Įkraunama...
Įkraunama...

maitinimo kėdutė

Apklausa: Kokia kedute patogiausia maitinimui? (366 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mamytes papasakokit ka nors gero ar blogo apie maitinimo kedute Delti NAM NAM>Nes dazniausiai visi minusai islenda jau naudojant.Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, kiek skaiciau tai nemaciau kad kuri naudojate kedute kuri prisikabina prie stalo, mes pries 10 metu biggrin.gif gavome dovanu, tai cia mano pirmajam,Chicco kedute kuri kabinasi ant stalo tai tuo laiku negalejau atsidziaugti nes mes visa seimyna kartu valgydavome, jis turejo savo dubeni kuris prisiklijuoja ir neiskildavo jokiu problemu, ir dabar galvoju ,kad net nenoreciau kitokios kedute,nes buvo ir kol kas dar turime labai kokybiska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyteRasyte @ 2007 08 01, 21:00)
Mažyliams, nemokantiems sėdėti ar tik pramokusiems labai patogu tos reguliuojamos plastmasinės, o vėliau - geros ir medinės, juo labiau, kad ilgai naudoti galima, paskui transformavus į staliyuką ir kėdutę vaikui daldeliai gaunasi. Kol mano buvo kūdikėlis maitinau auto kėdutėj, ant stalo užsikėlus, aišku, ištepdavom, skalbdavau užvalkalus, paskui įsigyjom medinę. jei būčiau turėjus galimybių, būčiau pirkusi plastmasinę, bet paskui visvien medinę.
Didelį pasirinkimą radau www.agu.lt ir kainos kiek mažesnės nei parduotuvėj, ir niekur važiuot nereikia...

paziurejau as kedutes agu.lt, labai man patiko Agnyte 1,2,3 kedutes, tokios dailios good.gif . patiko, kad veliau transformuojasi i atskirus baldelius. ir nebrangios. tik galvoju, ar patogios, ar uztektinai vietos pasimuistyti leliukui didesniam.

kokia tu turi, gal galetum rekomenduoti? mano lelytei beveik 9 men. 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule.a: 11 rugpjūčio 2007 - 17:33
QUOTE(ziedune @ 2007 08 09, 19:58)
Mamytes papasakokit ka nors gero ar blogo apie maitinimo kedute Delti NAM NAM>Nes dazniausiai visi minusai islenda jau naudojant.Is anksto dekoju  4u.gif

mes turim sia kedute jau 4 men. Jokiu ypatingu minusu neislindo. Tiesa, tai nera pats naudojamiausias daiktas auginant vaikeli smile.gif Gal veliau jos reikes labiau? schmoll.gif
Atsakyti
Mes vis tik nusipirkom Cosatto Aurora de lux ir esam ja labai patenkinti thumbup.gif Vaiko maitinimo procesas iškart palengvėjo. Dukrytė noriai joje ir žaidžia. Sėdyne lengvai valosi. Svarbu, kad vaikas joje visiškai neprakaituoja. kartą užmigo bežaizdama, tai atlenkiau atlošą ir dukrytė išmiegojo kėdutėje beveik valandą ax.gif Ir dar labai patiko, kad toje kėdutėje nėra tarp kojų dalies, kuri tarsi dalina kėdutę į dvi dalis (kaip Preg Perego kėdutėje) ir kad nusiima dalis, kuri skirta kojoms. Manau, tai bus patogu, kai vaikas paaugs ir pats atsisės į kėdutę.
Atsakyti
QUOTE(Žiezdrė @ 2007 08 19, 09:19)
Mes vis tik nusipirkom Cosatto Aurora de lux ir esam ja labai patenkinti thumbup.gif Vaiko maitinimo procesas iškart palengvėjo. Dukrytė noriai joje ir žaidžia. Sėdyne lengvai valosi. Svarbu, kad vaikas joje visiškai neprakaituoja. kartą užmigo bežaizdama, tai atlenkiau atlošą ir dukrytė išmiegojo kėdutėje beveik valandą  ax.gif Ir dar labai patiko, kad toje kėdutėje nėra tarp kojų dalies, kuri tarsi dalina kėdutę į dvi dalis (kaip Preg Perego kėdutėje) ir kad nusiima dalis, kuri skirta kojoms. Manau, tai bus patogu, kai vaikas paaugs ir pats atsisės į kėdutę.

peg-perego keduteje ta dalis kur skirta kojom uzsilenkia ir jokiu trukdziu vaikui sedant paciam i kede tikrai nera.
Atsakyti
QUOTE(ziedune @ 2007 08 09, 18:58)
Mamytes papasakokit ka nors gero ar blogo apie maitinimo kedute Delti NAM NAM>Nes dazniausiai visi minusai islenda jau naudojant.Is anksto dekoju  4u.gif

as sita kedute vaikui naudojau nepilnai 3 men. minusu nepastebejau. nebenaudojam del gal ir kvailos priezasties...del spalvos ax.gif bet jei zmogus gali sau leist keist daikta ir derint prie baldu...gal nera labai blogai blush2.gif zodziu - kazkaip neislindo minusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 19, 20:34)
as sita kedute vaikui naudojau nepilnai 3 men. minusu nepastebejau. nebenaudojam del gal ir kvailos priezasties...del spalvos  ax.gif  bet jei zmogus gali sau leist keist daikta ir derint prie baldu...gal nera labai blogai  blush2.gif  zodziu - kazkaip neislindo minusu smile.gif

Mes taip pat turim sia kedute thumbup.gif Kol kas jokiu minusu neatradom ax.gif Mums ji tinka ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Pasidalinkit patirtim apie tokio tipo blush2.gif

Kazi kaip judriam vaikui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2007 08 26, 00:03)
Pasidalinkit patirtim apie tokio tipo  blush2.gif

Kazi kaip judriam vaikui  g.gif

Aš turiu panašaus tipo, tik paprastesnę:
user posted image user posted image

Man ji labai patinka, nes tarnauja ir kaip maitinimo kėdutė su staliuku ir kaip paaukštinimas paaugusiam vaikiukui, jog jis galėtų sėdėti prie bendro stalo mirksiukas.gif
Pradžioj pirkom standartinė funkcionalią plastikinę su kojelėmuser posted image, bet kažkaip ji mažiui nelabai patiko - jis vis prašydavosi prie bendro stalo. Tai kai maniškiui buvo apie 1,5 m. pirmąją pardavėm ir įsigijom šitą thumbup.gif . Labai patogu ir vietos nedaug užima.

Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2007 08 26, 08:44)
Aš turiu panašaus tipo, tik paprastesnę:
user posted image user posted image

Man ji labai patinka, nes tarnauja ir kaip maitinimo kėdutė su staliuku ir kaip paaukštinimas paaugusiam vaikiukui, jog jis galėtų sėdėti prie bendro stalo mirksiukas.gif
Pradžioj pirkom standartinė funkcionalią plastikinę su kojelėmuser posted image, bet kažkaip ji mažiui nelabai patiko - jis vis prašydavosi prie bendro stalo. Tai kai maniškiui buvo apie 1,5 m. pirmąją pardavėm ir įsigijom šitą thumbup.gif . Labai patogu ir vietos nedaug užima.

mano vaikas super judrus, tai su tokia maitinimo kedute nusiverstu zemyn su visa kede..ramiam vaikiukui gal tikrai liux, bet saviski baisu sodint butu, mes naudojam Peg-perego prima pappa dondolino, tai ten gali siubuotis kiek nori, neiskris.
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2007 08 26, 11:45)
mano vaikas super judrus, tai su tokia maitinimo kedute nusiverstu zemyn su visa kede..ramiam vaikiukui gal tikrai liux, bet saviski baisu sodint butu, mes naudojam Peg-perego prima pappa dondolino, tai ten gali siubuotis kiek nori, neiskris.

maniskis irgi judrus g.gif
kaip as nori tokios ir abejoju doh.gif
Atsakyti