Įkraunama...
Įkraunama...

"Gyvatukai" ir radiatoriai

QUOTE(nere @ 2005 12 29, 13:31)
O tai kaži kaip tada žmonės maudosi, šildomas grindis įsirengę duše ir be dušo padėklo? mirksiukas.gif Irgi pavojinga, bet tai izoliuota kažkaip tai, reik manyt blink.gif

Na kai pas mus irenginejo elektra sildomas grindis duse, tai ten kur duso padeklo vieta (pas mus jo nera, o tik plyteles ir pastatyta duso kabina) to laido nepravede. Butent del to, kad tai pavojinga. Bet as ir neprasiau, o jei izoliuos blogai????? Kas tada?
Atsakyti
QUOTE(Romeo @ 2005 12 29, 13:53)
Na kai pas mus irenginejo elektra sildomas grindis duse, tai ten kur duso padeklo vieta (pas mus jo nera, o tik plyteles ir pastatyta duso kabina) to laido nepravede. Butent del to, kad tai pavojinga. Bet as ir neprasiau, o jei izoliuos blogai????? Kas tada?

Nu vat ir man tai atrodo, kad turėtų būt negalima tokios kombinacijos.Ale žinau vonią, kur taip yr mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 12 29, 11:51)
pasirodysiu tundrų tundra, bet labai rūpi  blush2.gif
ar galima elektrinį gyvatuką dėti ant sienos priešais dušą? va kaip čia: vienoj pusėj vonios prausies po dušu, pasiimi šiltą rankšluostį...  rolleyes.gif
user posted image
aš baisiai bijau, kad manęs elektra nenutrenktų  blush2.gif  verysad.gif

na nezinau ar taip imanoma, bet jei tarkime gyvatuko el laidas jungiais i rozete ne prisais dusa, o kitoje sieneleje (nelabai isivaizduoju kaip taip galima igyvendinti g.gif bet gal?)
Atsakyti
O kodėl jūs visos nusprendėt,kad toj nuotraukoj elektrinis gyvatukas? Aš nematau jokio laido,tai manau jis vandens pagalba šildo patalpą. smile.gif
Kai grįš cool.gif paklausiu ar galima būtų kitoj dušo pusėj kabint elektrinį gyvatuką.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2005 12 29, 17:53)
O kodėl jūs visos nusprendėt,kad toj nuotraukoj elektrinis gyvatukas? Aš nematau jokio laido,tai manau jis vandens pagalba šildo patalpą. smile.gif
Kai grįš  cool.gif  paklausiu ar galima būtų kitoj dušo pusėj kabint elektrinį gyvatuką.

toj nuotraukoj gal ir ne elektrinis, bet man įomu, ar galima tokioj vietoj dėti elektrinį unsure.gif
Atsakyti
Kažkada klausėt ar galima kabint elektrinį gyvatuką kitoj dušo pusėj,tai nežianau ar as atsakė ar ne,bet aš atsakysiu. Iš principo galima kabinti,nes jie turi visokių apsaugų ir pan.. Bet iš kitos pusės-kam rizikuot,juk bet kokia technika gali imti durniuoti,beje manau,kad gyvatukui vietos visada atiras,juk ne ant grindų jis bus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2005 05 25, 11:03)
Kiek man teko dometis, tai ganetinai nepigiai gaunasi psistatyti gyvatuka sildoma ir vandeniu ir elektra! ir siaip man labai sudetingai atrodo tokia sildymo sistema!

gal mamytes zino, kur reikia laiskus rasyti ir kelius mynti,kad nesiustu saskaitos uz gyvatuko pasildymai,kai jis yra atjungtas?
kazkodel as jauciu,kad cia bus vargo!!!!!

Labai daug kur taip maciau.. pati maudziausi - be problemu thumbup.gif
Atsakyti
matėt kur nors tokį gyvatuką? unsure.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
o yra standartas gyvatuko aukscio? t,.y. ir rozetes? g.gif
o kokias pardes rekomenduojate? kokias firmas ziureti? i ka atkreioti demesi perkant? galingumas ir t.t ? kokios salys geriausia gamina? blush2.gif o kas praktiskiau? bet taip ir nesuprantu tos vadinamos'ranksluosciu dviovyklos; tai tos kaip kopecios? ar kaip tik kur suvingiuotos gyvates ? smile.gif nes skubiai reik santechnikai jau praso breziniu gyvatuko, kur ir ka daryt....
Atsakyti
QUOTE(Globaliste @ 2006 04 26, 15:29)
o yra standartas gyvatuko aukscio? t,.y. ir rozetes?  g.gif 
o kokias pardes rekomenduojate? kokias firmas ziureti? i ka atkreioti demesi perkant? galingumas ir t.t ? kokios salys geriausia gamina?  blush2.gif o kas praktiskiau? bet taip ir nesuprantu tos vadinamos'ranksluosciu dviovyklos; tai tos kaip kopecios? ar kaip tik kur suvingiuotos gyvates ?  smile.gif nes skubiai reik santechnikai jau praso breziniu gyvatuko, kur ir ka daryt....

Kai mes ieškojome rankšluosčių džiovintuvo, mums daugiausiai info suteikė
"Hidruva" "Domus galerijoje".
Bet pirkom "Vilproje" Kalvarijų g.

Vietoj seno ketinio radiatoriaus vonioje įsidėjome radiatorių- kopetėles.
Žiemą jis šildo nuo šildymo sistemos,o vasarą- elektra.
Pasibaigus šidymo sezonui, reikia radiatoriaus apačioje užsukti čiaupą, kad necirkuliuotų vanduo ir radiatoriaus el. laidą įjungti į rozetę smile.gif
Ir vanduo radiatoriuje pašildomas elektra smile.gif

Labai labai geras dalykas, ypač kai orai dar/jau vėsūs, o šildymas išjungtas.

Perkant radiatorių ar gyvatuką, labai svarbu, iš kokio metalo jis pagamintas.
Vieni tinka vandentiekio, kiti šildymo sistemos vandeniui ( dabar jau neprisimenu, koks metalas kokiam, seniai pirkom).
Jei netinkamą nusipirksite, jis labai greitai prakiurs doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muli@: 30 balandžio 2006 - 21:26
O mes susidūrėme su kitokio pobūdžio problema g.gif . Ruošiamės 11 kv. m. virtuvėje keisti radiatorių ir nežinome kokio galingumo ir iš kokios medžiagos jį geriausia pirkti. Gal kas gali patarti, kaip apskaičiuoti tą galingumą blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kur nors matėt/ pirkot laikiklius gyvatukui? Senuosius meistrai nupjovė, o Senukuose, Murestoj laikiklius gali pasiūlyti tik kartu su gyvatuku bash.gif gun_rifle.gif
Atsakyti