Mamytes papasakokit ka nors gero ar blogo apie maitinimo kedute Delti NAM NAM>Nes dazniausiai visi minusai islenda jau naudojant.Is anksto dekoju

Sveikos mamytes, kiek skaiciau tai nemaciau kad kuri naudojate kedute kuri prisikabina prie stalo, mes pries 10 metu
gavome dovanu, tai cia mano pirmajam,Chicco kedute kuri kabinasi ant stalo tai tuo laiku negalejau atsidziaugti nes mes visa seimyna kartu valgydavome, jis turejo savo dubeni kuris prisiklijuoja ir neiskildavo jokiu problemu, ir dabar galvoju ,kad net nenoreciau kitokios kedute,nes buvo ir kol kas dar turime labai kokybiska

QUOTE(mamyteRasyte @ 2007 08 01, 21:00)
Mažyliams, nemokantiems sėdėti ar tik pramokusiems labai patogu tos reguliuojamos plastmasinės, o vėliau - geros ir medinės, juo labiau, kad ilgai naudoti galima, paskui transformavus į staliyuką ir kėdutę vaikui daldeliai gaunasi. Kol mano buvo kūdikėlis maitinau auto kėdutėj, ant stalo užsikėlus, aišku, ištepdavom, skalbdavau užvalkalus, paskui įsigyjom medinę. jei būčiau turėjus galimybių, būčiau pirkusi plastmasinę, bet paskui visvien medinę.
Didelį pasirinkimą radau www.agu.lt ir kainos kiek mažesnės nei parduotuvėj, ir niekur važiuot nereikia...
Didelį pasirinkimą radau www.agu.lt ir kainos kiek mažesnės nei parduotuvėj, ir niekur važiuot nereikia...
paziurejau as kedutes agu.lt, labai man patiko Agnyte 1,2,3 kedutes, tokios dailios

kokia tu turi, gal galetum rekomenduoti? mano lelytei beveik 9 men.

QUOTE(ziedune @ 2007 08 09, 19:58)
Mamytes papasakokit ka nors gero ar blogo apie maitinimo kedute Delti NAM NAM>Nes dazniausiai visi minusai islenda jau naudojant.Is anksto dekoju 

mes turim sia kedute jau 4 men. Jokiu ypatingu minusu neislindo. Tiesa, tai nera pats naudojamiausias daiktas auginant vaikeli

Mes vis tik nusipirkom Cosatto Aurora de lux ir esam ja labai patenkinti
Vaiko maitinimo procesas iškart palengvėjo. Dukrytė noriai joje ir žaidžia. Sėdyne lengvai valosi. Svarbu, kad vaikas joje visiškai neprakaituoja. kartą užmigo bežaizdama, tai atlenkiau atlošą ir dukrytė išmiegojo kėdutėje beveik valandą
Ir dar labai patiko, kad toje kėdutėje nėra tarp kojų dalies, kuri tarsi dalina kėdutę į dvi dalis (kaip Preg Perego kėdutėje) ir kad nusiima dalis, kuri skirta kojoms. Manau, tai bus patogu, kai vaikas paaugs ir pats atsisės į kėdutę.

QUOTE(Žiezdrė @ 2007 08 19, 09:19)
Mes vis tik nusipirkom Cosatto Aurora de lux ir esam ja labai patenkinti
Vaiko maitinimo procesas iškart palengvėjo. Dukrytė noriai joje ir žaidžia. Sėdyne lengvai valosi. Svarbu, kad vaikas joje visiškai neprakaituoja. kartą užmigo bežaizdama, tai atlenkiau atlošą ir dukrytė išmiegojo kėdutėje beveik valandą
Ir dar labai patiko, kad toje kėdutėje nėra tarp kojų dalies, kuri tarsi dalina kėdutę į dvi dalis (kaip Preg Perego kėdutėje) ir kad nusiima dalis, kuri skirta kojoms. Manau, tai bus patogu, kai vaikas paaugs ir pats atsisės į kėdutę.

peg-perego keduteje ta dalis kur skirta kojom uzsilenkia ir jokiu trukdziu vaikui sedant paciam i kede tikrai nera.
QUOTE(ziedune @ 2007 08 09, 18:58)

as sita kedute vaikui naudojau nepilnai 3 men. minusu nepastebejau. nebenaudojam del gal ir kvailos priezasties...del spalvos

QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 19, 20:34)
as sita kedute vaikui naudojau nepilnai 3 men. minusu nepastebejau. nebenaudojam del gal ir kvailos priezasties...del spalvos
bet jei zmogus gali sau leist keist daikta ir derint prie baldu...gal nera labai blogai
zodziu - kazkaip neislindo minusu 

Mes taip pat turim sia kedute

Pasidalinkit patirtim apie tokio tipo

Kazi kaip judriam vaikui

QUOTE(Gabanne @ 2007 08 26, 00:03)
Aš turiu panašaus tipo, tik paprastesnę:

Man ji labai patinka, nes tarnauja ir kaip maitinimo kėdutė su staliuku ir kaip paaukštinimas paaugusiam vaikiukui, jog jis galėtų sėdėti prie bendro stalo

Pradžioj pirkom standartinė funkcionalią plastikinę su kojelėm

QUOTE(ketti @ 2007 08 26, 08:44)
Aš turiu panašaus tipo, tik paprastesnę:

Man ji labai patinka, nes tarnauja ir kaip maitinimo kėdutė su staliuku ir kaip paaukštinimas paaugusiam vaikiukui, jog jis galėtų sėdėti prie bendro stalo
, bet kažkaip ji mažiui nelabai patiko - jis vis prašydavosi prie bendro stalo. Tai kai maniškiui buvo apie 1,5 m. pirmąją pardavėm ir įsigijom šitą
. Labai patogu ir vietos nedaug užima.

mano vaikas super judrus, tai su tokia maitinimo kedute nusiverstu zemyn su visa kede..ramiam vaikiukui gal tikrai liux, bet saviski baisu sodint butu, mes naudojam Peg-perego prima pappa dondolino, tai ten gali siubuotis kiek nori, neiskris.
QUOTE(Olimpiete @ 2007 08 26, 11:45)
mano vaikas super judrus, tai su tokia maitinimo kedute nusiverstu zemyn su visa kede..ramiam vaikiukui gal tikrai liux, bet saviski baisu sodint butu, mes naudojam Peg-perego prima pappa dondolino, tai ten gali siubuotis kiek nori, neiskris.
maniskis irgi judrus

kaip as nori tokios ir abejoju