Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai - bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(girene @ 2010 11 11, 17:27)
user posted image

3 mano
kadangi traukiu spalvas neziuredamavis traukesi melynos,pilkos,juoda
jau poto vel istraukiant ta pacia spalva,spalvinau tik kelius langelius,nes buciau ezera padariusi
spalvu turiu daug,ir tu barbisku,tiesiog nei vienos neistraukiau

kazkokia zuvies forma
nuo pietu pameciau nuotaika kazkur.be priezasties.dabar atsigavau papiesusi,matyt atsipalaidavau
istraukus oranzine,buvo like keli dideli laukeliai,ir teko viena spalvint ja-labai suerzino ta spalva kazkodel
na merginos lauksiu komentaro

tikrai,gal skanuot reik,nes labai jau man neryskiai nusifotkina

Na, nepakomentuosiu labai ypatingai, man žiūrint į tavo fraktalinį piešinį jaučiasi kažkoks sunkumas. Lyg būtų daug paslėptų nuo savęs jausmų, ta prasme pasąmonėje, bet nėra didelės sumaišties, tik kažkoks liūdesys...
Bet gal tai ir gerai, kad jie ištraukiami į dienos šviesą. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloris: 11 lapkričio 2010 - 16:08
girene, gal bandote save prislopinti? Neatsiverti?

Pilka šiaip jau permainų, perėjimo spalva. Man ji krenta, kai noriu kažką keisti.
Atsakyti
lyg ne,ko tai sakiau,prapuole nuotaika,grizus is parduotuves.priezasciu nera,gal tiesiog liudna,vyras isvykes 3parom.nezinau,nemoku paaskint,bet visos turbut zinot,kas yra,nenuotaika be priezasties
gal tai lenda is gyliau
kiek analizuoju save tik pati,niekur neesu kreipusis pagalbos
gal niekada nesidomejau tokiais dalykais
bet pliusas tame,kad nupiesusi atsigavau.keista man,nes ne nuotaika paprastai testusi iki vakaro
Atsakyti
Girene,mažoka mažų gardelių...
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 11, 15:27)
user posted image

Triušis ax.gif
Parašysiu tik tiek, kad matosi balanso trūkumas.
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2010 11 11, 18:20)
Girene,mažoka mažų gardelių...

na taip gavosi,taip ranka piese
eiciau antra piest,bet skaiciau-negalima,i diena po viena g.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 11, 17:35)

Manau, kad jei tau norisi, galima...Jeigu žinai, kad tai tau suteiks vidinę ramybę- ar yra prasmė paisyti kažkokių taisyklių?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 11, 19:37)
Manau, kad jei tau norisi, galima...Jeigu žinai, kad tai tau suteiks vidinę ramybę- ar yra prasmė paisyti kažkokių taisyklių?

Hm. Aš irgi noriu dar vieną piešt, bet laikiausi, ir kuo toliau, tuo labiau sudirgusi jaučiuos... Eisiu piešt. Jei norisi, vadinasi, reikia.
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 11 10, 18:10)
Mano pirmasis... Pagaliau baigiau spalvinti, kažkaip vis laiko neatrandu tam smile.gif Mat spalvinti turiu slapčia nuo dukrytės, jei pamatytų, tai apkeverzotų man staigiai smile.gif Šiaip realybėje daug ryškesnis, gal kad vakare fotkinta, dienos šviesoje gal kiek kitoks būtų, bet jau labai norėjau čia įkelti smile.gif

http://public.fotki....i/img-3373.html

Ir būsiu dėkinga, jei kas užmes akytę ir pakomentuos...  ax.gif

O apie maniškį gal kuri nors tars žodelį... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 11, 18:35)

Jei piešiat prapiešimui,tada geriau po vieną per dieną,bet jei nuotaikai pasigerinti-žinoma,kad galima,juolabiau jei noris ir tai padeda.Man irgi visada savijauta pagerėja nupiešus,o ir piešimo laukiu kaip kokio kasdieninio deserto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2010 11 11, 17:56)
Jei piešiat prapiešimui,tada geriau po vieną per dieną,bet jei nuotaikai pasigerinti-žinoma,kad galima,juolabiau jei noris ir tai padeda.Man irgi visada savijauta pagerėja nupiešus,o ir piešimo laukiu kaip kokio kasdieninio deserto biggrin.gif

Niam niam desertas thumbup.gif
Ką tik buvo atvažiavus draugė ir su nuostaba klausė, ką aš čia piešiu kas vakarą. Kiek ji skype paklausia dukros, kur mama, ta vis parašo, kad mama piešia biggrin.gif
Tai parodžiau visą krūvą savo fraktalų, išaiškinau visą sistemą, o ji- būk žmogus, tik manęs neapkrėsk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 11, 18:59)
Niam niam desertas  thumbup.gif
Ką tik buvo atvažiavus draugė ir su nuostaba klausė, ką aš čia piešiu kas vakarą. Kiek ji skype paklausia dukros, kur mama, ta vis parašo, kad mama piešia biggrin.gif
Tai parodžiau visą krūvą savo fraktalų, išaiškinau visą sistemą, o ji- būk žmogus, tik manęs neapkrėsk  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif .Ir pas mus vakarai tokie patys,tik piešia ir dukros.Na ka-metas piešti smile.gif
Atsakyti