Įkraunama...
Įkraunama...

"Gyvatukai" ir radiatoriai

QUOTE(Onora @ 2005 10 19, 10:37)
na, jei blogai zyla reikia nuorinti.
Kartais gali blogai silti, jei kaimynai nuo gyvatuko nusivede sildomas grindis.
Zodziu, daug priezasciu.

Jo, čia su tom šildomom grindim tai jau ne vienas atvejis, kad darosi žmonės nuo gyvatuko...
Pas mano tėvus žirmūnuose tai pakankamai karštas, ir vanduo, ir gyvatukas, bet pvz vanduo nuo 12 val nakties atšąla. Visada taip buvo - matyt nakčiai sumažina šildymą, nes vis tiek mažai kam prireikia maudytis po vidurnakčio (aš viena iš tokių nenormalių buvau biggrin.gif )
Atsakyti
pas mus irgi mazindavo nakti.
O juk grizti is kokio kabako, norisi nusiprausti, galva issiplauti, o tas saltas vanduo nakti- pensininku ismislas planus keisdavo.
Atsakyti
sorry, gal nelabi i tema, bet paklausiu cia, o kokia turi buti radiatoriaus temperatura? kazko ji man per zema atrodo? bendrijos susirinkimo kaip ir nebuvo,kad nusprestu mazinti temperatura g.gif
Atsakyti
Pas mus labai ciurlena radiatoriai. Naktimis sapnuoju potvynius, vamzdziu trukimus, baseinus, i tulika lekiu kelis kart per nakti. Nuorinimas nepadeda.

Gal pas ka nors buvo tokia problema? Kaip sprendete?
Pas mus sildymas kolektorinis, vamzdukai ne per aukstus eina, o grindyse pas mus bute.
Atsakyti
Pas mus pernai taip buvo, blokiniame name, radiatoriai seni. Sake slegis nesureguliuotas. Pasakem ir sutvarke. Paieskok kas tvarko jusu namo sildymo sistema ir pasakyk smile.gif
Atsakyti
Daznai kai vamzdukai ciurlena , priprasi nebegirdesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2005 10 24, 18:46)
Daznai kai vamzdukai ciurlena , priprasi nebegirdesi smile.gif

tai as nebegirdziu beveik, tik kad sapnuoju del to garso vien vandeni ir tenka keltis porakart per nakti sad.gif
Atsakyti
Kai tik pas mus pajunge siluma irgi ciurleno, bet nieko nekvietem, nieko nedarem ir nutilo. Tai greiciausiai cia del sildymo pajungimo.
Atsakyti
pasirodysiu tundrų tundra, bet labai rūpi blush2.gif
ar galima elektrinį gyvatuką dėti ant sienos priešais dušą? va kaip čia: vienoj pusėj vonios prausies po dušu, pasiimi šiltą rankšluostį... rolleyes.gif
user posted image
aš baisiai bijau, kad manęs elektra nenutrenktų blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
manau, kad negalima, nes tai tikrai pavojinga unsure.gif
Atsakyti
O tai kaži kaip tada žmonės maudosi, šildomas grindis įsirengę duše ir be dušo padėklo? mirksiukas.gif Irgi pavojinga, bet tai izoliuota kažkaip tai, reik manyt blink.gif
Atsakyti
Labai ačiū už tema smile.gif , kurią tik dabar radau ax.gif
mano voniose irgi tik žiemą bus šildomos grindys, o apie vasarą nepagalvota verysad.gif Reiks ir man žiūrinėti kokių tų elektr. gyvatukų pas mus yra. Ir gerai, kad apšvietėt apie reguliatorius. dabar jau kai ieškosiu protinga labai būsiu. biggrin.gif umn.gif
Atsakyti