QUOTE(Masha @ 2008 02 04, 20:06)
As pati VDU dar nestudijuoju, meginsiu stoti si rudeni. Taciau turiu daug draugu ir pazistamu kurie studijuoja (tiesa dieniniame) ir labai skirtingas specialybes, tai tikrai nepersimokina. Atsiskaitymai nesunkus, o ir pati sistema kad nereguliuojamas lankomumas jau daug ka sako.
Na, cia gi kiekvienam zmogui skirtingai atrodo, pagal lygmeni. As nors dar ir nestudijuoju, bet esu gerai susipazinusi su siuo universitetu tai man gimnazijoje palyginus buvo mokintis zymiai sunkiau.
dar nestudijuojate, bet jau zinote, kad galima ten dura stumdyti
as turiu tris diplomus, tai turiu pasakyti, kad sunkiausia buvo butent VDU ir butent ten gavau daugiausia ziniu ir patirties, kuriu man reikia darbe
jau nekalbant apie tai,kad visada buvau univere destytojams zmogus, o ne kazkoks po kojom besipainiojantis studentas kaip kituose univeruose teko susidurti...
tai kad atostogos ilgos dar nereiskia, kad mokytis lengviau
be to, gal VDU sesijair lengvesne, bet tik del to,kad jau semestro metu buve keli atsiskaitymai - VDU naudoja tokia sistema, kur balus susirenki semestro eigoj - sesijos metu egzas neturi daugaiu kaip 50 proc vertes galutinio balo.
taigi mokomasi visa semestra, o ne dura stumdoma, kaip daugelyje kitu univeru daugelis studentu

jei kitur mokomasi pries sesija ir sesijos metu, VDU taip neprasisuksi
Papildyta:
Marge - is neakivaizdinio i dienini gali pereiti atsiradus dieniniame laisvu vietu ir turedama gera vidurki, parsiusi prasyma.
is parasiusiu prasymus isrinks turincius geriausius vidurkius ir perves juo i laisvas vietas.