Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Tino @ 2010 08 06, 18:26)
ir aš nesuprantu, kam po LP dar stimuliuotis?! juk per LP ir padaro viską (drilingą), kad kaip tik bent jau pusmetį nereiktų stimuliuotis. aš irgi praktiškai dariausi LP tik tam, kad jau nusibodo chemiją ryt  mirksiukas.gif

apie stimuliacija po LP galvoju tik todel kad nebeturiu laiko dar kelis metus laukti doh.gif kad kazkas naturaliai augs, labai maza tikimybe. doh.gif kiekviena savaite yra svarbi.
Atsakyti
sveikos mamytes
Atsakyti
QUOTE(eulogijax @ 2010 08 06, 20:21)
sveikos mamytes

labute!sveika prisijungus prie musu burelio!
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 08 06, 19:15)
apie stimuliacija po LP galvoju tik todel kad nebeturiu laiko dar kelis metus laukti  doh.gif kad kazkas naturaliai augs, labai maza tikimybe.  doh.gif kiekviena savaite yra svarbi.

suprantu. bet tai jau padarė Lp ir matosi, kad tikrai natūraliai nieks nevyksta?
man po Lp labai gražiai vyksta O natūraliai. nu bet jei laiko nėr, tai tada kitas reikalas. aš irgi pradedu mastyt apie visokius IUI ar IVF...
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2010 08 07, 09:48)
suprantu. bet tai jau padarė Lp ir matosi, kad tikrai natūraliai nieks nevyksta?
man po Lp labai gražiai vyksta O natūraliai. nu bet jei laiko nėr, tai tada kitas reikalas. aš irgi pradedu mastyt apie visokius IUI ar IVF...

mano LP tikslas paziureti ar praeinami kiausintakiai ar nera jokiu saaugu, ir tada jei viskas tvarkoj stimuliacija + IUI
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 08 06, 19:15)
apie stimuliacija po LP galvoju tik todel kad nebeturiu laiko dar kelis metus laukti  doh.gif kad kazkas naturaliai augs, labai maza tikimybe.  doh.gif kiekviena savaite yra svarbi.

ramiai tik mirksiukas.gif Maciau kaip tau sekesi su BT ir clostu. Padarys LP, jei dar kiausides prabadys (drilingas) pamatysi, kad po poros menesiu ir II
Is savo patirties kalbu, blush2.gif o ir tau to nuosirdziai linkiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 08 07, 13:13)
ramiai tik  mirksiukas.gif Maciau kaip tau sekesi su BT ir clostu. Padarys LP, jei dar kiausides prabadys (drilingas) pamatysi, kad po poros menesiu ir II
Is savo patirties kalbu, blush2.gif  o ir tau to nuosirdziai linkiu  bigsmile.gif

labai tikiuosi ax.gif kad tavo zodziai tiesiai dievui i ausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 08 07, 09:51)
mano LP tikslas paziureti ar praeinami kiausintakiai ar nera jokiu saaugu, ir tada jei viskas tvarkoj stimuliacija + IUI

veiklus zmogutis!nors ir as taip pat noriu veikti bet kad su....tik todel kad reikia vis tu ciklo dienu laukti ir tas laikas kol praeina...o norisi kuo daugiau padaryti...bet....kad mazai ka mes galim padaryti...o laikas taip letai slenka.... doh.gif

kazkur dingo kiskius, linutas ir kitos merginos kas cia dbr?jokiu naujienu nieko....
Atsakyti
Sveikos,
niekur as nedingus - tyliai stebiu jus visas. Ir man dabar toks metas, kad nieko nenoriu galvoti apie jokius planavimus, uzkniso viskas. Jau gana visko - stebejimu, laparoskopiju, stimuliaciju ir tu ND pagal plana doh.gif
MB kai susileidau pregnyli ir pasakiau, kad laikas smileysex.gif tai jis stengesi, bet kaip paaiksejo veliau, niekas neovuliavo, nors ir mate 2 didelius folikulus. Ir ka, kaip ir nujauciau, atejo mano naturali O, taip kaip ir visad ateidavo (senais laikais) apie 20 CD, sakau SB, kad vel reikia. O jis - tai kiek galima? blink.gif lotuliukas.gif
Na zodziu, pati pavargau ir dar SB i nevilti varau doh.gif
Bandau gyventi kaip Dievulio duota, kol kas dviese, be vaikuciu ir bandau susitaikyti su tuo kaip yra.
Stiprybes jums ir sau paciai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 08 08, 16:11)
Sveikos,
niekur as nedingus - tyliai stebiu jus visas. Ir man dabar toks metas, kad nieko nenoriu galvoti apie jokius planavimus, uzkniso viskas. Jau gana visko - stebejimu, laparoskopiju, stimuliaciju ir tu ND pagal plana  doh.gif
MB kai susileidau pregnyli ir pasakiau, kad laikas  smileysex.gif tai jis stengesi, bet kaip paaiksejo veliau, niekas neovuliavo, nors ir mate 2 didelius folikulus. Ir ka, kaip ir nujauciau, atejo mano naturali O, taip kaip ir visad ateidavo (senais laikais) apie 20 CD, sakau SB, kad vel reikia. O jis - tai kiek galima?  blink.gif  lotuliukas.gif
Na zodziu, pati pavargau ir dar SB i nevilti varau doh.gif
Bandau gyventi kaip Dievulio duota, kol kas dviese, be vaikuciu ir bandau susitaikyti su tuo kaip yra.
Stiprybes jums ir sau paciai!  4u.gif

na cia tau juodasis laikotarpis...praeis group.gif bet gal geriau atsiriboti nuo tokiu dalyku nes tikrai juk ND turi buti ne darbai o malonumas....bet musu situacijoj kitaip gaunas....na bet pailsesi bent kiek...praeis....o gal atsitiks stebuklas!!!
stengesi tai stengesi...o vat pas maniski tai tokia problema yra psichologine kad jam tas REIKIA padaro taip kad isvis nieko nesigauna... blush2.gif blush2.gif jam tas reikia didelis stresas ir jam ND is reikalo tai baisi problema....taigi tenka griebtis gudrybiu visokiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 08 08, 21:29)
na cia tau juodasis laikotarpis...praeis group.gif bet gal geriau atsiriboti nuo tokiu dalyku nes tikrai juk ND turi buti ne darbai o malonumas....bet musu situacijoj kitaip gaunas....na bet pailsesi bent kiek...praeis....o gal atsitiks stebuklas!!!
stengesi tai stengesi...o vat pas maniski tai tokia problema yra psichologine kad jam tas REIKIA padaro taip kad isvis nieko nesigauna... blush2.gif  blush2.gif jam tas reikia didelis stresas ir jam ND is reikalo tai baisi problema....taigi tenka griebtis gudrybiu visokiu... mirksiukas.gif

tikrai praeis mirksiukas.gif
Kiek daug as tokiu nuotaiku isgyvenau, puikiai suprantu.
Uztat kai emiausi rimto gydymo plano, turejau visokius vaistukus vartot nuo kito ciklo (kuris tikiuos, kad tik kitais metias bus), kazkaip per vaisingas dienas ypatingai moteriska jauciaus, buvo didziulis noras puostis uzejes blush2.gif , na ir MB neliko nepastebejes manes biggrin.gif

O del tos butinybes, kad REIKIA atlikt ND, tai ne karta vos ne susipyke (o gal net ir susipyke doh.gif ) buvom su MB, jiem turbut visiem panasiai tas spaudimas veikia, maniskis tada isvis uzsidaro savyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele: 08 rugpjūčio 2010 - 20:34
QUOTE(liepsnele @ 2010 08 08, 21:32)
tikrai praeis  mirksiukas.gif
Kiek daug as tokiu nuotaiku isgyvenau, puikiai suprantu.
Uztat kai emiausi rimto gydymo plano, turejau visokius vaistukus vartot nuo kito ciklo (kuris tikiuos, kad tik kitais metias bus), kazkaip per vaisingas dienas ypatingai moteriska jauciaus, buvo didziulis noras puostis uzejes  blush2.gif , na ir MB neliko nepastebejes manes  biggrin.gif

O del tos butinybes, kad REIKIA atlikt ND, tai ne karta vos ne susipyke (o gal net ir susipyke  doh.gif ) buvom su MB, jiem turbut visiem panasiai tas spaudimas veikia, maniskis tada isvis uzsidaro savyje.

nu del to pykcio mes niekada nejautem....bet as kalbu ne apie ta problema.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif jam tiesiog nestovejo blush2.gif siaip tai ta problema tik suvienijo mus....

tiesa mergina laukiam tavo nestumo juosteles mirksiukas.gif zadejai juk...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 08 rugpjūčio 2010 - 20:44