Įkraunama...
Įkraunama...

maitinimo kėdutė

Apklausa: Kokia kedute patogiausia maitinimui? (366 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
siūt neprireikė - užteko patiesti medvilninį vystyklą thumbup.gif o kad pati kėdutė su klijuote gerai, jau įsitikinau, kai mano pipiras nusprendė pasakyti "buuu" pina morkų-obuolių tyrės burna lotuliukas.gif aišku, oda išvis super, bet ir kaina....dar didesnė doh.gif
Atsakyti
Mes turime medinę maitinimo kėdutę.
Visą laiką norėjau tik medinės, jokių ratų, jokių plastmasių.
Dėl prakaitavimo, tai biškį nesuprantu, ar jūs vaikus prirengiat stipriai, ar jūsų vaikai labai ilgai valgo. Kažkaip galvoju, kad dėl prakaitavimo neturėtų būti jokių problemų tiek su medinėm, tiek su bet kokiom kitom kėdutėm.

Ar apskritai reikia maitinimo kėdės, tai vertėtų pagalvoti. Kai mano kleckutė buvo mažesnė ir gražiai maitinimo kėdėj sėdėjo, tai, rodos, tos kėdės ir reikėjo, o dabar, kai prasidėjo visokie karstymaisi, valgo valgo, atsistoja maitinimo kėdėj, arba pati nori įlipti į maitinimo kėdę, tai, manau, kad būtume išsivertę ir be tos maitinimo kėdės.

Atsakyti
QUOTE(Zuze @ 2007 06 25, 12:07)
Gamina gamina  4u.gif Pavyzdziui peg perego 2007m kolekcijos kedutes su keturiais ratukais,kas yra labai patogu,aisku yra ir stabdziai .Mes tokia naudojam labai patinka, o turejom Omega teko parduot verysad.gif  buvo labai nepatogu,nes ji turi tik du ratukus

g.gif Kotrynoje mums pardaveja aiskino, kad tos kedutes, kurios su 4 ratukais yra anksciau atveztos, o naujos su 4 ratais nebus ES gaminamos, nes neatitiks nauju ES standartu. Gal pagamintos 2007m pradzioje buvo su 4 ratukais, tai ju nedraudzia juk pardavineti, tik naujai gaminamoms jau taikomi nauji standartai. Tiek ir zinau 4u.gif

QUOTE(Dalytė @ 2007 06 28, 11:41)
nu va nusipirkom ir mes chicco, labai faina kedute thumbup.gif  ir nepasakyciau, kad taip jau blogai su dviem ratukais, tiesiog priprasti reikia mirksiukas.gif
va tokia musu:

Na, man nepatogu ne tai, kad ratukai yra du, o tai, kad jie yra gale, todel nera uz ko paimti, norint pastumti. Manau, kad jei butu prieky, tai paemus uz atloso patogiau butu patraukt ar pastumt. Bet kiekvienam savo 4u.gif As nepriprantu schmoll.gif
Atsakyti
as taipat jau pradejau kedutes paieskas, labai gundausi pirkti chicco polly, kaina aisku blink.gif bet manau verta savo
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 07 15, 18:05)
as taipat jau pradejau kedutes paieskas, labai gundausi pirkti chicco polly, kaina aisku  blink.gif  bet manau verta savo

Aš ir labai domiuosi šia kėdute. O gal tau kartais teko "pačiupineti" BC Omegą? Kadangi Tindi rindi parduotuvė dabar remontuojama, tai niekur kitur Omegos negaliu apžiūrėt, kad galėčiau palyginti. O visi kurie turi Omega ją labai giria, nors man Chicco poly irgi labai visapusiška atrodo.
Atsakyti
Gal ir neblogos tos kėdutės prisukamos prie stalo,bet aš balsavau už medinę,man kažkaip atrodo,kad geriau,kai vakutis turi atskirą staliuką,o jau prie bendro tai tiek pridirbtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudeninė @ 2007 07 15, 22:08)
Aš ir labai domiuosi šia kėdute. O gal tau kartais teko "pačiupineti" BC Omegą? Kadangi Tindi rindi parduotuvė dabar remontuojama, tai niekur kitur Omegos negaliu apžiūrėt, kad galėčiau palyginti. O visi kurie turi Omega ją labai giria, nors man Chicco poly irgi labai visapusiška atrodo.

neteko paciupineti todel ir renkuosi chicco, nes as kaune o kaune niekur neteko matyti tokiu keduciu
Atsakyti
Buvau Baby centre ir pamačiau labai fainas medines Stokke kėdutes. Labai gerai atrodo thumbup.gif . Bet lelius jau turi gerai pats sedėt. Na šis variantas tai kaip tik natūralumo gerbėjoms. Nors kaina tai ne kiekvienam įkandama. Na nebent pakaičiuoji, kad tavo vaikas iki studijų ten sėdės lotuliukas.gif Nors aš ir nenusiteikus prieš plastmasę, bet šios kėdės man labai reiktų. http://www.stokke.co...mp;p=TrippTrapp
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 07 16, 01:42)
neteko paciupineti todel ir renkuosi chicco, nes as kaune o kaune niekur neteko matyti tokiu keduciu

Gal jus domina naudota peg perego prima papa maitinimo kedute?jei noretumet rasykite i a.z
Atsakyti
QUOTE(ciurka @ 2007 05 08, 12:38)
o mes nusipirkom per interneta Peg perego Prima Papa diner uz 490 su pristatymu tiesiai i namus  thumbup.gif
vaikas labai megsta sedeti, zaidzia ten, valgant neprisidrabstom, o jei nukrinta kur - puikai valosi smile.gif zodziu, negaliu atsidziaugti smile.gif o ir stabili labai, saugu vaikuciui ir ramu mamai smile.gif pasodinu virtuveje ir pati ten sukiojuosi smile.gif buciau tokia pirkus ir deveta, bet gal po menesio bandymu nuskinti tokia internete (aklausa ju tikrai gerokai virsija pasiula  mirksiukas.gif ), praradau kantrybe ir pirkau nauja  drinks_cheers.gif

nu va,o as kaip tik tokia pardavineju,bet neatsiranda pirkeju smile.gif
Atsakyti
o mes turim tokia brevi slex kedute, pirkom toysmarkete thumbup.gif
user posted image
cia yra viena ir tapati kedute, ja gali naudotis nuo kudikystes iki pat senyvo amziaus, nes ji paskui pasidaro kaip kede, nu mums laaabai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viltyte: 22 liepos 2007 - 19:09
QUOTE(Viltyte @ 2007 07 22, 20:08)
o mes turim tokia  brevi slex kedute, pirkom toysmarkete  thumbup.gif
user posted image
cia yra viena ir tapati kedute, ja gali naudotis nuo kudikystes iki pat senyvo amziaus, nes ji paskui pasidaro kaip kede, nu mums laaabai patiko  thumbup.gif

Neblogai atrodo toji jūsų kėdutė biggrin.gif na tai dabar pabersiu virtinę klausimų: O kiek kainavo? Ir ar būtinai reikia iš anksto užsisakinėti? O ji vien iš plastmasės ar ir mėtalo yra (iš foto nelabai suprasi)?
Atsakyti