Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai - bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(Linkon @ 2010 11 12, 01:56)
Atsiprašau, jei bandau Vasarėlės ir Naktibaldos kantrybę.

Kantriai laukiu mirksiukas.gif Šiaip įdomu paskaityti ir kitus vertinimus ax.gif
Atsakyti
Man kilo mintis: gal darom kokį ligonių meetą? Nupieštume po fraktalą susirinkusios smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 12, 11:27)
Man kilo mintis: gal darom kokį ligonių meetą? Nupieštume po fraktalą susirinkusios smile.gif  mirksiukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linkon @ 2010 11 12, 02:56)
Chloris  nesiryšiu komentuot, man šie fraktalai verkiantys, ir aš nežinau ar tai tikra , ar kalta kokybė.

Tai dėl kokybės, nes nufotografavus prisideda toks pilkai mėlynas atspalvis, ir spalvos atrodo blankios ir tamsios, o iš tikro piešiniai yra pakankamai ryškių spalvų ir atrodo visiškai kitaip nei šitie, kurie nuotraukose. Dedu įdomumo dėlei, nes esu taip sakant savamokslė, ir piešt pradėjau tik šią temą paskaičiusi ir įdomu, ar piešiu taip, kaip reikia bigsmile.gif

Man kilo mintis: gal darom kokį ligonių meetą? Nupieštume po fraktalą susirinkusios 

Man vakar buvo tokia mintis kilusi, kad būtų šaunu susitikti ir papaišyti wink.gif
Atsakyti
Esu kartą sausio mėnesį savo reikistėms padarius tokį renginuką- susirinkom koliažo naujiesiems metams daryti. Padėjau masažinį stalą, ratu susėdom, paklijavom, paskui aptarėm. Buvo smagu.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 12, 12:08)
Esu kartą sausio mėnesį savo reikistėms padarius tokį renginuką- susirinkom koliažo naujiesiems metams daryti. Padėjau masažinį stalą, ratu susėdom, paklijavom, paskui aptarėm. Buvo smagu.

na cia skirtingu miestu renkasi
pas pacia gal vilnietes buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 12, 11:10)
na cia skirtingu miestu renkasi
pas pacia gal vilnietes buvo ax.gif

Na, į seminarus pas mane iš visos LT atvažiuoja.
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2010 11 12, 11:08)
Ačiū, Rasma, už paaiškinimą  4u.gif
Aš į tuos piešinukus žiūrėjau kaip į abstraktų meną, kai kiekvienas žiūrintysis mato savaip  biggrin.gif

Aš panašiai kaip fuksė smile.gif Nes apskritai mėgstu abstraktų meną, kur mintis išreiškiama per įvairias formas ir spalvas ir stengiesi suvokti, ką pats jauti į tą kūrinį žiūrėdamas ir kokius simbolius matai smile.gif
Atsakyti
Pritariu kad faina būtų susitikti drinks_cheers.gif
Girene,o iš kur Jūs esat?Gal nelabai toli Vilniaus?Įdomu iš kur kitos "ligonės"? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2010 11 12, 12:21)
Pritariu kad faina būtų susitikti drinks_cheers.gif
Girene,o iš kur Jūs esat?Gal nelabai toli Vilniaus?Įdomu iš kur kitos "ligonės"? biggrin.gif

is kauno
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 12, 13:27)

Aš taip pat iš ten.
Atsakyti
Sususikaičiavau ką tik savo fraktalus- 36. Nei daug, nei mažai...
Atsakyti