Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Ice tea @ 2010 08 02, 08:23)
O tu čia apie liepsnelės NT  blink.gif

oij, nu jooo, sumaisiau frusty.gif blush2.gif

ainu geriau miegot jau po naktines blush2.gif Matai, tiesiog labai dziaugiuosi uz kiekviena, o paskutiniu metu tai mergaiciu tikrai ne viena ir ne dvi pasidziaugia forumuose, kuruose bendrauju, kad pagalaiu pamate II wub.gif
Na sorry, dar karta 4u.gif Tikiuosi zuika, labai nesupyksi ( topsecret.gif panos neskelbkit pliokto, kad as jos cia nuotraukas paplatinau mirksiukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 08 02, 10:31)
Tikiuosi zuika, labai nesupyksi ( topsecret.gif panos neskelbkit pliokto, kad as jos cia nuotraukas paplatinau  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  )

Jeigu ir klaus kas, tai NIEKO NEsakysiu, o tik beee.gif parodysiu
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 02 rugpjūčio 2010 - 09:34
QUOTE(liepsnele @ 2010 08 01, 09:18)
Mergytes  blush2.gif  4u.gif ,

berods, man pasiteisino si procedura... Bijau dar dziaugtis, bet du bruksnelius tai jau pamaciau  ax.gif

oi kaip dziaugiuosi uz tave wub.gif Tylus sveikinimai!!! Lauksime tolesniu ziniu ir,aisku, virusiuko smile.gif
Nepamirsk musu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2010 08 01, 09:18)
Mergytes  blush2.gif  4u.gif ,

berods, man pasiteisino si procedura... Bijau dar dziaugtis, bet du bruksnelius tai jau pamaciau  ax.gif

Sveikinu clap.gif
Atsakyti
Jusu pageidavimu mano II

user posted image

Tik cia jau pablukusi snd nufotkinau, is pat pradziu ryskiau viskas buvo.

Zinokit, bijau, snd rudu isskyru buvo, supanikavau, nulekiau pas gydyt, gavau visokiu palaikanciu vaistu ir liepe vaiksciot kaip sapne biggrin.gif , tikiuos, kad tas sapnas bus geras, pakolkas dar bijau kaip viskas baigsis.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2010 08 02, 18:18)
Jusu pageidavimu mano II

user posted image

nuostabus sapnas-pabusi po 9 mėnesių wub.gif Ramiai gyvenk dabar
Atsakyti
Jusu pageidavimu mano II

user posted image

Rugpjutis prasidejo nuostabiomis ziniomis, tikekimes sis menuo bus daug kam sekmingas ax.gif ax.gif ax.gif ir pagaliau isvysim visos sitoki vaizda mirksiukas.gif O tu, svarbiausia dabar buk rami, lai vyras tave ant ranku nesioja. JUK TU nestuke.gif
Atsakyti
Jusu pageidavimu mano II

PASAKIŠKAS vaizdas wub.gif wub.gif Žiūrėčiau ir žiūrėčiau flirt.gif
Atsakyti
[quote=liepsnele,2010 08 02, 18:18]
Jusu pageidavimu mano II

user posted image

[quote=Ice tea,2010 08 03, 09:09]
PASAKIŠKAS vaizdas wub.gif wub.gif Žiūrėčiau ir žiūrėčiau flirt.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ziureciau ir ziureciau thumbup.gif wub.gif dar karta sveikinu!!!
Atsakyti
Jusu pageidavimu mano II

user posted image

Tik cia jau pablukusi snd nufotkinau, is pat pradziu ryskiau viskas buvo.

Zinokit, bijau, snd rudu isskyru buvo, supanikavau, nulekiau pas gydyt, gavau visokiu palaikanciu vaistu ir liepe vaiksciot kaip sapne  biggrin.gif , tikiuos, kad tas sapnas bus geras, pakolkas dar bijau kaip viskas baigsis.

SVEIKINU ir as labai labai ,vis paskaitau ir pasidziaugiu del kiekvienos sulaukusios tu stebuklingu juosteliu,saugok save ir mazyti 4u.gif
Atsakyti
o vat as galiu pasigirti, kad po LP jau turejau 5 ciklus ir jau kokius 3 paskutinius ciklus nebeteplioja man po mm kaip buvo anksciau (primenu, kad nustate IV endo stadija).
Atsakyti
QUOTE(E L E N A @ 2010 08 03, 14:55)
o vat as galiu pasigirti, kad po LP jau turejau 5 ciklus ir jau kokius 3 paskutinius ciklus nebeteplioja man po mm kaip buvo anksciau (primenu, kad nustate IV endo stadija).

Man ir prieš šias mmm netepliojo, net keista buvo biggrin.gif Po mmm tai tik šiaip murziniau buvo, bet tepliojimu irgi nepavadinčiau g.gif Nors tik 1 stadiją nustatė man vis patepliodavo ax.gif
Atsakyti