose, tai gasliu pasakyt, kad VDU diplomas man pats brangiausias ne tik del tom,kad daugiausiai jegu issunke, bet ir del to, kad dar ir dabar destytojus susitikusi visada su jais sveikinuosi

nu nerealus destytojai buvo (pora niurzgu pasitake, bet kitur ju procentiskai daugiau

Jei neturi matematikos valstybinio, nei ten, nei ten į dieninį neįstosi, į neakivaizdinį nebent
Aš rinkčiausi pagal miestą.
Pati studijuoju VDU

Pati studijuoju VDU

QUOTE(ooo @ 2008 01 28, 10:53)
rinkciausi VDU
) o kirviu visur yra, jei VDU gausi prastesni pazymi, tai bent jau debilu neisvadins

O tai VU kaip suprantu priesingai? ***** pirma karta girdziu, kad ten negerbia studentu ar kazkas pan..

Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2008 01 28, 14:48)
Jei neturi matematikos valstybinio, nei ten, nei ten į dieninį neįstosi, į neakivaizdinį nebent
Pati studijuoju VDU

Pati studijuoju VDU

Niekaip be matematikos valstybinio?

Nu dabar tai jau pasireikšiu, mokytis tikrai reiks ir vienur ir kitur, aš baigiau VU, bet už VU mano nuomone geriau VDU, ten geriau paruošia, susidūriau su žmonėm baigusiais VDU ir jų žinios tikrai buvo stipresnės nei mano net ir tokių kaip aš, kurie nevaikščiojo pajuodusiais paakiais kad tik 10 gautų, tai va spręsti tau, bet aš dabar rinkčiausi VDU
QUOTE(Marge @ 2008 01 31, 00:16)
Papildyta:
man i dienini geriau, nes man taip pasalpa dar mokes.. VDU Kaune, o VU jei stociau tai irgi Kaune i humanitarini fakulteta.

Be šansų. Ir su valstybinių nėr garantijų